Nyårs outfit!


Lite speciell Ellen outfit! ;P
Tröja: H&M
Strumpbyxor: H&M
Strumpor: Present
Halsband: ??
Blomma: Julklapp
Armband: Lindex

Vad tycks??

Ny blir det nyårsfirande!! GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!! /Ellen

 


GOTT NYTT ÅR!!

Hej allihopa! Det var inte igår! ;)
Jag börjar faktiskt få tillbaka lite blogglust! Men problemet är det att vår data har blivit lite dum i huvudet, så om man försöker ändra på t.ex. headern går det inte och hela alltet på designen förstörs... hmmm... skumt! Någon som varit med om det förut?? Det blir liksom inte riktigt lika kul att blogga när designen inte är som man vill. Jag gillar ju min design, men för det första skulle det vara kul med ngt nytt om jag nu ska börja blogga igen, och för det andra är det ju faktiskt viner och inte sommar! ;P
Hur som helst, idag är det ju nyårsafton!! 2009 har ju gått så himla fort!! Helt otroligt ju! Ena dagen var det 2008 och nu helt plötsligt blev det 2010. Vet inte riktigt vad jag tycker om det men, men..
Ikväll lyder i alla fall planerna så här: Familjen åker upp till Fanny och hennes familj, vi käkar gott och har det trevligt, runt halv 12 kommer Heddas kompis Moa och hennes familj och upp till Fanny och vi äter efterrätt tillsammans och firar sedan tolvslaget! Sedan sover jag över hos Fanny! Ska bli riktigt roligt!!
Nu ska jag gå och packa lite sovsaker och sedan byta om! Om jag hinner slänger jag upp kvällen outfit också!:D

Kul att vara tillbaka! (Hoppas jag kommer fortsätta! Men kan inte lova ngt eftersom tiden inte alltid räcker till!)
Kram /Ellen


I'm back! ;P

RSS 2.0