I'v got my little sweetie!

Aloha alla fina människor!
Vet ni vems dator jag sitter och skriver ifrån just nu..? MIN! Min alldeles egna dator! Tjoohoo! Den kom igår! Jag fick den i konfirmationspresent om ni minns det :)

Hur som helst, idag var jag på gympa. Fjärde träningen. Gick helt ok, men tyvärr känns det som om jag har en ganska rejäl förkyllning i lilla mig... Buuh! Hoppas den går över till onsdag då klassen drar upp till Åre på klassresa. Ska verkligen bli jättekul!
Nu blir det mys med varm oboy och melonsallad med familjen. Man måste glädja upp dagen även fast den dumma hösten är på god väg. Uuuu, jag tycker inte om att nämna det. Men, men, höst och vinter är en del av livet...

Hihi, lekte lite med web-cam. ;)

Kram på er!

The last

Tjoo!
Och den siste sommarlovsdagen är här... Buhuhu!! :'(
Men, men det har varit en  helt underbar sommar!

Igår fyllda fina Fanny 15 år. GRATTIS! Jag, Elin och Fanny fick en sista tur med ringåkning. Som vanligt megakuul! Efter var vi uppe hos Fanny en sväng och åt tårta och myste. Tack till de underbaraste vännerna att ni finns!<3

Idag blir det stan med konfavänner. Jätteskoj! Saknar dom enormt mycket och nu får jag äntligen träffa några av dom! Efter city ska jag träna. Vetni!? Jag ska prova på gympan igen! Tjohoo! Så nu blir det gympa 4 gånger i veckan framöver. Hmm... den lilla frågan är hur jag ska hinna, men det får lösa sig!

Kraamis! (Bilder från Gotland kommer!! Men de får vänta tills min dator kommit för då ska Fanny skicka alla bilder!)

Skoj, skoj och ännu mera skoj!

Tjenare gott folk!
Allt bra med er? Med mig är det finnemang! Hade en urmysig kväll med tjejorna igår. Astrid, Vicke, Julia och Denise. Prat, skratt, middag prommis och mys! Idag träffade jag Elin och Fanny. Vi fixade klart vårt pyssel vi gjorde i söndags med porslin och massa grejer. Skojskoj!
Imorgon blir det storstaden med efterlängtade Julia från konfirmationen! Var flera veckor sedan vi sågs så det ska verkligen bli jätteroligt att få träffa henne! Får se om vi åker hem till henne eller till mig sen under kvällen men det blir nog bra vilket som :D

Jag och söta Julia under konfirmationslägret <3


Vill verkligen inte att skolan ska börja om en vecka! :'( Har så mycket jag vill hinna med och så många jag vill hinna träffa innan denna tidskrävande skolperiod drar igång... men, men, att jag haft ett helt underbart sommarlov får jag vara glad för och lite kul ska det i alla fall bli att träffa alla igen! Ska försöka mig på en "positiv termin" för andra gången ;)

Nu blire godnatt för mig!

Danscamp

Aloha!
Nu drar jag iväg på dansläger med Fanny. Ska bli skitkul! Dagläger idag och imorgon med danserna Jazzfunk och Hiphop!

Ha en bra dag kompisar!

GOTLAND!!

Heeej!
Och förlåt mig så hemsk mycket för denna urusla uppdatering! Men oj vilken underbar tid jag haft sen sist vi sågs! Kommer bli ett låångt inlägg ifall jag ska erätta alla detaljer, så istället kör jag en snabb beskrivning av dessa fina veckor.

Klockan 07.40 var Elin och jag färdigpackade och började vår bussresa mot Nynänhamn. Väl framme tog vi båten över till Gotland. Där mötte vi Fanny och hennes föräldrar för att landa med våra väskor i den lilla söta stugan de hade hyrt. Det blev 5 helt fantastiska dagar i den vackra staden Visby med två utav de underbaraste vännerna i hela universum. Skratt, lycka, bad, shopping, glass, godisrämmar och mycket mer. På söndagen, då Elin, Fanny och hennes familj åkte hem, ankom min familj till ön och jag tog med mig mitt bagage och förflyttades till ännu en urmysig stuga lite längre söderut. Första dygnet spenderades med min fina familj då jag och syster tog en spring tur, badade i ett träsk och bara myste med familjen. På tisdagen åkte vi in till Visby och plockade upp min vän Malin och lillasysters kompis Moa. Ytterligare 5-6 dagar fyllda med skratt, kvällsprat(Haha, när du och jag snackar Malin tar samtalsämnena aldrig slut!), bad, lycka, kortspel och även en snabb men mycket trevlig träff med Julli, Asse och Vicke spenderades på ön. På söndagen den 8:e lämnade vi sorligt nog Gotland men fick ändå en mysig hemfärd.

Under veckan som har varit har jag också hunnit med en massa skoj. Njuter av sista delen av detta underbara sommarlov!

Haha, oups, blev visst ett låångt inlägg ändå! Orkar ni läsa det så orkar ni, annars slipper ni :P

Bilder kommer!! LOVAR! Men datan är knäpp, så jag lånar mammis just nu, därför blir det bilder när jag fått min egna data.(Om 2 veckor! :D)

Srot kraam!

RSS 2.0