Veckans blogg

Tjingeling!
Nu var det ganska länge sedan jag hade veckans blogg och jag tänkte, varför inte ha en till? Och det är just precis vad jag tänker ha, fast inte riktigt som förra gången. Då kom alla som anmälde sig med i tävlingen och det blev ganska jobbigt att lägga upp allas header här på bloggen, så nu kör vi så här: 

*  Ni anmäler er i detta inlägg senast på måndag. (ända till 00.00)
* På tisdagen drar jag 5 finalister. (Jag medelar er som blivit finalisterna)
* Ni som blivit finalister ska då länka till inlägget från eran blogg och skriva att ni är med.
* Sedan är det bara för alla att rösta. En röst/ person. (Ni som är med får rösta, men inte på er själva)


Bilder från gårdagen!

Hej på er!
Idag har familjen och Fannys familj cycklat runt på djurgården. Låter inte så äventyrligt kanske.. hehe ;P men det kan jag säga att det var! Haha! Orkar inte berätta allt, men jag och Fanny hade faktiskt en tandemcyckel! Vi var skitduktiga! Stolt! ;P
Tyvärr blev det inga bilder, men jag snor några bilder från Denise blogg från gårdagen.

Love you <3


På en parkbänk i Vaxholm efter allt sjungande.



Sötis Denise i lilla minibåten(som aldrig startade) :P


Riktiga sjömän är vi, eller sjökvinnor såklart! ;P

Kram på er! /Ellen

Asse och Denise dag!

Hej på er!
Denna dag har spenderats med Astrid och Denise, som sagt i tidigare inlägg. Vi har haft det väldigt roligt kan jag lova! Vi åt lunch hemma hos Asse och sedan fikade vi i hennes lilla koja. Supermysig! Därefter åkte vi in till Vaxholm och ställde oss utanför Coop för att sjunga :D
Ibörjan garvade vi hela tiden och alla tittade typ lite konstigt på oss, men det slutade med att vi fick lite över 100 kr. var! Bra va!? Alltid trevligt med lite extra money till plånboken! :P
Vi har också hunnit med att prata och skratta och jag kan säga att det var en riktigt rolig dag! När jag kom hem hade syster och hennes kompisar fixat resturang här hemma, så pappa, mamma och jag fick god lassange och blåbär med mjölk och socker till efterrätt. Mums!
Nu blir det filmmys med syster och hennes kompis.
Hoppas eran dag har varit bra! /Ellen

Dagens outfit!

Tjenamors!
Idag blir det en rolig dag! Ska nämligen träffa Asse och Denise! Berättar mer när jag kommer hem men nu får ni iaf en dagens outfit att titta på ;P

Inte så spec.. men ändå:
Linne: H&M
Jeans shorts: Avklippta jeans från Gina.
Tjocktröja: H&M

Kram /Ellen


Tröttis

Hallåj!
Snark vad jag är trött. Haah :P K'änner mig som en degklump som bara vill dega ihop ;P Vilade en stund, men det är så svårt att sova mitt på dagen eller vad tycker ni? Hur som helst, idag har jag bara varit hemma. Eller, jag var ute en skogsprommis med hunden och hjälpte pappa med att slänga gamla grejor på "skroten" eller vad det nu heter! :P Ikväll ska vi ha gäster. Bara två familjen härifrån resarö. Väldigt trevligt. Jag bakade nyss baugetter till kvällen. Mums! Nu tänkte jag och syrran spela lite sims 2. hihi :P
Kram på er!

Nytt i garderoben!

Hejsan!
Idag fick jag hem min T-shirt jag har beställt från Vistaprint. Det är en stor T-shirt med ett foto och en text som jag fixat själv! Jag älskar att sova i stora T-shirtar! Sedan var jag och mamma imorse och köpte ett par bra jogginskor till mig + en bikiniunderdel som jag ville ha. Köpte nämligen överdelen i Norrtälje med Julls men då fanns inte underdelen. Jag slänger in en liten bild på grejorna som är nya till garderoben!

(Dålig mobilkamerabild, men, men..)
Jättesöt bikini med små blommor: Åhlens

T-shirt: Ni kanske känner igen fotot? ;) Från seglingen kommer det iaf, och under står det I <3 The Sea.
Joggingskor
: Löplabbet

Hoppas ni har haft en bra dag! Själv har jag tillbringat dagen (efter shoppingturen med mamma) med Fanny och Elin. Vi hade som vanligt väldigt roligt och skrattade en massa!

Kram på er! /Ellen

Konfirmation

Tjingeling!
Dålig uppdatering idag (som även många andra dagar) men det beror på att jag inte orkar skriva så mycket nu under sommaren. Man har ofta saker för sig om dagarna och hinner inte skriva så mycket! Men hur som helst, idag var jag på konfirmation. Pappa gud-dotter konfirmerades. Vi satt i kyrkar i ca. 1,5-2 timmar :S Det var väl sådär kul men de hade tränat in många fina sångframträdanden och de var jätteduktiga! Efter kyrkan åkte vi hem till pappas gud-dotter och firade med lunch och fika! Trevligt, trevligt!
Nu ska familjen sätta sig ute på balkongen med tända ljus och äta blåbärspaj och dricka te. Mys! :)
Godnatt! :)

Så här mysigt kan det se ut en kväll med tända ljus utomhus. Det här var för någon vecka sedan när vi hade gästen, men ändå. Sånna kvällar är bara så mysiga! Me love! ;)

Ny design!

Hejhopp!
Nu har jag suttit nästan hela dagen och kämpat med designen! haha ;P Jag har trixat och fixat med kodmallar och grejs, men tillsut fick jag till det! Yes! 
Okej, jag kanske överdrev lite, hela dagen har inte gått åt till det men en stor del. hihi. Jag har även hunnit med att städa rummet och även möblera om lite, ätit god grillmiddag med familjen + mormor och nu på kvällen tog jag en springrunda och hoppade i plurret sedan. Härligt! Nu blir det te-mys.

Puss och Godnatt! /Ellen

Underbart roliga och mysiga dagar!

Det är vad jag har haft! Vi har haft det supermysigt och jätteroligt! Några utav de roligaste dagarna av sommarlovet! Vi har tagit en massa bilder men tyvärr är jag ingen proffsfotograf och har familjens gamla kamera så mina bilder är väl inte "Great", haha, men jag hoppas på att få Julias när de kommer hem från landet. Självklart ska ni få se mina nu! Eller inte alla såklart... haha, det finns 1000, hehe ;) Vi flumade en hel del :P Men här kommer några eller ni kanske vill kalla det många, hah :)


När vi kom fram tog Julli med mig på en liten rundtur. Självklart fäljde kameran med och denna bild blev tagen :)


Dukat bord, sol och en glad Julli :)


Senare samma kväll blev det kvällssol och bad! Urmysigt!


Snart hoppar vi! Haha ;P


..Där kom hoppet! Haha ;)


Visst ser det ut som ett hjärta i vattnet!?


Vårat lilla mysiga rum.



Nästa dag blev det självplock! Mums!
- Titta! Det finns mängder med jordgubbar!


..undra om jag kan proppa i mig två samtidigt? Hah, det går! ;P


Men lite måste man ju plocka till lådan också! Julli längtar efter att äta upp dom ;)


Vi åkte till norrtälje en utav dagarna också.


Sötaste Julli och hennes sötis syster hoppade högt! :)


Fiskade gjorde vi en massor! Här är lilla Fredrik som vi döpte honnom till, hihi :) Han fick hoppa ut i havet senare såklart!


Gladis Julli! Love you sweetie <3


Lite suddig, men, men.. :P


Det här kanske var en åttondel av alla bilder, haha ;)
Vi har haft det så himla roligt! Tack så superduper mycket för att jag fick följa med Julli <3

Måste bara säga att vi har varit riktigt duktiga, nämligen sprungit varje dag ca 2km. och även gått på friskis en kväll! Var bara tvungen att skryta lite med det.. hihi :P

Nu ska jag gå och natta så sov så sött :)
/Ellen

Till jullis land!

Japp! Nu är är jag på toppenhumör! Klockan halv tre idag ska jag till Julias land! JIPPI! Ska bli superduperskoj! Måste bara hinna packa innan! Plus att jag måste och VILL träffa Fanny innan! Vi har inte setts på en vecka! Ska ringa henne och se om hon vill bada en stund!

Som ni ser har jag mycket att göra innan så nu måste jag säga hejdå till bloggen!
Jag kommer hem på torsdag och antar att det inte finns någon data på jullis land, så det blir först på torsdag vi hörs igen!

Ha det bra!
/Ellen


Ps. Var beredd på bildbomb när jag kommer hem!


Glass i Vaxholm!

Hallåj!
Kom nyss hem från en liten båttur till Vaxholm där vi köpte glass. Mums! Jag har nästan lärt mig att parkera ut båten från bryggan nu! Yes! Krockade bara nästan med våran segelbåt. Hehe ;P Hur som helst, denna dag har mest varit en slapp dag. Har lyckats städa ur garderoben min och som ni såg i inlägget innan har jag börjat använda "bloggshoppen". (Funkar jättebra ju!) Så nu efter en stor rensning kommer jag lägga upp några plagg jag har bestämt mig för att sälja. Hoppas ni inte tycker det stör själva bloggningen!
Igår var jag i stan med mamma och syster! Jättemysigt! Eftersom jag redan hade köpt shorts, som var det jag behövde, blev det mest lite fönstershopping. Tittade runt lite i affärer och så. Hittade ett jättefint linne på topshop, men det kostade 349 kr. och det kändes lite dyrt för ett linne... tyvärr. Men jag kom inte hem helt tomhänt. Ett vitt nagellack + nagellacks remov fick följa med + ett schampoo! :)


Mumsig mjukglass med karamellströssel!

Dag med Soffy!

Hejsansvejsan!
Har inte hunnit uppdatera något under dagen eftersom jag har varit med Soffy. Vi har varit ute och sprungit, badat en massa och solat. Sedan har vi spelat monopol och åkte ring! Ni ska bara veta hur kul det är att åka ring! ME LOVE! Vi garvade så vi fick magmuskler ;P
Sedan blev det grillat till middag med några kompisar till oss. Soffy åt också här men gick nyss hem så jag ska ta och gå upp och sätta mig på altanen tillsammans med alla andra. Där en sån här varm kväll när man kryper ned i en stol tillsammans med en filt och en tekopp. Tända ljus och vänner och familj runt. Mysigt!

Hur har eran dag varit?
/Ellen

Shopping!

Ja, som sagt var jag ju i täbban idag och hittade lite saker! Här kommer några bilder:

(Hehe, lite smått oseriös possition men, men..)
Tröja: Gina Tricot
Shorts: Gina tricot men ändå halvt hemmagjorda.. haha ;) Jag hittade nämligen inga shorts som jag gillade men på gina fanns slitna jeans på rea (som inte var sådär jättesnygga nedtill). Jag köpte ett par sånna och klippte av! Supernyggt och jag blev jättenöjd! :)


Örhänge: Glitter (8 kr!!)

Hoppas också på att sova gott på min nya kudde! ;) haha

Det här blir nog sista inlägget för idag. Så, sov så sött!
/Ellen

Juste, jag är med i en tävling på den här bloggen om ett gulit smycke!

16/7

Hallåj! :)
Det skrämmer mig lite att det redan är 16 juli! Halva sommaren har gått... Va!? Det är sjukt vad tiden går fort! Men jag har i och för sig hunnit med en hel del under sommarlovet! Men trots det skulle jag nog kunna ha flera månaders sommarlov till! Haha ;) Hur som helst, imorse började jag och mamma dagen med, precis som igår, ett morgondopp! Härligt! Därefter hjälpte jag till lite med att fixa i trädgården. Vi ska lägga "stenplattor" i en hörna där vi ska ha lite blommor och en stol och ett bord. (Lägger in en bild när det är klart). Efter det tog jag med hunden på en spring runda. Sprang faktiskt igår också! Stolt! ;) Jag har börjat tycka det är riktigt skönt. Ett dopp i det svalkande havet är inte helt fel därefter heller. Nu på eftermiddagen åkte mammi, syster och jag in till täbban. Emelie kom dit också. Jag köpte band annat en huvudkudde eftersom mina gamla är så slitna. Sedan hittade jag endel andra fina saker också som jag visra i nästa inlägg!
Nu hoppas jag att Julli snart ringer, annars får jag ringa henne! Gissa vad vi ska planera?! Jag ska nämligen till hennes land på söndag! Jippi! :D


Musik i öronen och träningskläder på! Springa är underbart! (nästan) Haha ;P

Kram kram /Ellen

En varm dag som denna...

..Älskar jag! Visst, det kan bli lite för varmt ibland men då är det ju bara att gå ner till bryggan och hoppa i! Mamma och jag var och tog morgondopp i morse och sedan klippte jag gräset. Därefter gick vi ner till ica för att köpa lite fika tills kussen, hennes mamma, hennes mormor och min mormor skulle komma på fika. De åkte precis hem. Jag Visade också mormor bilderna från seglingen.

Mamma, jag och syster tänkte också hinna med en dag i stan de närmsta dagarna. Skulle vilja ha ett par till jeans shorts. Funderar på höga i midjan. Men får se...
Hittade de här från nelly.com:
Dr Denim - Sabrina Shorts
Lite lagom höga och snygg färg.

Nu ska jag ut i solen och läsa! Fick låne en bok av syster som är hur bra som helst! "Vad hände med Jennie?" heter den! Jag kan verkligen rekomendera den! :) Någon som har läst?

Kram /Ellen

Fanny + middag hos farmor o farfar

Hejsan!
Dagen har spenderats med Fanny och vi har kanske varit lite rastlösa men det hindrar oss inte åt att skratta. Haha, det gör man för det mesta med Fanny. Vi spelade monopol, badade, spelade lite pingis, köpte godis och försökte med plånboksbuset som gick... "tummen ner".. hah, men det var kul ändå! Nu ska jag hoppa in i duschen för att frächa upp mig lite innan jag tar bussen till farmor och farfar för att äta middag där tillsammans med familjen + min kusin och hennes mamma. Trevligt, trevligt!

Hur har din dag varit?

Todiloo /Ellen ;)

Kvällsdopp + Te och film

Tjenare!
Kom nyss upp från ett härligt kvällsdopp med syster och hennes kompis. Nu tänkte vi titta på någon film och dricka te. Så härligt det är att vara hemma igen! Även fast resan var supermysig och rolig är det så skönt att få sova i sin egna säng(utan någon som snarkar i kojen bredvid), dricka iskallt vatten, gå på riktig toalett, se på film, vara inne på datan och ja, ni förstår nog! ;)

Vi hörs imorgon!
Sov sött :) /Ellen

Hemma! Nu blir det bilder!

Japp, nu är jag hemma igen efter en jättetrevlig vecka ute på havet! På grund av vädret åkte vi hem två dagar tidigare, men även fast regnet ibland har öst ner har veckan varit väldigt bra ändå! Inlägget skulle bli superlångt om jag skulle skriva om varenda dag, så istället får ni en liten bildbomb med lite text om bilderna! :D


Sötaste Emelie <3


Segelbåten som vi hyrde.


Mamma och vove på klippan första kvällen.


Jag på klippan första kvällen,


Ormgropp på båten.. haha ;P


Så himla fint tycker jag!


Emelie leker Titanic :P


Jag ville också vara med :P


Otroligt vacker solnedgång (tagen av syster)


Jag och Emelie fick för oss att ha spa...


..väldigt mysigt, men vi höll på att frysa ihjäl när vi skulle bada och tvätta håret och allt.. haha :P


Supersmal kanal vi körde igenom.


Eftersom Emelie och systers kompis Moa åkte hem på torsdagskvällen, följde mammas kompis och hennes två döttrar med ett dygn. Här sitter lilla Nora. Gullunge :)


Nora på bryggan i nyneshamn där vi skulle släppa av dom.


Det blev även lunch där. (syster ville inte visa sin grimars)


På toppen av en underbart fin ö där vi låg sista kvällen.


Solnedgång.


Ön fick heta smultron ön enligt oss! Gissa varför? ;)


Storseglaren Ellen är i farten ;P

Visst ser det ut som vi haft en bra vecka!? Det har vi också!

Under veckan har vi även spelat in en musikvideo som jag ska lägga ut här när jag har laddat ned den till datorn!

Hoppas ni är nöjda med de bilderna ni fått och ingen blir gladare än jag om ni slänger in en kommentar till dom! ;)

Kram på er /Ellen

...

Tjingeling!
.. och sorry för dålig uppdatering, men tyvärr kommer den nu bli ännu sämre under de närmsta 10 dagarna. Varför ska jag snart berätta.
Jag ska börja med att skriva att jag och Fanny W lyckades sova en hel natt på studsmattan! Eller, sova kanske är fel ord.. Jag var väl typ halvvaken hela natten eftersomdet blev så fuktigt och myggigt.. men, men.. Kul var de!
På torsdagen var mammi, Hedda o jag ute med båten. Jättemysig dag! På Fredagen kom Emelie och vi hittade också på en massa skoj. Under dagen har jag varit hemma hos Fanny. Vi hade som vanligt jätteroligt. Badade, spelade in en film + massa annat! Ni kanske märker att jag inte skriver så mycket om dagarna, men det är dels för att inlägget inte ska bli så jättelångt och för att jag måste hinna packa! Ja, vi ska ju nämligen ut och segla i 10 dagar imorgon! Ska bli så roligt! Emelie ska med också! Jippi! Har nästan hunnit packa klart, men måste damsuga rummet också.
Pappa skulle tydligen stänga av internett nu ikväll, så några fler inlägg blir det inte.. men vi hörs om 10 dagar! Då blir det en massa bilder och lite text om seglingen!

Önska mig trevlig resa!
Kramisar!
/Ellen



Bild: Jag och Fanny W på bryggan i onsdags!

Dag med Fanny W.

Hejsvejs! :)
Hinner inte skriva så mycket, men tänkte i alla fall berätta lite om dagen. Fanny kom vid halv 12 ungefär och vi har haft en massa skoj under dagen! Delvis så plockade vi smultron. Mängder! Jummi! Sen har vi badat en massa och haft hemma spa! :D Fanny ska sova här och vi tror att vi ska sova på studsmattan om inte myggorna biter ihjäl oss innan vi har somnat.. hah :P Nu blir det film och popcorn! Vi tänkte svulla lite eftersom vi gjorde styrkepass idag ;)
(bilder kommer när jag har lagt in dom!)

Hur har eran dag varit? /Ellen

RSS 2.0