KIRUNA imorgon!

Hej på er alla snömonster!
Usch vad det snöar och blåser ute. Iskallt är det också! Och kallare kommer det bli, imorgon bär det uppåt i landet! Högt upp! Ända upp till Sveriges ände! Haha! ;P Vi ska nämligen till Kiruna och hälsa på mammas gamla kompisar. Vi ska titta på ishotellet, någon gruva, kyrkan, ha det roligt och ja, vad det nu finns att göra i kiruna! ;D Ska bli väldigt skojigt faktiskt förutom att jag kommer vara en istapp när jag kommer hem. ;) Vad säger ni om -20 grader. Mmm HÄRLIGT... njaa... kanske inte. Men, men, kul ska det bli!
Kameran följer med så bilder kommer nästa vecka eller möjligtvis om jag har ork på söndagkväll då vi kommer hem.

Ishotellet i Jukkasjärvi, stora ingången
Nej, vi ska inte bo här(tur det va??) Men håll med om att det ser riktigt häftigt ut!

Ha et så bra här i det (jämfört med kiruna) varma stockholm! ;D
/Ellen

Tävling med Foki

Hola!
Sorry för dålig uppdatering hela tiden men jag har inte orkat blogga så mycker.
Ska snart gå och sova men tänkte först ta och berätta att jag är med och tävlar om ett halsband hos www.fokis.se från http://www.bettiesgalleria.com/

Sov så gottis! ;P <3
/Ellen


Plugg- check! Nu; TV + kvällsprommis!

ÄNTLIGEN! Jag har läst igenom alla sidor och sammanfattat lite inför SO-provet imorgon. Det känns som det har tagit mig hela dagen efter att jag kom hem.. Ändå är jag väldigt rädd för att resultatet inte kommer bli på topp.. :S Men man får hoppas på att det går bra! Jag kan ju inte göra mer än mitt bästa!
Nu ska jag slå mig ner i soffan för att titta på "made in sweden" och sedan ska jag ut och gå kvällspromenad med Elin!

Vi hörs! Håll tummarna för mig imorgon! ;D

Tröttis

Tjingtjong!
Tröttis, japp, det är mitt andra namn just nu! Haha! ;P Ska hämta min nya VR-tidning borsta tänderna, tvätta bort mascaran, byta om till sovkläder och hoppa i sängen.

Sov så gott folket!
/Ellen


Dålig uppdatering

Jag vet, jag vet.. jag har inte orkat skriva och inte hunnit.
Har i alla fall haft en jätterolig helg! Jag och Fanny sov ju hos Elin igår eftersom hon fyller år idag. Det blev en jättelyckad och rolig kväll! Mycket skratt, prat och flum!
Har hunnit göra No-läxan och spanskan nu i eftermiddags och det känns jätteskönt! Nu slipper jag stressa imorgon.

Har ni haft en rolig helg??
/Ellen

Mera skratt!

Hah! Jag har nog en skratt period! ;P Idag garvade jag en massa på NO:n. Min lärare skrattade däremot inte lika mycket då.. hehe. (Amanda, vi kommer dö om några månader...Haha! Bara några fattar varför... :P) 
Varför jag skrattar så mycket nu...? Hmm.. kanske för att jag är så trött. Haha! Då skrattar man ju alltid mer.


Hur som helst, idag var det en rätt så seg dag bortsätt från skrattet. Lång dag med tråkiga lektioner. Men imorgon blir det tvärtom! Vi slutar 11.20!! Wihoo! Då ska jag ta en sväng till täbban med Malin (tror jag) och sedan åka hem för att träffa Fanny och göra klart presenten till Elin. Ska bli riktigt skoj!

Har ni haft en skrattig dag?? ;P

/Ellen

Skratt=UNDERBART

Nu ska jag berätta vad jag tycker är en utav de underbaraste stunderna är i livet. Det är när man får världens skrattattack och bara inte kan sluta! Jag och Fanny var på träning idag. Vi hade kämpat oss igenom ett hårt träningpass och var rätt så trötta. Vi låg ner på golvet och strechade. Musiken hördes i bakrunden och jag sa något roligt som vi började skratta lite åt. Helt plötsligt förvandlades "fnisset" till asgarv och vi försökte vara så tysta som möjligt medans magarna krampade av garv och maskaran rann ner för kinderna. Jag låg ner och blundade medans jag bara skrattade och skrattade med den lugna musiken i bakrunden! Medans jag låg där föll tanken in i mitt huvud, "Skratt är underbart, jag skulle inte överleva utan det."
Det är helt sant! Skratt är bensinen jag måste få i mig för att inte stanna.

Sorry om det blev ett långt inlägg, hoppas någon orkar läsa det! ;P
Jag ska nog förvandla denna blogg till en blogg där jag skriver mer om kännslor, mest skratt! Vad tycker ni? Det kanske är lite mer speciellt?? När jag skriver om sådant här blir jag så glad också!!

Kram på er! /Ellen




Skola, Fanny, träning...

...Japp! Det är det min dag har gått ut på! Och nu är jag även klar med engelskan till onsdag! Skönt!
Tränade ÄNTLIGEN idag! Det kändes som jag inte hade tränat på ett årtal! Haha, men nu är jag i farten igen! ;P
Hinner inte skriva så mycket nu ikväll... Ni kanske får räkna med att jag inte kommer hinna med att blogga varje dag nu när skolan är i full gång. Då räcker tiden inte alltid till! Men fortfarande känner jag mig inte skoltrött! Det känns positivt!

Nu blir det duschen!
Kram på er /Ellen

Släktlunch + Fanny

Tjing!
Har inte så mycket tid just nu, men jag hinner iaf berätta lite om dagen! Kl 12 åkte vi till farmor och farfar för att äta lunch tlsm med kusinerna! Jättetrevligt eftersom vi inte har träffat dom på länge. När jag kom hem kom Fanny hit. Vi fixade med Elins presen! Den blir skitbra! :D Ni får veta vad det var efter hon har fått den! Nu ska jag hjälpa till med middagen, äta, titta på projekt runway, packa skolväskan och gå kvälls prommis med Elin. Hmm.. hur ska jag hinna allt??
Får se om jag lyckas! :P

Kram på er!

Skidtur och slapp

Hejhopp!
Här sitter jag framför datorn med ögonlock lite halvt nerdragna... Känner mig inte sjuk men ändå ngt lite åt det hållet.
Jag orkade ändå köra iväg en sväng med mammi och åka längdskidor. Trevligt, trevligt! Men nu är jag väldigt trött och tänkte sitta här framför denna apparat och nörda mig ett tag. ;P Därefter tänkte jag hoppa ner i ett varmt härligt bad!

Kram på er/Ellen

Ps. Jag hitta en väldigt rolig/konstig pryl på en sida som heter www.coolstuff.se:

Haha, titta! Duschen ändrar färg beroende på om vattnet är kallt, mellan eller varmt! Man tar bara bort munstycket på sin vanliga dusch och sätter dit det där. Tänk vad mysigt, när man är lite trött på morgonen, att gå in i en rödlysande dusch! Rolig pryl men kanske lite onödig? Eller vad tycker ni?


Första skoldagen

Japp! Då var första skoldagen på denna termin avklarad. Även fast jag kända att ögonen höll på att slå igen nästsista och sista lektionen var jag väldigt glad hela dagen! Det var superkul att få träffa alla underbara människor som man saknat under lovet! Det som kändes mindre bra var att vi redan har fått massa läxor.. hmm.. Men jag ska hålla humöret uppe! Jag ska vara possetiv! Det har jag ju faktiskt lovat mig själv!
Hur som helst, efter skolan gick jag hem ett tag till Julli och nu är jag hemma för att bara slappa. Ska, efter middagen, slå mig ner framför TV:n för att titta på "let's dance".

Ha en bra kväll alla gullegrisar!

/Ellen

Utvecklingsamtal & Vickepicke

Tjingtjong!
Hemma! Idag har jag varit på utvecklingsamtal. Det gick bra! Har som mål att inte ha lika höga krav på mig i skolan, så förhoppningsvis blir det lite mer bloggning under denna termin!
Efter samtalet åkte jag hem till Vicke. Vi pratade, åt lunch, spelade spel och lite gitarr. Väldigt mysig dag! Nu ska jag nog surfa runt ett tag på littel miss computer och sedan blir det väl middag. Ska försöka att inte gå och sova för sent i kväll eftersom den skojiga, tidiga, pigga och härliga skolmorgonen börjar imorgon! Jippi! Som jag har läängtat. (Försöker bara vara possetiv, så ni vet ;P)

Har ni haft en bra dag??
Kram på er i vinterkylan/Ellen

Photoshoot med Elin!

Hallåj!
Har ni haft en bra dag?
Det har jag! Träffade nämligen Elin som har varit borta i två veckor. Vi hade väldigt roligt! Vi sminkade varandra och gick ut i snön för att ha photoshoot! (kallt som bara den!!).
Istället för att bara babbla på får ni se några bilder! Observera att vi är lite oseriöst seriösa ;P






















Ja, det var ett antal bilder ;P
Vi hade väldigt kul! Kanske låter lite töntigt, men det är ett tips om man inte har ngt att gör! Verkligen skitkul! Hihi ;P

Ha det toppen! /Ellen

Bad-dag

Tjoo!
Nu har jag kommit hem och ätit middag. Har varit på äventyrsbad med Malin hela dagen. Det var riktigt skojigt men man blir väldigt trött eftersom det var massvis med människor där! Därför ska jag sätta mig och titta på en film snart med familjen.


Det var här jag va, denna iskalla da! (det rimmar, Haha!)

Har ni haft en bra dag?


Avatar 3D

Tjingeling!
Har just varit och tittat på avatar 3D med familjen! Den var väldigt bra! Jag är inte så jätte mycket för "skjutfilmer" som jag brukar kalla det, haha! :P Men den här var ändå riktigt häftig och klart sevärd! Dock alla skjut/krigs scener var det en fin handling vissa bitar.

Nej, nu måste jag hoppa i säng! Måste ställa tillbaka dygnet till mer "skoltid" så jag inte domnar bort helt den första skoldagen! (Usch, känner verkligen inte för att starta med allt pluggande på fredag! Huuh! Men det ska bli kul att träffa alla människor som man inte sätt på lovet!)

Imorgon ska jag med Malin på äventyrsbad! Ska bli jätteskoj!

Ha det bra! /Ellen


Ps.
TÄVLA”Jag är med och tävlar hos Nilma om en valfri klocka från Wear Design.”

Oddmollyblus/linne

Hej på er!
Nu har jag rensat ur garderoben och bestämt mig för att sälja en oddmollytopp. Jättesöt omlott-blus/linne som ser så gott som ny ut. Det enda som avgör att den är begagnad är banden som är lite slitna. Men det är inget som man lägger märke till.

 
Storlek: 1 (den passar på mig som har storlek 36)
Priset kan vi bestämma tillsammans så att båda blir nöjda! :D

Om ni är intresserade eller har någon fråga får ni gärna lämna en kommentar!

Nu ska jag gå och titta på film med syster och hennes kompis! Ha det bra /Ellen

Hemmadag

Hallåj!
Idag har jag saker att gör kan jag berätta! Mitt rum ser ut att ha exploderat. Eller rättaresagt att min byrå har exploderat och hamnat på olika ställen i rummet.. Haha ;P Det där med att städa är inte min starkaste sida precis... jag längtar inte direkt efter att få sätta igång med rummet. Men, men... det är sånt man måste göra! När jag har städat klart ska jag gå igenom alla mina kläder och göra mig av med de jag inte använder. Skönt med en rensning så kan man se om det är något nytt som ska köpas.
Jag och Fanny snackade också om att vi kanske skulle ses och göra klart Elins present idag. Jag ska ringa henne snart och se hur vi gör!

Men nu; städning!

Hoppas ni får en bra dag! /Ellen

Snickarbyxorna är mina!

Tjolahopp!
Idag har jag varit i stan med Fanny. Vi hade det väldigt trevligt! Jag har äntligen köpt ett par hängselbyxor! Som jag har letat och tjatat om ett par! Haha ;P Men nu, äntligen, hittade jag dom!
Riktigt nöjd! :D
Fanny och jag köpte också present till Elin som fyller år snart. Kan tyvärr inte skriva vad eftersom Elin kanske läser detta inlägg ;P
Nu ska Fanny och hennes mamma snart komma hit. Vi ska äta lite och åka pulka! Ska bli roligt!

Har ni haft en bra dag?
/Ellen

Ny design

Tjingeling!
Nu har jag fixat problemet med designen! "Stolt" Haha, det var inte så svårt. Har, som ni ser, fixat en ny design också! Jag vet att den faktiskt ser ganska somrig ut, men jag gillar att ha det så :P

Hur som helst, igår var vi som sagt uppe hos Fanny! Det blev väldigt trevligt! Jag och Fanny somna dock så sent att vi sov bort ganska mkt av dagen idag.. Jag gillar inte att gå upp vid halv ett. Då har ju nästan halva dagen försvunnit känns det som. Men det var ändå väldigt skönt att få sova ut!
När vi gick upp fixade vi smoothe och macka och satte oss i sackosäckarna med teckan och tittade på den senaste Harry Potter filmen. Dagen rann sedan iväg som en riktigt slapp dag men det behöver man dagen efter nyår!
(Eftersom jag glömde kameran blev det inga bilder, men syster har tagit några som jag hoppas att jag kan få låna!)
Hade ni en bra nyårsafton?

Goodbye /Ellen


RSS 2.0