Vad skulle jag göra utan alla er?

Hej på er!
Igår var jag på ängsan och grilla med ett gäng helt otroligt underbara människor! Det är kanske svårt att visa, men hela kvällen njöt jag. Jag kände mig otroligt glad och "hedrad" att just jag har alla dessa fina människor till vänner. Nu ska jag städa mitt akvarie och sedan gå ner till ica och möta två underbara vänner till. Fatta hur lycklig jag är som har alla dessa fina personer. Svårt att beskriva, men lycklig är jag! Det kan ni skriva upp! ;P

Var föresten på konaträff idag. Det blir bara bättre och bättre. Det kommer nog bli 10 riktigt mysa dagar på båten med ett underbart gäng även där!

En gryym låt! :D

Kram på er alla fina människor!

Grillkväll = ME LOVE!

Tjenispenis! ;P
Sorry för dålig uppdatering, men som ni kanske vet har jag mina små svackor då och då. Känns ju onödigt att blogga om man inte har lust!

Hur som helst, imorgon drar jag och ett gäng underbara människor till ängsan för att grilla, bada, skratta och umgås! Ska bli hur mysigt som helst!

Nu ska jag upp och packa iordning inför morgonkvällen!

Kram på er!

Ingen blogglust

Tjingis!
I detta underbara väder vi har är min blogglust faktiskt på noll. Sorry, men jag tänker utnyttja tiden med att steka på verandan med en bok(trååkig, men måste läsas!). När jag lläst färdigt ska jag sätta på musiken i öronen och bara njuta!

Visst är sommaren underbar!?

Kramis /Ellen

Ps: Igår var en grymt härlig dag. Efter skolan stack jag och ett underbart gäng till ängsholmsbadet och bada, spelade fotboll, skratta och hade massa kul. Fick värsta sommarlovskännslan! LOVE IT! =D


Isabel, Tove, Jag, Sally, Denise och Julia. (Med var även Felica, Oscar och Danne)

Första doppet!

Ska snart jumpa to bed men först; Bilder!


Sommarlovskännsla<33


Dock det iskalla vattnet som väntar är det inga sura miner! =D


Litte miss Ellen.

Happyface (Blandat med muppface ;P)


Elin is strong! ;P

Nu hoppar jag i säng. Tack och hej för en av alla dessa underbara dagar som livet bjuder på!

MASSVIS

Hej bloggish!
Sorry om jag inte har varit så aktiv med bloggandet precis... Men det har varit en helg fullpropad med massa grejor.

Torsdag - Emelie och jag i stan + hon sov över hos mig :D

Fredag - Emelie var här till tre ungefär. Kvällen blev familjemys framför film.

Lördag - Först en sväng till stadsmisionen(secondhandbutik i stan) med Fanny. Sedan dans med Fanny och till sist middag med familjen hos Fanny. :D

Söndag - Tävling med mina underbara små söta gympatjejor! VI KOM 3:A I MATTA! WIOO! Ellen riktigt stolt! =D

Det var en kort liten sammanfattning. Idag har jag varit riktigt hurrtig! :P Först idrottsdag i skolan. Sedan hem och plugga. Därefter bar det av till Elin för FÖRSTA DOPPET. Efter det stack jag och pappa ut och sprang. Sen blev det middag och nu ska jag på yoga! Fattar inte hur jag hinner allt, men kul är det och jag tror kanske det beror lite på det underbara vädret vi har utanför fönstret! =D

Bilder kommer! PROMISE! :P

Emelie and me

Tjingtjong!
Har haft en underbart rolig dag! Hinner inte förklara med ord, men bilder får ni några nu. Har stadsbilderna på Emelies kamera men några bilder vi tagit när vi kom hem kommer här:

Ellen <3 Emelie


Sötis


Småfisar


Mii and en av mina nya tröjor.


Pruttunge


Kramis bananis! /Ellen


Segis

Japp, en segis är vad jag är nu! Jag orkar egentligen inte blogga alls men tittar bara in en snabbis iaf. Haft en rikigt lugn och skön dag. Tack för det underbara vädret! Det gör en verkligen glad! Imorgon åker jag in till the big city med den saknade Emelie! Ska bli superroligt verkligen. Efter det åker vi hem hit och sover. Myspys! :D

Ha en bra kristihimmelfärd!

A good tisdag ;P

Tjingellitjing!
Idag tog jag och Malin och begav oss till täbban efter skolan. Riktigt mysigt, med 2(!) smoothies och lite check i affärerna. Vi fick även både labrapport och engelskaläxan gjord. Grymt bra sätt att plugga på! =D


Vet ni vad jag nyss har gjort då? Jag och pappa har varit riktigt duktiga och sprungit fram och tilbaks till engarn. Vägen dit kände jag typ, "wow! Det här är ju inte så jävla farligt!" Men, när jag kommit halv vägen tillbaks förtog jag (som jag alltid brukar förstå då) varför jag inte sticker ut och springer oftare.. haah ;P Men grymt skönt var det när jag kom hem och slängde mig på golvet med en underbar lugn låt i öronen. En helt klart njutbar stund av livet.

Nu ska jag förska kommai säng tidigare än 12! (Får se om jag lyckas..)
Kram på er bumbibjörnar!


Back to school again

Hallåj!
Sitter och skriver en himla book report till engelskan. Not funny! :S Men måste göras... Annas var det faktiskt en ganska skön dag i skolan. Väldigt skoj att träffa alla underbara människor igen! Mycket skratt dock lektionerna. Skulle aldrig klara av att gå i skolan utan vänner. Det är liksom det som gör att man faktiskt, konstigt nog klarar av termin efter termin även fast man nästan dör ;P Så, tack alla fina kompisar!

En liten låt jag tycker passar för denna dag:


God bye!

CUPCAKES

Tjingtjong!
Då var de här underbara två veckorna med prao slut då... :'( Det känns som det var igår jag satt och längtade efter de två veckorna och nu är det över. Sorligt! Men jag har ju lärt mig mycket och det är absolut ett roligt minne jag kommer bära med mig. Jasså då, då blir det school imorgon. I'm not so excited. Men det ska bli grymt kul att träffa vännerna!

Idag har jag och syster bakat cupcakes. Var riktigt skoj och resultated blev jättefint! ;P Har även varit på barngympan. Nästa söndag blir det tävling. Åå, så kul det ska bli! Kommer så väl ihåg när jag själv tävlade. Den mysiga lagkänslan, nervositeten, lyckan, (ibland besvikelsen) och skratten. Det var tider det! SAAKNAR! <3

Här kommer några bilder på cupcakes allá Hedda och Ellen:






Kram på er små fisar! ;P

Kyrkliga Ellen

Tjoo!
Nu drar jag till kyrkan och samlar nnu en gudstjänst till mina 10.
Ha så kuul!


Nothing at all

Tjenare mina vänner! Is everyting fine with you?
Kom nyss hem från dansen. (Det kommer bli kaos när vi ska ha dans-show.. :S) Hur som helst. Hann inte blogga igår. Kom hem runt halv sju efter jobbet och åkte sedan direkt till Fanny.
Sista dagen på jobbet igår var väldigt rolig. Lite sorligt bara att det som sagt var sista dagen... Det har varit en väldigt rolig praotid som har gått alldeles för fort. Jag kan ju inte precis säga att jag är sugen på skola nästa vecka. Fy nej! Men, men. Man får tack för det som hjar varit. Har haft otroligt kul och lärt mig en massa! Tack Waxholmsbagarna och FRIDA-redaktioen!

Denna eftermiddag ska jag bara slappa. Kanske städa rummet om jag orkar.
Puss på er!


weardrobe.com

Hej på er fiskar!

Tittade lite i syrrans CHIC tidning igår och hittade en hemsida som heter weardrobe.com. Där finns outfits från hela världen! Roligt med massa insperation. Så, om ni inte vet vad ni ska sätta på er för något kan ni ju alltid ta en lite check där och se om ni finner nått som kan hjälpa er på traven!
Short & Sweet
Här är en söt outfit jag hittade därifrån. Vad tycker ni? Kanske lite somrig... Men fin!

Nu drar jag till jobbet. Kram på er fiskisar!

Blomman Ellen

Hmm... Det där lät kanske lite ego... haha! Blomman Ellen. Men det jag menade var att jag hade blommiga byxor på mig idag. Haha, långsökt, jag vet! Men jag har inte så värst mycket fantasi just nu.

Här kommer i alla fall en dagens outfit:
 



Tröja - BikBok, Linne(under) - H&M, Tights - H&M, Byxor - Monki, Glajjor - Present från söta Elise, Rosett - Present från gulliga Vicke.

Nu ska jag surfa runt lite på favvo bloggarna. Hoppas ni haft en toppendag!


Jag vill shoppa!

Good Morning!
Nästa torsdag är det kristehimmelfärd. = Bara 3 dagar i skolan nästa vecka! Wihoo! Jag ska träffa den efterlängtade Emelie då. Ska bli skitaroligt! Vi tänkte ta en sväng till den stora staden. Myspys. Jag är sjuukt shoppingsugen kan jag säga. Behöver en stor rensning i garderoben för att sedan tillsätta en massa nya ingredienser.
Titta vilka coola stilar Monki fixat ihop!
  

Vet ni vart jag tänker gå när jag kommer till stan? MONKI!

Nu ska jag duscha och sedan äta frukost. Kramar från mig till er!

Eclipse trailer 2

Wihoo!
Den andra Eclipse trailern har kommit ut! Bara läängtar tills filmen kommer ut. Men... -Snyft, snyft - jag kommer inte vara hemma då! Sticker den 29 på konfirmationsläger. Men när jag kommer hem kanske ni kan gissa vad jag kommer göra?



Har nyss tittat klart på Andra Avenyn. Sista avsnittet för hela livet! Varför gör dom så? Hallå? Det är liksom andra avenyn dom slutar med. Never ending story! Så jäkla sorligt! Dumma svt! (Ellen förbannad, som ni kanske märker.)

Nu ska jag upp och glo på TV.
Kramisar till er!

Sleepmornings

Hejhopp!
Vaknade nyss. Åå vad jag njuter av de här sovmornarna! Kommer aldrig orka gå upp vid halv sju nästa vecka...
Aja, jag ska leva i nuet! Tar bussen som går tjugo över elva in till kontoret. Ska gå och äta lite frukost samt fixa håret nu. Hoppas ni får en bra dag! 

Föresten, vill ha ett par hängslen, bara svarta, ganska tunna och enkla! Någon som vet var man kan hitta??





Vad ska man ha för rubrik nu då..?

Hallihallå!
Haft en bra dag idag. Gick upp vid halv tio och skrev lab-raport innan jag tog bussen tjugo över elva till jobbet. Kom hem vid halv sju och käkade middag med familjen och slängde mig sedan i soffan framför TV:n.

Det blir en liten så kallad "dagens outfit" i det här inlägget, länge sedan, så, varsegod;
 
(Klickbara)
Blus - Lindex, Jeans - Weekday, Rosettring - Cocoo, Halsmand - Thomas Sabo

Oj, klockan är mycket! Gott natt på er! /Ellen


Sussa sött

Tjing!
Tänkte bara titta in och säga god natt. Är väldigt trött och ska snart gå och sova. Haft en rolig dag inne på Frida förlag kontoret men självklart var det lite nervöst och sånt blir man trött av.
Imorgon är en ny dag och om jag orkar tänkte jag ta och plugga lite innan jag tar bussen till kontoret.


Nu flyger jag till sängen!

Sussa sött fiskmåsar! ;P


Solen är min bäste vän

Tjingelling!
Här kommer några bilder från gårdagens härliga sommarvärme kväll!







Nu ska jag göra mig iordning för att sticka till praoen. Hörs ikväll!

Nattuggla

Hallåjsan!
Här sitter jag uppe och pigg. Ska inte upp förens runt 10 imorgon. Ska ju praoa då och jag börjar klockan 13.00. Lyxigt va!?
Haft en jättetrevlig dag. Brunch - Hem - Moppe till barngympa - Barngympa - Moppe till Hem - Studsmatta med syster - Första middagen utomhus - Top model - Humorgalan.
Det var kortfattat om dagen. Det var sjukt kuul att åka min lilla ciao till gympan. Fy vad cool jag kände mig! På hemvägen när jag åkte över vaxholmsbron och vattnet glittrade i solskenet och jag kom körandes i härlig fart fick jag en sådan där underbar lycklighets känsla. Älskar dig min lilla moppe! ;P

Nu ska jag snart sussa, men jag bjuder på några bilder från valborg. Imorgon kanske jag lägger upp några härliga vår/sommar bilder från idag.







Kramkram!

Brunch

Tjuhu!
Ska iväg på brunch till Farmor och Farfar tillsammans med kussarna och familjen nu. Trevligt, trevligt! Bilder från valborg lägger jag ut ikväll. Ha det bra!

Puss på er!

Ett gott skratt förlänger livet

Hola!
Har tillbrinat helgen med underbara människor! Först med Astrid, Julli och Vicke igårkväll och imorse och sedan denna eftermiddag med Fanny och Elin. Inser hur viktiga vänner är. Som i rubriken, Ett gott skratt förlänger livet. Ni förlänger mitt liv! =D

Bilder från igår har Julli så jag kanske snor några av henne när hon lagt upp på facebook, men så länge lägger jag ut några bilder från Elin, Fannys och min eftermiddag. Blir lycklig bara jag tittar på bilderna och inser hur tur jag har som har så underbara vänner.














Nu ska familjen käka middag. Hoppas ni haft en bra fredag och lördag!

Kramis!

RSS 2.0