Lördag

Hejsansvejsan!
Nu har jag kommit hem från morgondagens aktiviteter! Jag sov ju över hos Annzi, Jätte trevligt! Och på morgonen skulle jag prova på gympa i vallatorp. Jag gick i en 4 dagars / vecka grupp förr men jag orkade inte med det så jag hade en paus ett tag från gympan, men imorsse var jag och provade i en 2 dagars grupp, och ja, vad kan man säga. Där ska jag inte börja.... Tjejorna var typ 9, 10, 11 och kanske nån 12 år. Jag ska lixom snart fylla fjorton. Vissa kunde lixom inte äns rondat... Det är inget fel med det men det blir inte så kul och träna om man redan kan det de gör. Men jag fick ett tips av tränaren i den gruppen om att det finns en grupp som är lite duktigar där jag kanske kan börja! Efter gympan var jag och pappa och handlade lite. Eftersom jag inte hade ätit någon frukost och inte haft med vatten på gympan känndes mitt huvud som en tickande bomb som var inne i de sista sekunderna! Men nu känns det lite bättre. Jag ska ta en dush och sätta på mig mjukiskläder för att sedan kl. 4 åka med mammi och pappi till systers hockey martch. Det var jätte länge sedan jag såg dom splea så det ska bli kul!


Ha det bra! :D /Ellen

I taket lyser stjärnorna

Hej på er!
Nu har jag precis varit och sätt I taket lyser stjärnorna men världens bästa Annzi! Den var "snyfft" jätte sorlig! Typ hela bio salongen satt och grät. Men den var as bra! :D Jag kan verkligen rekomendera den! Innan var vi på tibblebadet och basta, badade lite och ssolade solarium. Nu ska vi väl ta och bädda min säng här hos Annzi! Jag ska sova här. Imorgon blir det kanske första gympan för mig, men jag får se.

Ha det bra! /Ellenpellen

Snart födelsedag och sportlov!

Snart fyller jag 14! Whooho!

                                                                               
Jag har gjort ett litet papper med dagar innan födelsedagen!  LÄÄNGTAR!

 
Och efter födelsedagen är det inte långt till sportlovet med Julli och familjen!  LÄÄNGTAR!



Nu ska jag gå och fixa mig för att sedan gå och sova! God natt!

Klippt mig!

Tjenamors!
Idag var jag som vanligt i skolan, en helt OK dag där. Jag såg fram emot skoldagens slut för då skulle jag till täbban och fixa frissan! Kl. 15.40 satte jag mig ned i frisörstolen för att få en ny look , Haah :P
Och ja, det fick jag! Jag är jätte nöjd!! Det vart verkligen super fint tycker jag! Nu har jag pannlugg, fast ganska lång, så jag kan lägga den till sidan! Sen är håret uppklippt, väldigt mkt! Det vart inte riktigt som jag tänkt mig, men minst lika bra!

Eftersom läxorna för denna vecka är klara - skönt - så ska jag ägna mig en liten stund till nästa veckas matteläxa som är till tisdagen. Då slipper jag stressa med den nästa vecka! Imorgon är det ju NO prov, och det får gå som det vill. Det kommer nog vara jättesvårt, men jag orkar inte läsa de typ 50 långa sidorna i Biologi boken! Inget kommer ändå att fastna.. haah :P

Här kommer före och efterbild av min nya frissa!

  
                        Före                                                                                             Efter

Vad tycker ni? Skriv komentarer!

Ha det bra! /Ellen


Roliga dagar framöver!

Hej på er nu igen! :D
Nu har jag precis pratat klart med Elise i telefonen och gjort färdigt de flesta läxorna!
Nu kommer det roliga dagar framöver! Imorgon ska jag slippa mig efter skolan! Antagligen väldigt uppklippt och kanske lugg, eller åtminstone kort snedlugg! På fredagen väntar den roligaste kvällen! Jag och Annzi ska ha en tjejkväll tillsammans, och det var evigheter sen vi hittade på ngt! Vi ska börja med en liten simtur eller ja, simträning i tibble. Därefter ska vi sola! Första gången med solarium för mig!! Men för att jag inte ska bränna mig blir det bara en kortis. Efter vi gjort oss bruna med magrutor från simmning och solning, haah, så ska vi ta och se på BIO! Den efterlängtade filmen, I taket lyser stjärnorna!  Efter det åker vi nog hem till någon av oss och sover över! LÄÄNGTAR!
Sedan är det ju helg! Veckorna går ju så fort!

Nu ska jag gå upp till syster min och se vad hon har för sig! Jag hör TV:n så jag antar att hon kollar. Jag ska ta en kopp te och sätta mig där jag också.

Ha der bra! :D

PS.  Imorgon kommer bilder på min nya frisyr!

Onsdag

Halloj!
Nu har jag kommit hem, ätit mellis och tränat lite glosor. Ska åka iväg på gittarr om 10 min. Så det är nog bäst att inte skriva så mkt.

Tänkte bara lägga in lite rommebilder från gårdagen! Kommer här:
        
Ellen, Mandi, Asse och Ellsi                       Fönster                        Ellen, Ellsi, Vicke och Julli


Inte så många, men några! :D

 HEJDÅ /Ellen


ROMME HELA DAGEN!

Hej på er! Haft en bra dag?
Det har iaf jag! Idag var ju klassen, eller ja, hela skolan i romme!! :D Jag brukar vanligtvis åka snowboard när vi är uppe med familjen och i fjällen, men eftersom alla kompisar åket skidor tänkte jag att jag skulle göra samma sak! Jag todde faktiskt att jag skulle vara helt OK bra på skidor, men jag hade ganska fel... Hahah! I början körda jag runt med skidor som en glass-strut! Men efter ett tag fick jag lite kontroll och lyckades åka ganska bra! Eftersom jag och Elise inte var riktigt på samma nivå som de andra tejorna åkte vi runt och åkte lite på egen hand! Haah, det gick ju sådär bra! Haha! Vi var med om många äventyr iaf, och hade himmla kul! Vi råkade ta en himmla skogsslinga som ledde till ingenstans... Så vi fick ta av oss skidorna, gå ca. 400 m. i snöig uppförbacke! Jobbigt! Sen råkade vi ta en utav de svåraste svarta backarna! LÄÄSKIGT! Men vi klarade det! Med lite rammel bara... haah! :P

Nu ska jag plugga och kolla andraavenyn!

HEJDÅ

Kalla mig blobhead om du vill! Haha! :D

Jaha! Äntligen klar med packningen inför morgondagens romme! Ska gå och sova nu! Kommer antagligen ha svårt att gå upp imorgon kl. 04.45. Uschh.. Men det kan vara rättså kul att gå upp tidigt om man ska göra ngt skoj! :D

Här kommer en liten bild på mig i skidhjälm:


Haha! Ja, vad säger man? Kanske hjälmoutfiten inte är den snyggaste :P, men definetift en utav de viktigaste!

Nu ska jag gå och sussa, så sov gott! =)
/Ellen


Nu är det roligt! :P

Hej igen!
Nu är iaf lite av pluggandet färdigt! :D Familjen sitter och kollar på bonde söker fru brölloppet! Nu är det pous och jag ska ta och städa badrummsbänken så vår städare kan damsuga den imorgon när hon kommer!
Imorgon är det ju romme! LÄÄNGTAR! :D JAg har köpt lite godis och jag ska göra en liten fruktsallad till bussresan! :)

Här kommer bilder:


Lite popcorn, te och frukt blir det till TV:n.


Till bussresan till romme imorn!

Ha det bra! /Ellen

PLUGG, PLUGG, PLUGG OCH ÄNNU MERA PLUGG!

Åh! Jag känner mig så stressad! Så frågan är varför sitter jag och skriver på bloggen? Knäppa mig! Jag måste ju plugga! Biologiboken ligger uppslagen här och det är "tusen" sidor jag måste läsa..!! Inte ett ända ord fastnar i huvudet! Åhh!! Jobbigt! Imorgon blir det i alla fall skoj! Då blir det romme! :D

Måste plugga!!!
Hejdå!


Ingen rubrik...

Hejhej!
Nu har Fanny precis gått hem och mamma och jag ska ta en sväng med vovvsen. Fanny och jag hade jätte roligt! =D Vi kollade film, åt glass, skrattade och spelade lite bubblestruggle.
Nu väntar mammsen på mig, så jag ska gå upp!
Ha det bra!

Fullspeckad morgon!

Hejhej på er alla! Hur är det med er?
Med mig är det bra! Söndagsmornar är helt fullspeckade för mig! På morgonen kl. 10.00 börjar barngympan där jag är tränare. Den håller på en timme och sedan åker jag hem och eftersom jag är ledare stannar jag alltid kvar kanske 10 min. längre, så jag kommer kanske hem vid 20 min. över 11.00. När jag då kommit hem gäller det att fort byta om till fotbollskläderna och äta lite mat innan fotbollen. Sedan åker jag tillbaks till Vaxholm, tränar en timme och en kvart och sedan hem igen och nu sitter jag här! =D Jag ska hoppa in i dushen nu och sen ska jag vara med Fanny. JAg får se om hon kommer hit eller om jag ska gå till henne... Antagligen skrive jag lite mer senare!

Ha det bra! :) /Ellen



Någon annan än jag som längtar till sommaren?

Jag har varit pizza bagare =)

Hej igen!
Nu är hemkunskapsläxan gjord och halvt uppäten, haah! :P Pizzan blev supergod! :D
Ska gå upp nu och fortsätta kolla på Körslaget med familjen!

Här kommer 2 bilder på min goda pizza!

                   
Min del av pizzan                  Eftersom vi är så gluppska i vår familj blir det alltid 2 pizzor :P Haah!

Ha det bra! :D /Ellen

Lördagen-IKEA

Hejsvejs på er! Vad har ni gjort denna lördag?
Jag har tillbringat dagen så här:
Efter jag gjort mig i ordning åkte jag, mamma och pappa iväg till stan där mammas och pappas kompis bor, hon har flyttat till en annan lägenhet så vi kollade på hur hon hade fått det och fikade där. Trevligt! Sen åkte jag och pappa vidare till IKEA och shoppade. Dels köpte vi saker till syrrans nyköpta garderob, men jag hittade även många fina saker till mig. Eftersom jag fyller år om 3 veckor så får vissa av de saker som vi köpte till mig bli födelsedags presenter. Jag kom på en toppen ide till mitt rum, jag tänkte sätta en ljusslinga vid taket längs två av mina väggar! (kanske lite svårt att förstå vad jag menar men jag får visa en bild när den är uppsat!) Så vi köpte dels den ljusslinga till mig och sen hittade jag en massa andra fina saker! :D
Sedan åkte jag och pappa för att handla mat och efter det, hem.

Nu ska jag göra hemkunskapsläxan, pizza. :D

Här är fredagens outfit! Glömde lägga in den i går... :)

Röd och vit rutig tunika/skojte med knappar: Cubus
Jeans:
BikBok

Ha det bra! /Ellen

Godmorgon!

Godmorgan alla människor!
Jag vaknade för ett tag sedan och har nu ätit frukost, hunnit se lite på TV och nu måste jag bestämma mig för om jag ska följa med till IKEA idag med pappa... Jag tycker att det kan vara jätte kul där, men jag vet inte riktigt om jag behöver ngt där... Hmm.. Jag hatar att bestämma mig för saker!

Ajah.. Får se hur det blir... Bloggar mera sen! :D

Ha det bra! :) /Ellen

Fredag!

Hej på er!
Härligt! Nu är det fredag! Inte för att shemat på fredagen i skolan är det bästa... 5 lektioner innan lunch, men, men...
Efter skolan gick jag hem till Elise. Vi gjorde smoothi, som vanligt när jag är där, haah! Jag frågar alltid Elise om vi kan göra det för det blir så gott hemma hos henne!  Sen kom hennes tvilling, Elli hem och berättade att hon hade laddat ner Twlilight på datan! Jag har sätt den en gång på bio, men att se den igen skulle ju inte skada! Så jag, Elise och Elli kollade på den! Den slutade precis när mamma kom och hämtade mig, perfekt! :D Jag och mamma åkte och handlade lite till middagen och jag köpte en påse godis till Lets dance ikväll. Det blir en hemmakväll i soffan. Måste ju se Lets dance eftersom grannen min är en av proffs dancarna!  Dem är ganska nyinnflyttade så jag känner dem inte spec. mycket, men det är ju ändå lite skoj att grannen är med i Letsdance :D
Nu ska jag gå en kort runda med vovvsen! Funderar på en snabb springtur, men får se...

Vem hejar du på i Lets dance, om du ser på det?

Ha det bra! :) /Ellen

Tack för alla komentarer!

Hej igen alla bloggisar!

...Och tack så himmla mycket för alla komentarer! Nu behöver jag inte fler.. haha.. Jo, fortsätt såklart så! Till och med mer kanske! :P Jag blir så glad när jag loggar in och hittar några snälla komentarer! Jätte kul! Det vet ni i och försej säkert själva, att man blir glad för komentarer, men i alla fall, ett stort tack!



 
Hittade den på google! Så gullig! Visst? :D

Torsdag

Hejsan!

Nu har jag suttit här ett tag och fixat med bloggen! Tänkte testa en annan design nu..! Vad tycks?

Det blir inte något långt inlägg nu. Det har lixom inte hänt så mkt idag... Jag ska ta och plugga lite matta och spanska också! Så det är nog bäst att jag sätter igång med det! Kanske skriver jag mer sen!

Ha det bra! Snälla, komentera den nya designen!
/Ellen


VILL HA!

Hejhej! Nu sitter jag och kollar lite kläder... Lägger in 2 fina, som jag verkligen gillar!

     
Jag hittade den här söta koftan på Lindex, söt va?! Jag kanske ska önska mig den i fölsedagspresent, får se..!
Pris: 249 kr.



Den här blusen som finns på denna länk www.ginatricot.com/se/#/product/25523379 är så himmla gullig! Ni måste bara se den! Den är verkligen något jag önskar mig till födelsedagen!



Den här söta sommarklänningen från asos var väl underbart gullig. VILL HA!
Pris: 400.05 kr.


Nu ska jag gå ut med vovvsen! Ha en bra kväll! :D
/Ellen


Onsdag

Tjenare!
Nu har jag precis tittat klart på det senaste andraavenyn avsnittet, jätte spännande! Någon annan som ser på andraavenyn? Hur som hälst, idag var det kort dag i skolan. Eftersom det är utväcklingssamtal nu i början av terminen är många lärare upptagna med det och då fick vi sluta 11.15 idag, som förra onsdagen! Härligt! Efterskolan var jag hemma hos Julia. Det var trevligt, även fast vi inte kom på så mkt att göra. Vi pluggade mest till hemkunskapsprovet som vi har imorgon. Det blev inte så lång stund jag var där för jag skulle på utväcklingssamtal vid 13.15 ! Pappa hämtade mig hos Julli och vi åkte sedan till skolan. Samtalet gick bra! Sen åkte jag hem, åt mellis, hängde tvätt och började se på andraavenyn på datan. Sen skjuttsade pappa mig till gittaren (som bara är i 20 min.) och sendan hem igen. Nu ska jag gå upp och skala potatis... :/ Inte världens roligaste, men, men, jag ska vara en duktig flicka och hjälpa till.. haah! :D

Ha det bra! /Ellen


Tänker skriva vissa inlägg på engelska! :D

Hello everybody! How are you?

I dont like english so much becoause I am not so good at it. But I thinked, if I whrite maby 1, 2 or 3 inlägg / week I maby will learn some more english and be better at it! :D A good idea, I think! What do you think about it?
Anyway, my day today was really good. I stay home from school today ( like yesterday). Or, I don't stay "home". I was whit my grandma and gradfar at ther home. It was really nice. I did some homework and me and grandma baked. We baked marenger and grandmabred. I love grandma bred! It's baugetter but it is'nt just baugetter, it is grandmas baugetter! :D
Tomorrow i will go to school. I miss my friends but not the schoolwork, haah! :D But, it is just three days left to the wekeend! So, it is'nt so hard!
But, now i shall go.

Bye, Bye! :D


Bilder från dagen och outfiten från tjejkvällen hemma hos Elin!!

Hello Everybody!
Nu har jag ätit middag och tänkte lägga ut lite bilder! Jag glömde ju berätta om hur Elins tjejkväll hade varit! Den var grymt kul! Vi skrattade som bara den! Haha! :D  Vi kollade också på en jätte bra, men läskig, film! Eller det var bara jag som tyckte den var läskig, jag är så kännslig för läskiga filmer... Jag ser aldrig på sånna, usch... Så drömmer jag bara mardrömmar, fyy o blää.. hehhe, ha! Men den där var inte för läskig, den var bra läskig! Eller lixom bara spännande! Jag tror den hette "Flight plan" men är inte helt säker...
Ja, sen hade vi en massa annat kul! Det var verkligen en riktigt lyckad kväll! :D

Här kommer bilder:

 
Outfiten hos Elin:
Blå, vit randig klänning med knappar: Gina tricot
Kofta: JC
Hawaii halsband: Gröna lund^^ Haah..
Rosa blomma i håret: ?
Svarta tights: Fick låna av Elin...



Visst ser det kallt ut? Men ganska fint!  Det var is på vattnet! Men den är nog inte tillräckligt tjock för att åka på...



Världens sötast vovve!



Mamma och jag sydde in ett par utsvängda jeans! Blev jätte nöjd! Dem är snyggare på! Haah ^^


Ha det bra! :D /Ellen


Söndag-Härlig hemmadag!

Tjenare alla glada! (eller alla människor såklart!)
Hur är det med er en sån här söndag? Vad har ni haft för er?
Jag har i alla fall haft en hemma dag! Förutom att jag var på fotboll i en timme. Det har varit en jätte härlig hemma dag! Jag har fått jätte mkt gjort! Jag har målat två tavelramar som jag fick i julklapp och ska snart sätta upp dom tillsammans med själva tavlan som ska sitta i tavelramen. Sen har jag och mamma sytt in ett par Filippa K jeans som jag fick ärva av en som jag känner, men dom var utsvängda, och jag gillar inte det! Dom blev jätte fina! Jag lägger in en bild på dem senare! Sen har familjen + mormor ätit årets första semlor! Mums! :D Jag har gått en skogspromenad med voven, och ja... bara tagit det lugnt! Kanske inte så himla mkt gjort då, men de saker jag behövde göra har jag nu fixat! :D Nu ska syrran spela sims så jag får väl ta och  skriva mera sen!

Ha det bra! :D


Lördag-skridskor förmiddag

Hejsan hoppsan! Hur är läget med er?

Med mig är det toppen! Jag har precis kommit hem från en roligt skridskorförmiddag. Jag, mamma och pappa var med Fanny och hennes familj på en lite sjö, eller ja, vatten och åkte lite skridskor, grillade korv och marchomallows(hur det nu stavas). Jag och Fanny gjorde ett konståkningprogram! Haah! Vi var duktiga! Haah! Neh, det är nog något jag borde öva på lite mer innan jag blir konståkningsprinsessa.. haha! :D Hur som hälst, nu ska jag ta ett varmt bad och ägna mig åt lite skönhet! Ikväll ska jag till bästisen Elin! Hon fyller 14 år idag! Vad tiden går fort! Om en månad är det min tur! :D Vi ska kolla film, äta middag, äta godis... och ja, ha en rolig tjejkväll! Vad har ni gjort/ ska göra denna lördag? Skriv i komentarerna!

Det blir nog inget mer inlägg för idag, kanske ett kort innan jag går till Elin, vi får se! Men Ha det great! :D

/Ellen

Fredag

Hejsvejs!
Idag har varit en riktigt seg dag i skolan! Vi hade 5 lektioner innan lunch! + att det inte var så speciellt roliga lektioner! Engelska, So, Matte, Spanka och Svenska .... Efter lunchen väntade Samling, No, och mera svenska... ja, ni förstår, inte världens roligaste... Men efter skolan var jag hemma hos Malin och Elise var med också. Det var roligt! Vi kollade på Malins tamråttor, underbart söta! Sedan åt vi mellis och var inne på datan en stund. Det vart inte så länge eftersom jag och Elise skulle åka hem med en buss som gick 16.50 Hon skulle ta tåget efter den bussen och jag skulle ta en buss till arninge där mamma och mormor hämtade upp mig. Nu måste jag bestämma mig... Om jag ska vara hemma ikväll eller om jag ska åka till min kompis i täby... Jag vill båda delarna lika mkt! Jag kände för en hemma kväll, men det vore ju ändå jätte roligt att vara med Emelie, Annzi och Fanny! Åh... vet inte hur jag ska göra... Men, men... det löser sig!

Här kommer några skor/tofflor kanske till sommaren som jag tycker är fina! Skicka din komentar vilka du gillar bäst, eller om du inte tycker några var fina eller så kanske du gillar alla! Skriv din åsikt!

                           

ÄLSKAR ALLA DOM HÄR SÖTA SKORNA/TOFFLORNA! VAD TYCKER DU?

Här kommer priser + affär i ordning som skorna kommer i! :

1. Snygg sko från asos som du får för 130.47 kr.
2 och 3. Skön toffla från asos som blir din för 265.80 kr.
4. Söt, klassisk, vit sommar sko från Ellos. Du kan köpa den för: 149 kr.
5 och 6. Underbart söt sko fån Ellos. Blir din för 349 kr.


HA DET BRA! :D /Ellen

Torsdag

Halloj allihopa!
Idag har det varit en ganska lugn dag. Jag var i skolan och åkte sedan tåget till mörby där farmor skulle hämta mig. Mamma och syrran gick på tåget vid täbban. Hos farmor o farfar gjorde jag lite läxor, åt farmors goda bullar, smarrigt! :P och jag och Hedda (syster) la ett gammalt pussel med typ 2 dm. stora bitar! Haah ^ ^ Vi la det pusslet när vi var små... :D  Efter farmor o farfar besöket åkte jag, mamma och Hedda till ett hunddagis för att kolla hur det var där. Min syrra ska nämligen börja där! Haah.. skoja bara... Vår hund ska nog börja där! Det var trevligt där och Maja,voven, verkade gilla det! :D

Nu ska jag gå och dricka lite te med familjen! Sedan är det väl nattinatti för mig, haah, jag måste försöka gå och lägga mig tidigare än vad jag gör nu, jag är så himmla trött när jag ska gå upp, fast det är väl alla... Men hur som hälst, det är så svårt att somna! Jag är typ klarvaken och nästan inte alls trött! Någon som har något sommnartips? Skriv, skriv i komentarerna!

En liten outfit:


Mjuk, rosa, tjocktröja: Julklapp, tror JC.
Grå/svart linne: H&M
Jeans: BikBok


Ha det bra! ;D


BILDER

Hejsvej igen! Här kommer lite bilder!

1.       2.       3.      4.      5.

Bildförklaring:
1.
Dagens outfit.  2. Jag är påväg till busshållsplatsen innan fotbollscupen. 3. Jag äter min och Elins kladdkaka, mums! :D  4. Jag, efter jag simmat med mamma.  5. Mitt rum med Majsi mitt på golvet, hon ligger lite konstigt, haha! :D
Tyvär fick jag inte med några bilder när jag var hos Emelie.. men, men... en annan gång

Förklaring på dagens outfit:
Brun kofta: Himmel och Hav./Esprit
Brunt linne: H&M
Jeans: Bikbok



HA DET BRA! :D


Söndag, måndag, tisdag och onsdag/ Nu är bloggandet tillbaka!

Hejsan alla bloggisar och såklart alla bloggläsare!

Hur är det med er? Jag vet att jag inte har skrivit sen i lördags men för det första har jag varit med en massa underbara kompisar och sen har datan varit lite knäpp, men nu funkar den och jag skriver! :D Det blir nog ett långt inlägg, eftersom jag nu skriver om alla dagar, när jag inte skrivit! :D

SÖNDAG:
Fotbollscupen vi var på i söndags gick, ja vad kan man säga, sämst! Men det var ganska roligt  ändå! Att vara där med laget var kul och så, men eftersom jag precis har börjat med fotboll och de andra är så mkt duktigare var jag bara med och spelade i typ 3 min av de tre matchet som vi spelade...  Men det var som sagt ganska kul ändå.

MÅNDAG:
Jag var, som alla andra vardagar, i skolan. Efter skolan var det planerat att jag skulle hem med till Emelie när vi slutade kl. 14.20 som jag trodde. Men det visade sig att vi hade teknik på eftermiddagen... så jag kom inte till henne förren vid 4 tiden. Men jajha.. Vi hade inte träffats på evigheter, så jag hade saknat henna jätte mkt! Jag kollade på hennes träning, gymnastik, där jag också gick förr. Jag blev så suktad när jag satt där, för jag saknar gympan jätte mkt! Jag ska nog börja igen! Sen sov jag över hos henne. Det var jätte skoj! Vi badade, en kortis, i hennes ute bubbelpool! Jätte härligt! Jag lovar! Sen gick vi och la oss och pratade, och sen somnade!

TISDAG: 
Jag vaknade hos Emelie och vi gick upp tillsammans för att göra oss i ordning. Jag tog en buss till min skola därifrån och hon tog en, lite senare, till sin skola. Efter skolan var jag med Elin! Jag hade bara träffat henne och sagt hej på gympan i måndags med Emelie så dat var jätte roligt att vara med henne! Vi bakade och gjorde lite läxor! Sen fick jag kolla alla Thailands bilder hon hade tagit när hon var i Thailand under jullovet! Riktigt trevligt! Sen kom jag hem, åt middag med mamma och pappa, sen blev det simmning för mig och mamma. Bara en kort stund, menändå skönt med lite träning!

ONSDAG / IDAG:
Idag fick vi sluta extra tidigt efersom det var utväcklingssamtal i skolan! Vi slutade 11.15 och jag åkte då till täbban för att shoppa present till Elin som fyller år på lördag. Annzi var också med i täbban men vi var bara där i 40 min ungefär för hemma väntade en massa pluggande innan jag skulle på gitarr! Och ja, nu sitter jag här! Ska gå upp och börja lite med middagen! Bilder från dagarna kommer lite senare!

HA DET BRA! :D
/Ellen






Fanny igår och fotbollscup idag!

Hejsan allihopa!
Sorry att jag inte skrev igår, men jag var hos Fanny en stor del av dagen så jag hann inte! Hos Fanny hade jag jätte roligt! Vi tejpade kranarna, tejpade lampknapparna, tejpade knivarna och satte plast över glasen hemma hos henne! Haah! Det var skit kul! Sen gick hennes mamma på "kranbuset" så hon blev helt blöt, haah! :P Tyvär blev glasbuset upptäckt men de andra busen var riktigt roliga! Sen kollade vi även på film och hade ett litet minispa, vi ångade ansiktet(som jag lärt mig av Julia) sen hade vi ansiktsmask! Det var jätte härligt men jag brände näsan i vattnet där vi ångade ansiktet.. heeh... den är fortfarande röd!! Haah! men, men... Nu ska jag iväg på fotbollscup, så jag skriver, om jag hinner, mer efter den! Jag berättar hur det har gått då!

Ha det bra! :D

Fredag

Hej gott folk :D
Härligt, härligt, nu är det ju fredag och helg! Det har varit en ganska kort skolvecka, men det känns ju ändå alltid skönt med helg/lov! Eller hur? På eftermiddagen idag var jag med Malin i täbban! Vi hade det trevligt men jag köpte ingenting... Men däremot gick jag och frågade på telenor hur man skulle kolla hur mkt man hade ringt för och det fick jag svar på så jag är nöjd med täbbanbesöket! :D Nu kommer våra grannar! Ikväll måste jag kolla på Letsdance! Våran granna är med!! :D Jag fick reda på det nu! Men nu ska jag gå!

Ha det toppen! :D /Ellen

 
Min frukost i morse! Jag hann göra en liten toast... :D

Vad vill ni läsa om här i bloggen?

Hej igen!
Jag tänkte nog gå och lägga mig och läsa snart men jag hinner med ett litet inlägg innan. På kvällen blev det lite TV-tittande. Jag såg på "Årets TV-tittare", det var väl sådär kul, men helt OK. Har ni sätt det? Vad tycker ni i såanna fall?
Hur som hälst, jag ska komma till sak, vad vill ni läsa om här i min blogg? Jag har inte så jätte många besökare men det skulle vara kul om det blir fler. Så jag tänkte om ni skickar en liten komentar vad ni vill läsa om eller om ni vill ha flera bilder, outfits, tips... osv. Så om ni är riktigt snälla skriver ni en komentar vad ni har för önskemål om min blogg!

Outfiten efter skolan:

     
Eftersom jag inte orkade gå runt i jeans hemma tog jag på mig mammas gammla mjukisbyxor + en vit T-shirt med små knappar, ja ni ser ju på bilden :P T-shirten hade jag även under min oranga ylletröja idag i skolan och den är från Lindex och priset kom jag inte ihåg...  :P

Ha det bra! / Ellen

Andra skoldagen

Hejsan kära bloggare/bloggläsare! Hur är det med er idag då?
Idag åkte jag hem själv efter skolan. Jag pluggade lite spanka och matte och drack en kopp varm oboy med grädde sen gick jag och mötte mamma som var på väg hem från jobbet, hon var nästan hemma och hon plockade upp mig och vovven vid storäng så Majsi fick en liten promenad. Det var bra för mig med för jag fick lite frisk luft :D .  Nu ska jag fortsätta med läxorna, engelska glosor...
Här är ett jätte sött linne som jag hittade på www.forever21.com 


Vad tycks?
Det kostar 15.80 dollar, jätte gullit tycker jag, men här hemma är garderoben full... har för nästan lite för mycket kläder eftersom jag inte hinner andvända allt... jobbigt va? Jag är så himmla shoppingsugen men det får vänta ett tag!

Ha det bra! /Ellen

Första skoldagen

Hejsvejs!
Nu har jag kommit hem från första dagen i skolan och en sista fotbollsträning innan cupen som är i helgen! Det har varit en  bra dag, Vi slutade ganska så tidigt och vi hade helt OK lektioner, eller vi gjorde helt okejiga saker på dem, Hehe, det där blev lite rörigt, men hur som helst dagen har varit bra! I och försig var jag ganska trött under dagen eftersom jag inte somnade förren vid ett tiden i går... Fy på mig... :P Men jag gick faktiskt och la meg vid 11 kanske och läste ett litet tag, sen när jag skulle försöka sova var jag lixom klarvaken..! När jag äntligen somnade hade jag inte så många timmar kvar att sova. Men, men... Nu ska jag ta och ringa en kompis,Elin, hon ska kanske följa med mig, pappa och Hedda till romme på lördag, vi tänkte ta en dagsutflykt dit! Kul va! Sen ska vi faktiskt dit med skolan också, om några veckor! :D Efter jag ringt Elin får det nog bli en liten snabb dusch för mig... :D

Ha det bra!

Slapp dag, hemma!

Tjenare! Hur är det med er?

Med mig är det i alla fall bra! Idag blir det nog bara en hemma slappar dag, mitt rum behöver ett städröj och jag tänkte ta en dusch eller kanske ta ett varmt bad lite senare... Hur som hälst, imorgon börjar ju skolan, eller ja, för mig i alla fall. Jag är så himmla sur för typ alla skolor i täby, i vaxholm och ja i typ hela stockholm börjar inte förren på torsdag, men vi i bergtorp måste börja imorrgon.. :(  Åh.. Det som är roligt med det hela är väl att få träffa alla kompisar igen! Men allt  plugg, alla läxor och alla långa lektioner kan man gärna hoppa över, eller vad tycker ni? Jahja... Nu ska jag fortsätta med rummet, kanske ska göra pannkaks smet också tills mamma kommer hem från promenaden!

Ha det bra! /Ellen :D

En liten bild på mina fötter...  :P


Måndag

Halloj!
Nu har jag kommit hem från middagen hos Lelle. Det var riktigt trevligt! Innan var jag som sakt med Sophia och sedan var vi på fotbollsträning. Mamma, Pappa, Hedda och mormor hämtade mig direkt efter fotbollen och vi åkte hem till Lelle, som bor i stan. Sen skulle jag ta en snabb dusch där och det visade sig att jag hade glömt min påse med kläder i fotbollshallen.... :( Så jag fick låna en t-shirt av Lelle och så tog jag på mig mina mjukisbyxor som jag hade haft i bilen över mina fotbolls-shorts + min tjocktröja. Riktigt " middags Fin" blev jag ju inte,  Men ajah.. Det gick väl bra! Det som var problemet / är problemet är att det var mina favvo jeans + julklappströjan som låg i påsen! Hoppas den ligger kvar i hallen! Vi ska nog åka och kolla där imorgon!

Nu ska jag ta och göra mig iårdning så jag kan gå och sova snart!

Ha det bra! :D

Ps. Vad tycker ni om den nya stilen på bloggen, bakgrunden + headern, ?
       Skriv i komentarerna!

4/1

Hejsan! :D
Igår var jag med Julli! Vi hade det riktigt roligt och jag sov över där. Idag ska jag på cirkus i kör, typ akrobatik cirkus, med Fanny, Farmor och nån mer...! Skojigt va! Jag har precis kommit ur duschen och ska ta och sätta på mig kläder! I förrgår köpte jag ny mobil! Äntligen! Eftersom jag hade tappat min gammla i vattnet hade jag mammas gammla, utan kamera och ja... ingen musik precis.. Jag fick mobilpengar i julklapp! Så, nu har jag en W595, tror jag den  hette, haah! Men hur som hälst, nu ska jag iväg!

HA DET BRA!

RSS 2.0