Bloggpaus eller något liknande...

Hej på er!
Just nu har jag ingen vidare blogglust. Jag går liksom i svackor! Ett tag kan jag älska att blogga och dagen efter inte alls ha lust.. så eftersom det kommer bli mer i skolan nu också har jag bestämt mig för att inte uppdatera så mycket. Jag har ju inte precis varit den som bombat bloggen med inlägg förut heller, men jag menar att jag nu framöver kanske bara skriver något ibland, eller, som jag hoppas på, kommer in i en ny bloggperiod!

Men så länge får ni ha det bra!
Kram /Ellen

Grattis Fanny!

Hejsansvejsan!
Idag fyller Fanny 14 år! GRATTIS till henne! Hon har bjudit mig och Elin på en ringåkning! Jippi! Så om en halvtimme ungerfär ska vi ut och åka ring! Wihoo!

Igår han jag aldrig skriva. Jag var upptagen hela dagen. Först stog jag och Fanny i fotbollscafét, sen dömde jag en match och därefter åkte vi till IKEA. På kvällen var jag och Soffy ute oh vindsurfade och sedan blev det en supermysig grillmiddag med familjen på verandan!

Vad ska ni hitta på idag?
/Ellen


Första skoldagen!

Hej på er!
Idag blev det skola. Eller, inte precis skolarbete, men träffa klassen och så! Det var faktiskt riktigt roligt! :)
Däremot ser jag inte fram emot alla läxor, prov, långa dagar och tidiga mornar.. men, men.. sånt är livet. Nu ska familjen iväg till pizzerian och sedan ta med pizzan till stranden för att picknicka! Mysmys! Hoppas bara på att vädret blir lite finar!

Kram /Ellen

Torsdagen och Fredagen!

Hejsan!
Har inte hunnit skriva på ett tag och det beror på att jag har haft rätt så mycket att göra! Igår var jag med min barndomskompis Antonia. Vi hade det väldigt roligt och tog en massa modellbilder som vi tänkte göra till en tidning ;P (lägger in några på bloggen!)
Idag åkte jag till åkersberga för att träffa Malin! Vi hade det väldigt trevligt och gick runt i åkersberga centrum ett tag där jag hittade två fynd + present till min kompis som fyller år på söndag. Lägger upp shoppingen senare!
Nu blir det pannkaks middag! Mums! ;) Men först, bilder från gårdagen!


Jumpit!


Modellbild ;P


Modellbild ;P


Blomma


Modellbild ;P


Modellbild ;P


Vi tog en massvis med bilder, men nu fick ni en titt på några av dom i alla fall.

Kram /Ellen

Stressad!

Åh! Jag måste hinna med så mycket nu innan skolan börjar igen! Man vill hinna vara med alla kompisar och förbereda grejor inför skolstarten...
Hur som helst, idag har jag varit med Soffy och nu ikväll kommer min gamla barndomskompis Antonia. Hon ska sova här. Det ska bli väldigt roligt att träffa henne eftersom vi inte setts på hela sommaren. Tror vi tittat på någon film eller så och pratar.
Nu kommer hon!
Kram /Ellen
'Ps; Det är min namnsdag idag!

Vinnare i veckansblogg...

är....
"trumvirvel"

Amanda - kruumelur.blogg.se

Ett stort GRATTIS till dig!



Tack till alla er som har röstat och ni andra som var med i tävlingen. Förmodligen kommer det ännu en tävling, men i sånna fall kanske om några veckor!
God natt /Ellen

Bilder!

Det är vad som kommer nu!
Titta och kommentera gärna
!


Jag och Fanny på tågstationen redo för att åka!


Jag, Fanny, Gry, Frida och Lotta gick en prommenad till kossorna.


Tillslut hittade vi dom ;P


Little me ;)


Sötis Gry! <3


Badade gjorde vi en kväll, men usch så kallt det var! Kanske runt 15 grader.. :S


Utsickt från gården.


Blomma oct två flugor :P


Ute och plockar blåbär till paj.


Sanna och Gry övar inför konsterten.


En dag var Annika Norlin hos oss. Ni vet hon som sjunger; Det e så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning.... tillsammans med Petter. Hon var supersnäll och gav oss en massa tips!


Svartvit bild med Lille Olle och Grys brillor. En av ledarnas bebis. Så grymt sööt!


Gry och Nathalie slickar på slickepotten efter bakningen! ;P


Jag har tagit massvis med bilder, men jag orkar inte sitta och lägga upp alla på bloggen! Men hoppas ni nöjer er med dom här!

Jag lovar att räkna alla veckansblogg röster idag!
/Ellen

Hemma!

Från en jätterolig vecka i östersund på musikläger, kallat "popkollo"! Jag hann aldrig säga hejdå till bloggen, men ni ska inte tro att jag har övergivit er! ;P Jag har haft en sjukt kul vecka med massor av underbara människor, musik och lärt mig en massa! Imorgon lovar jag att berätta mer, lägga upp bilder + berätta vinnaren i veckansbloggtävlingen såklart!
Nu måste jag gå och sova efter en seg tågresa på 6 1/2 timme..., men det var det värt! Men, som sagt, mer kommer imorgon!
Massa Kramar /Ellen

Storshoppat!

Tjo!
Igår var jag och pappa och storshoppade, eller, inte precis mängder med saker, men jag har köpt en kamera! Jippi! En allldeles egen kamera! Sedan köpte vi också en vindsurfingsbräda som vi hittade på eniro. Jag tänker lära mig att vindsurfa! De ni! ;P Hur som helst, nu måste jag packa eftersom jag och Fanny åker imorgon! Till musiklägret i östersund. Roligt! Men jag börjar bli lite pirrig.. hihi ;P
Här får ni en bild på min nya ägodel:


Kram på er!
Ps. Fortsätt att rösta på! Eftersom jag åker bort en vecka nu kommer ni ha hela nästa vecka på er att rösta också!

Dags att rösta!

Förlåt för att jag inte skrivit de senaste dagarna, men jag har haft så mycket för mig och har inte alls haft någon blogglust! Men nu ska ni självklart få se vilka som har blivit de 5 finalisterna i veckans blogg tävlingen!
Dom är helt utvalda av slumpen och om ni inte kom med denna gång är det bara att försöka igen!


Nr 1: Anela


Nr 2:
Moa


Nr 3:
Amanda


Nr 4:
Emma


Nr 5:
Linnea

Nu är det bara att börja rösta och det är ju ni själva som bestämer hur många röster ni vill ha genom att berätta för andra om tävlingen och att de ska rösta på just dig! ;)

Kram på er! /Ellen

Badviken med Elli

Tjenare!
Har legat ute i solen och stekt ett tag nu ;) Ska ta och gå en lite skogsprommis med voven innan jag cycklar till badviken för att träffa Elli. Skojsigt skojsigt! :)
Vad ska ni göra idag då?

Kram på er /Ellen

Glöm inte veckans blogg tävlingen längre ner på sidan! Ni kan anmäla er hela dagen idag!

Härliga dagar med Fanny och Elin!

Hej på er!
Anledningen till att jag inte uppdaterat ngt de senaste dagarna är för att jag varit med Fanny och Elin. Vi har haft det dunderkul kan jag lova! Jag och Fanny spelade monopool hela fredagen tills Elin kom hem då vi åkte ring efter Fannys båt. SKITKUL! Därefter gick vi ned till ica för att köpa tacos, godis och hyra film. Vi lagade sedan mat hemma hos Elin, tittade på filmen och tog en mysigt nattbad i poolen. På morgonen därpå tog vi bussen in till stan. Jag hittade 3 fina saker som ni får se senare. Runt 4 tiden begav vi oss hemåt. Familjen skulle nämligen på middag hos nårga kompisar på resarö.
Denna dag har mamma och jag varit ute i skogen men voven och samtidigt plockat blåbär. Trevligt, trevligt! Men hur som helst, nu kommer bilder från nattbadet i Elins pool:

Hoppelihopp!

Snart i...

Där kom plasket! :P

Ha det bra!

Lyssnade nyss av missade samtal från mobilen, vet ni!? Jag ska få vara statist i "Tusen gånger starkare"! JIPPI! Första statistjobbet! Nu på onsdag blir det av! Jabbadabbadoo ;P Haha ;P

RSS 2.0