Duktiga lilla jag!

Tjoosan!
Äntligen klar med NO:n och, jag vet, det är fantastiskt, jag fattar! Ganska mkt faktiskt! Ja, nästan allt! Pappa har förklarat och som jag sa, nästan allt hammnade och stannar förhoppningsvis kvar i hjärnan! :) Nu är det väl bara att vänta och se hur provet är.. antingen har jag tur och det kommer frågor på det jag fattar som mest, eller så har jag mindre tur och det jag inte riktigt förstår dyker upp på provet.. men, men. Man får väl hoppas på det bästa! Nu mår jag också mycket bättre och eftersom jag var så duktig med NO:n ska jag ta och berömma mig själv genom att koka te och hoppa upp i soffan och titta på andra avenyn!
Puss


En tillfrisknan

Hejsan på er igen!
Börjar faktiskt känna mig lite bättre nu! No:n är nästan klar, bara lite repetition som saknas... Sally var gullig och tog med sig ett no papper hem till mig från No:n. Har inte riktigt fattat vad det är ännu, men eftersom jag och sally inte går i samma no grupp ska jag ta och ringa till någon annan kompis och kolla upp det.

Kram!

Blä för NO

Hej.
Nu har jag tittat klart på filmen. Det blev "Mamma Mia" och den piggas man väl alltid upp lite av i alla fall.
Men usch.. nu väntar NO-plugg. Jag har verkligen inte stor lust med det. Men så känner väl de flesta med plugg... och speciellt när man är sjuk också... :(

Tittade lite på Lindex.se och hittade den här söta blusen:

Vad tycks?

Nu; NO-plugg... (BLÄÄ)


Härliga vår tisdag...

...och så har man blivit sjuk.. :(
Åhh! Vaknade imorse och var på jättebra humör eftersom solen strålade utanför fönstret och syrran berättade att det var 8 grader i solen! Whoo! Jag gick upp, duschade, tog på mig våriga kläder och skulle precis äta frukost när jag kände att jag mådde jätte illa. Usch.. Jag åt lite till frukost och bestämmde mig för att åka till skolan iaf, men när jag hade åkt vaxholmsbussen till roslagsnäsby kände jag att jag inte klarade av att gå i skolan så som jag frös och mådde illa. Jag tog vaxholms bussen hem och här sitter jag nu. Ska gå upp och kolla på en film och sedan måste jag nog plugga lite NO.

Kram!

Söta vårtoppar!

Hittade några söta vårtoppar från forever21. Tycker du någon var söt?
      

1: Skit gullig vit topp och tänk den med ett par jeans-shorts och brunbränd kropp. (och som de som läst bloggen innan är jag galen i vitt tillsammans med jeanstyg).

2: Sött linne med gulligt tryck. Snyggt till ett par vita jeans!

3: Gullig blus med spets. Slitna, ljusa jeans och den skulle jag absolut inte tacka nej till!

Nu ska sista mattetalet göras innan jag måste sova för att överhuvdtaget orka upp imorgonbitti! 
God natt! :D

Glöm inte att jag är med i "veckan blogg" tävlingen på den här bloggen, så om ni vill får ni gärna rösta på mig!

Puss /Ellen

Måndag

Hejsanhoppsan!
Här sitter, en dels glad Ellen men också en uttråkad.. Hah :P Inte två personer, men ja, ni fattar tror jag! Glad eftersom det känns som våren verkar komma nu, på riktigt! (fast jag får inte förvänta mig fömycket..) Under lunchrasten idag var jag och några kompisar ute nästan hela rasten. härligt med vårsolen över oss! :) Sen har själva skol dagen varit väldigt skön och jag har varit på allmänt bra humör under dagen! Hunden ligger just nu och värmer i mitt knä och det är alltid uppiggande med världens finast vove också! Utråkad är jag för att jag har en massa NO, lite spanska och matte att göra.. Och det blir man ju inte precis lika glad över som det fina vädret och det andra roliga.. Jag har gjort en del av NO:n nu under den tid jag varit hemma på eftermiddagen och spanskaglosorna är avklarade men matten väntar fortfarande och en del spanska till.

(inte tagen av mig, tagen från google)
Nu
; Mera NO. JIPPI! *not.

Bye Bye :P /Ellen

God Natt!

Tjoo för tredje gången idag! :P
Ska gå och sova om bara några minuter men ville bara slänga in ett litet God natt innan jag kryper ner i sängen och ska sova och ladda upp inför måndagens skoldag. Vill också berätta att jag tänker vara med i veckans blogg tävling på den här söt bloggen, så om ni är riktigt gulliga så röstar ni på mig!
Nu så ska jag sova! Sov Gott! :D
/Ellen


Fotboll

Hejsan!
Kom nyss hem från systers fotbollscup. Tittade lite på den och hjälpte mamma och pappa med Cafeterian. (När Vaxholm har cup på hemmaplan får föräldrarna hjälpa till och sälja fika). Nu ska jag fixa lite med bilder på familjen. Vi ska nämligen få en utbytes student hemma hos oss i ett år! Kul va!? Det är en kille eller tjej som är runt 16 år som kommer från ett annat land och bor här hos oss i ett år. Vi håller på och fixar med ansökan och man ska fixa lite bilder på familjen och hur man bor osv... Efter det ska jag återgå till NO-plugget. Usch... Någon annan som har problem med no avsnittet elektrisitet? Det är både lätt och svårt på olika sätt. Det är så himmla många saker man måste förstå och fattar men inte det ena, så fattar man typ inte den andra..
Här kommer i alla fall en söt bild på världens sötaste vove:


Ha det bra!

Söndag!

Hallåj!
Är just nu på riktigt bra humör eftersom jag loggade in och fick se att jag blivit utvald till en utav de bästan motiveringarna för snyggast bikini på sommarungarna.blogg.se. Inte så stort kanske, men ändå roligt! Om du vill kan du gärna få rösta på mig bland finalisterna! :)
Under morgonen har jag varit iväg på barngympan.(där jag är tränare) De var bara 6 st. idag eftersom många antagligen glömmt bort att det är sommar tid nu! Whoho! Sommarn börjar närma sig! Snön som kom i fredags har ju faktiskt smält bort för det mesta nu, och vi får hoppas på att det inte kommer mer! Denna helg har varit väldigt lugn opch skön och antagligen blir fortsättningen på söndagen detsamma. Jag ska plugga lite NO så jag slipper göra allt i veckan eftersom provet är på fredag och jag har fattat ungefär 5 % av allt på lektionerna behövs ganska mkt plugg från Fysikboken.

Bloggar mer senare! Kram /Ellen

Helg

Ojdå.. Jag gick nu in på bloggen och såg att onsdags var det senaste inlägget.. usch.. fy på mig... :P
Jag ska försöka blogga lite mer! I torsdags kom jag hem efter ett jätte trevligt besök på tibble badet med Elin. Vi simmade 1000 m.. Jag tänkte plugga lite men när jag väl var hemma men jag "glömmde" det haha.. :P När jag hade ätit middag gick jag och Elin en nästan en timmes lång prommis. Härligt! Sen sov jag gott efter all träning. På fredagen vaknade jag med hals ont.. usch.. (men det är nästan borta nu). Skoldagen var somvanligt riktigt seg... men man har ju ändå något att se fram emot, helgen! Efter skolan åkte jag bara hem, pluggade till NO-provet med Mammi, gick en promenad till ica för att köpa middag med voven, mamma, syster och hennes kompis, var sur över den dumma snön, trött som bara den, åt middag med pappa, mamma och syster + hennes kompis framför Lets dance, kollade på en film med syster och hennes kompis och sedan, somnade! Härlig hemma kväll! Det fanns helt enkelt inte tid och ork för bloggning. Under denna lördag förmiddag har jag varit och storhandlat mat med mamma. Jag och Pappa funderar nu på att ta en liten spring runda. Bloggar mer senare!
Puss

Onsdag

Hej!
Jag vet, dålig uppdatering... men det är så mkt att göra om vardagarna! Har precis varit på fotbollsträning och kom hem till goda våfflor som pappis hade årdnat. Mums! Är ganska trött just nu så det får nog bli; somna tidigt, ikväll. Dumt nog glömmde jag min bok i skolan som jag nu har väldigt stor lust att lägga mig och läsa.. men ajah... En annan gång. Imorgon efter skolan ska jag träffa Elin på tibblebadet och vi tänkte simma ett tag. Eftersom vi åker direkt efter skolan måste jag fixa ihop badkläder och sånt redan ikväll så för att det inte ska bli försent ska jag nog göra det nu... bara lägga in den här söta klänningen från forever21. Vilken färg skulle du välja?





Jag skulle välja lila eller blå? Skriv i komentarerna vilken du skulle vilja ha!

God Natt! /Ellen

God natt!

Hejsan!
Nu är TV-tittandet klart. Ett riktigt spännande andra avenyn avsnitt var det! Nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar för att sedan gå och lägga mig och lyssna på min lyssnar cd som heter "hur kär får man bli". Ett riktigt bra tipps på om man inte kan somna så lätt på kvällen.  Ligga och lyssna på en lyssnar cd. Jag somnar faktiskt mycket fortare då och det är så skönt att inte somna till bara tysnad. Fast det är säkert väldigt olika vad man gillar, men det är i alla fall ett tips som jag rekomenderar! Nu väntar det nystädade rummet och jag är supertrött så sov så sött allihopa!
God natt! /Ellen

Tisdag

Hej på er!
Jag hinner tyvärr inte blogga så mycket under veckorna beroende på träningar och skolan. Denna tisdag har tillbringats i skolan. Och tisdagar är verkligen hur sega som helst. Jag var i stort sätt ganska trött och seg hela dagen jag också. Efter skolan åkte jag med Astrid till hennes teater och skulle prova på att börja. Det var roligt och jag tänker fortsätta åtminstone hela terminen och se vad jag tycker efter det. När jag kom hem åt jag middag och satte mig sedan här, vid datan för att göra spanska glosor på glosmaskinen. Håller fortfarande på... suck.. ingenting vill fastna i huvudet just nu. Klockan åtta ikväll är det nystart för ett pogram på ettan som heter "vem tror du att du är?"  och jag tänkte titta på om det är något roligt. Efter det, klockan nio är det, som vanligt, Andra avenyn, och det missar jag verkligen inte! Nu ska jag försöka hinna klart med glosorna.
Puss

Måndag-dumma snö!

Hejsansvejsan!
Ny vecka och nya datum. Tiden går så fort! Någon som håller med mig? Dagen har i och försig varit ganska seg men hela "alltet" bara springer iväg..
Det finns väl inte så mkt att berätta om dagen eftersom den somsagt varit allmänt seg men jag kan ju säga att jag är så JÄVLA sur över den dumma snön. Hallå! Det är snart aprill. Snön kanske kunde planerat in sig vid julafton för då bara läängtar man efter den, men nu!? Man vill ju har vår!
Om en timme ungerfär står jag på fotbollsplanen och huttrar. Usch, inte så sugen på träning just nu... men det känns ändå fel att skippa den. Det är också alltid så härligt efteråt när man känner sig duktig, nytänad och kommer hem i värmen för att sedan ta en varm, skön dusch och äta middag.

Nu ska jag gå upp och ta mig en macka till och göra lite läxor.
Ha det bra! /Ellen

Här är en söt bild på julli och hennes kissekatt i fredags innan bion.

Puss <33
Det är sånt väder vi vill ha, visst!?

Söndag

Hej!
Jag har inte hunnit skriva något förren nu och det beror på att jag klockan 10 på morgonen var och tränade gympabarnen och kom sedan hem vid 11, halv tolv. Därefter åkte jag vid tolv till vaxholms IP där vi skulle sammlas innan vi åkte till bromma och spelade match. Det gick riktigt bra faktiskt men tyvärr så förlorade vi med 2-1. Väldigt synd eftersom vi faktiskt var värda åtminstone lika. Men, men.. Efter matchen åkte vi direkt till täbban för att köpa en vårjacka jag hade tittat ut i fredags + ett par nya reebook skor. En blåvitrandig vår/sommarjacka från H&M fick föllja med hem och ett par vita reebook skor. Riktigt nöjd med köpen! :D När vi kom hemm hade pappa gjort hemmagjordpizza! Det var en evighet sen jag ätit det så jag blev väldigt glad! Desutom var den hur god som hälst! Nu väntar bara en slappkväll med Mia och Klara på ettan. Någon annan som ska se det? Jag tycker nog "gulletussan" är roligast. Haha :P Vad tycker ni?
Ha det bra! Kram /Ellen

En kreativ dag!

Hej på er igen!
Fanny gick nyss hem och jag tänkte skriva lite om dagen. Vi har varit väldigt kreativa under dagen faktiskt. Haha :P Dels så har vi städat min garderob och jag vet, det är fantastiskt! Jag har lyckats rensa bort en hel kasse! Otroligt va!? Riktigt nöjd faktiskt! :D Sedan har vi även fixat mina jeans och gjort dom "håliga". :P Vi har än så länge bara fixat ena sidan men det blev faktiskt ganska snyggt! :D Sen har vi också klippt min lugg. :D
Nu ska jag hjälpa till lite här hemma eftersom gästerna kommer om två timmar.
Här kommer lite bilder:
   

Bild 1: De fixade jeansen.
Bild 2: Hela dagsoutfiten + en liten skymmt av min nyklippta lugg.
Bild 3:  Så här fint blev det i en av lådorna.

Nu ska jag och syster hjälpas åt att välja kläder inför kvällen.
Ha det bra! /Ellen

Lördag-Pappas födelsedag

Tjoo!
Idag är det pappas födelsedag! Vi var uppe och grattade honom vid åtta, halv nio. Jag vet, tidigt på en lördagmorgon, men syrran skulle iväg på hockeymatch så det fick bli så. Jag glömmde berätta en sak igår. Det är helt sjukt att jag glömmde men, men.. När pappa hade hämtat mig från täbban och sktuttsat hem Julli berättade han att jag ska få åka till london!! Snacka om att man kan bli glad! Jag har länge velat åka dit och nu ska det bli av! Pappi och jag åker på valborgshelgen. Syster blev kanske lite avundsjuk på mig.. hihi :P Men hon ska också få åka iväg fast inte just i år. Åhh! Det ska bli så himmla kul! Någon som har varit i london? Några tipps på vad man ska besöka?
Hur som helst, nu ska jag konsentrera mig på garderoben min som fortfarande är överfull.. 'snark'. Den tycks aldrig bli av med några kläder.. hmm.. Dek kan ju kanske bero på mig när jag tänker för mig själv: "Den här kanske jag kommer andvända någon gång, så den får ligga kvar ett tag till."  Ett år senare är den andvänd högst en gång.. Jobbigt va!? Fanny ska komma och hjälpa mig men garderoben och sen ska vi väl hitta på ngt annat skoj. Ikväll är det middag med lite släkt och vänner eftersom det är pappas födelsedag. Det ska bli roligt! Jag ska fråga Fanny om hon vill ta en springtur med mig så jag sedan kan fräsha upp mig ordentligt till kvällen. Och eftersom jag älskar mat och jag antar att det bli något gott ikväll känns det bra om man har sprungit en bit innan. :D

Nu; Garderoben!

Puss!


Lyckad Kväll

Hej på er! Haft en bra fredagskväll?
Det har i alla fall jag! Jag och Julli hade riktigt roligt och filmen var bra, men lite konstig ibland men samtidigt rolig! Vi kollade runt lite i affärer och jag hittade två stycken jackor på H&M jag vill ha! En skinnjacka (antagligen inte äkta..) och en supersöt blåvit randig som är äkta "Ellen stil" :P Haha.  Jag la undan dem båda och får tänka på saken. Kanske tar båda, men sen finns ju även förra årets vårjacka kvar här hemma.. hmm.. svåra beslut..  När vi kom hem från bion fräshade jag upp mig lite med en snabbdusch och lite ansiktsvatten och ansiktscreme innan jag la mig i soffan och slappa framför TV:n.
Nu är det väl godnatt, kanske ska titta lite på datan ett tag. Eller inte sitta och glo på själva datan, men på olika bloggar t.ex. Haha :P (tråkig humor, jag vet) :P

Sov Gott! /Ellen

Förresten, vad tycker ni om den nya designen här på bloggen? Något som borde ändras? Fin? Den gammla var bättre? Skriv jättegärna i kommentarerna! :D

Fredag

Hallåj!
Är nu hemma hos Julli och vi ska snart åka iväg till centrum för att kika lite i affärer innan bio:n börjar. Vi ska se en shopaholics bekännelser. Den verkar faktisk väldigt bra och rolig men hur som helst, nu ska vi åka så jag skriver mer i kväll. (om jag hinner)



Pussen!

Jag är med och tävlar!


Jag är med i en tävling Här. Bilden visar priset. Kika in du också! :D

Har städat lite i min garderob och utanför den eftersom kläderna tydligen hade hoppat ut ur den.. haha.. Konstigt. :P Middagen hos mormor var trevlig och nu ska jag nog ta och bädda rent i sängen min. Det är så härligt med rena lakan. Jag ska nog lyxa till mig med en snabb dusch och lite cocosbodylotien innan jag lägger mig i mina rena lakan och läser.

Godnatt! :D /Ellen

Väder bild


Det här är idag! Fast det blåser som bara den, tyvärr. Annars skulle det kännas riktigt vårigt!

Torsdag

Hejsvejs! :D Mår ni bra?
Jag har precis ätit lite mellis, toast och saft. Mums! :P Idag var det en helt OK dag i skolan och jag hemtde hunden på dagis när jag slutat. Jag gick av en hållplats före hemma för att ta en liten prommis med voven. Solen skiner just nu, men det är väldigt kallt! Under dagen såg jag att det snöade! :O :( Men som tur var la det sig aldrig på marken! Ikväll ska vi äta middag hos mormor. Hon ringde precis och bad mig om att gå ner till ica och köpa lite grädde, så jag ska ta och göra lite läxor snart och sedan cykla eller gå till affären. Imorgon är det fredag, igen! Tiden går så himmla fort! Hur som helst, jag och Julli ska då kolla på BIO i täbban och innan det gå runt och kika lite i affärer. Jag ska leta efter en vårjacka tror jag eftersom min från förra året antagligen är för liten.
Nu; Läxor

Puss

Onsdag

Hej!
Sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft så mycket tid och faktiskt inte haft så stor blogglust...
Måndagen var min otursdag.. typ allt gick sämst, men vi hade också dramauppvisning. Den gick bra förutom att vi hade bestämt att alla mickar skulle vara på hela tiden och någon hade stängt av den som jag tog. Så jag sjöng hela mitt solo utan att tänka på att micken inte var på.. :( Kul va!? Nej.. jag vart ganska besviken.. men , men.. Tisdagen var väl allmänt tråkig förutom andra avenyn avsnittet. Idag har jag varit på girarr efter skolan och ska nu göra lite läxor innan fotbollsträningen.

Ha det bra! /Ellen

Ps.
Här hemma skiner solen!! I am happy! :D Visst är det härligt!? Tänk om våren äntligen börjar komma! Åh, hoppas!!

Helgen

Hej på er! Haft en bra helg?
Jag sitter här med en stukad fot efter fotbollsmatch... :S Hehe.. Får se om krykorna får följa mig till skolan imorgon, men hoppas på att det blir bättre!
Annars har helgen varit riktigt lyckad! På fredagen träffades jag, Elin och Fanny på ica och hyrde en film, Hancock, och köpte godis! Sedan gick vi hem till fanny och hade roligt och åt god tacosmiddag! Sedan kollade vi på filmen, ganska bra, och försökte göra anden i glaset. Ni vet det där när man viskar till ett glas osv... orkar inte förklara hela grejen, men hur som helst, det gick inte så bra.. haah! Glaset ville inte flytta på sig.. hmm.. Sen skrattade vi och somnade hyffsat tidigt. På lördagen åkte Elin på gympa vid tio, helv elva ungefär och jag och fanny bestämde oss för att ta en sväng till stan. Där åt vi lunch och jag hittade en tjocktröja från H&M. Lite osäker på den.. men jag antar att jag sparar den! :D Efter stan åkte jag hem till farmor och farfar och träffade även kussen Maria där. Syster kom också dit, och vi åt middag, kollade melodifestivalen och hade väldigt trevligt! På söndagsmorgonen skjuttsade farmor oss tillbaks till vaxholm igen för att syster och jag hade match + gympatränare för gympabarnen för mig. Matchen gick väl sådär eftersom jag gjorde illa mig i första helvlek och hann bara spela ca. 10 min. Och dum som jag är ville jag demostrera mot min dumma stukade fot och prang ut på planen de sista 5 min. Det kanske inte gjorde saken värre men just nu känns det som det, för det är nu det onda kom.. Efter fotbollsmatchen åkte jag tillbaka till farmor och farfar och duschade och tog det lugnt innan mamma och pappa kom och hätade mig. Det vart tyvär ingen BIO med Julli för det gick nästan ingen film på camera.. men, men.. Vi tänkte ta det på fredag istället! :D Nu är nog middagen klar snart så det är bäst att jag slutar skriva!

Puss /Ellen

Vad tyckte ni om låten som vann i melodifestivalan? Själv tyckte jag att de flesta dåliga bidrag kom i toppen men vad tyckte ni?

Fredag

Hej bloggen!
Kommer antagligen inte skriva något i helgen eftersom jag kommer åka runt som en liten resväska till olika platser i helgen. Mamma och Pappa är borta i helgen så ikväll ska jag hem till fanny tlsm med Fanny och Elin och sova där. Ska bli jätteroligt! På lördagen åker jag sedan hem till farmor och farfar tillsammans med syster och sover där till söndagen. På söndagen skjuttsar farmor mig och syster tillbaka till vaxholm för att vi båda har match och sedan åker vi hem till farmor igen. Där ska jag duscha och sedan ta mig på ngt sätt till täbban för att träffa Julli där och kolla på BIO. Hon vill bjuda mig för att hon fick följa med mig till fjällen. Gullit va!? Efter BIO:n åker jag hem och träffar mammi och pappi innan måndagen och skolan börjar igen.
Fullspäckad helg kan man ju säga! Hah! :D Men det blir nog väldigt roligt!
Nu måste jag skynda mig att packa innan jag ska träffa Fanny och Elin på ICA för att hyra film till kvällen!

Puss

Dagens outfit!


(Sorry för typ sämst bild, men hann inte ta någon bra.)
Kofta: JC
T-shirt: H&M
Linne (under): H&M
Jeans: BikBok
Halsband (syns knappt): Tomas Sabo

Nu blir det middag!
Hugs / Ellen

Torsdag

Halloj!
Måste plugga! Måste plugga! Vi har engelska prov imorgon + spanskatest. Kul va?! Nej... det tycker inte jag. Måste köra igen alla 200 glosorna i engelska och gloserna i spankan. Sdan måste jag plugga till en massa engelsk grammatik också. BLÄÄ!! Matten hann jag göra den största delen av på E-tiden idag och resten tänker jag göra på måndag tror jag. Kanske hinner jag göra klart den idag, men det är väldigt tveksamt. Dagen har varit bra. Vi hade inte så jätteroliga lektioner men det gick ganske fort ändå! Nu måste jag plugga!

Kram /Ellen

Onsdag

Hej!
Nu har jag gjort klar glosorna inför engelska provet på fredag, fast jag kör nog igenom de ännu en gång innan provet! Efter skolan idag åkte jag direkt till gittaren, därefter hem och drack varm oboy och läste engelska texterna. Nu ska jag på fotboll så det är väl bäst att jag tar och byter om till tränings kläder. Jag får se om jag hinner med ett inlägg till idag, men jag får se eftersom jag kommer hem ganska sent efter träningen och ska då äta middag, duscha och göra resten av läxorna men vi får se, som sagt!

Kram /Ellen

Kvällning

Hej på er igen!
Nu ska jag gå och kolla på andraavenyn och kanske drick lite te. Ska bara tvätta bort sminket först!
Godnatt! :D



Outfits till sommaren

  
Ortoligt gullit men enkelt! VILL HA, VILL HA, VILL HA!
Älskar verkligen jeanstyg tillsammans med ngt. vitt! Så himmla fint!
Pris: Jeansklänning: 199 kr. och Vita koftan: 149 kr.



Samma här, vitt tillsammans med jeanstyg. Jag sa ju det, jag har blivit förälskad i den kombinationen! :P
Pris: Blus: 199 kr.  Shorts: 249 kr.

Allt från Ellos.se
Vilken skulle du välja?

Kram /Ellen

Tisdag

Hejhopp! Allt bra med er?
Jag sitter just nu och gör engelska glosor. Nämligen prov på fredag. Yippi! (ironisk). Matten som var till idag är nästan klar.. haha :P Pappa ska hjälpa mig när han kommer hem. Jag orkade aldrig göra klart den igår efter fotbollsträningen. Men, men.. Tisdagen har varit ganske bra hitils. Dagen gick ganske fort även fast lektionerna inte är de roligaste. På hemvägen åkte jag bussen med Agnes och Hanna. Det vill säga syskonbarndomsvännerna men även nuvarande grannerna. Vi satt och pratde gammla minnen och skrattade hela vägen. Jag saknar verkligen allt roligt vi kom på tillsammans. Man hade aldrig en tråkig stund med dom. Haha :P Nu ska jag återgå till glosorna men vi hörs kanske senare.

Pussen


Shopping

Hej på er! :D Haft en bra dag?
Jag har i alla fall haft det jätte bra! Jag har varit i stan hela dagen med farmor. Sen åkte jag till mammas jobb i stan och vi åkte sedan hem tillsammans. Sen väntade fotbollsträning och sedan middag.
Jag och farmor hade det jätte trevligt! Jag hittade en massa bra saker. Riktigt nöjd! Hinner inte skriva så mkt. nu eftersom jag ska dricka lite te med familjen och packa i årdning skolväskan inför skolan imorgon. Men bilder på vad jag köpt kommer i alla fall lite längre ner i inlägget! Till lunch åt vi på en indisk resturang med buffé. Jätte gott! Jag blev helt förälskad i bröden som de hade där. Hur goda som helst! :D
Nu kommer bilder:

(klickbara bilder)
   

1. Vitt baslinne: H&M  och Fjärde boken i twilightserien på svenska: Någon bokaffär.
2. Jeans leggings: BikBok
3. Present till pappa som snart fyller år: Åhlens  och Vit tröja: H&M

Sedan bytte jag också en fleace tröja jag köpt innan sportlovet som gick sönder i blixtlåset. 

Nu blir det te! :D Kramar /Ellen
 

Studiedag

Godmorgon!
Haha, ska bara suktas lite: idag har jag studiedag! Hihi! :P Dagen ska spenderas på stan med farmor. Jättetrevligt! :D Jag fick pengar av henne i födelsedagspresent + en shoppingdag att spendera pengarna på. Jag tänkte ta 10 bussen om jag hinner annars får det bli den som går 20 över 10. Jag berättar mer om dagen när jag kommit hem.

Puss/Ellen

Vilken väljer du?

Frill Bandeau Bikini     
Rosa urgullig bekini med små vita prickar som tycär inte syns.



Wide Stripe Bikini
Jätte fin blåvit bekini med lite marin stil.


Vilken skulle du välja? Båda är från asos och jag blev förälskade i dem båda! :D
God natt! /Ellen


Söndag

Hejsan! :D
Jag tänkte berätta lite om gårdags kvällen eftersom jag inte orkade igår. Det var en jätte lyckad kväll och vi kom in till stan vid 4 tiden. Vi tittade runt lite i affärer, eller vi hann inte så många men vi kollade in Monki affären. Sedan gick vi vidare och jag bestämde mig för att ta ett till hål i mitt ena öra! Elin visste ett ställe där hon brukade klippa sig så dit gick vi.  Det tog ca. 2 min. och sedan gick vi ifrån salongen, jag med två hål i ena örat! :D Det blev superfint! Sedan åt vi middag och efter det köpte godis. Bio:n började vid halv sju och efter kom Elins mamma och hämtade oss. Själva filmen var väl sådär.. Bra, men kanske lite seg ibland. Men hela kvällen sammanlagt blev jätterolig (somsagt)!
Under dagen hitills, har jag, på morgonen tränat mina gympabarn och efter det kom jag hem och soffy undrade om kunde hitta på ngt. Hon kom ner till mig och vi spelade lite buzz och var ute och lekte med Maja. Vi spelade in en film som vi la ut på youtube, här, när Majsi trixar lite, så kolla gärna på den! Syster och hennes kompis gjorde sedan lunch som vi också fick av. Därefter försökte vi sy en tröja, men det gick väl sådär.. haah :P Nu har soffy gått hem och jag tänkte ta ett försök med garderåben min och försöka ränsa ut gammla plagg som inte andvänds. Så jag kanske skriver mer senare!

Här kommer lite bilder:

Majsi kollar in kameran :D


Visst vart det fint!?

Kram /Ellen


Jätte bra kväll!

Åhh.. bli så sur.. mitt inlägg jag precis skrev försvan.. :(
Jag berättar kort om kvällen. Jag har haft en jätte rolig kväll! Jag, Fanny och Elin haft det super kul! Mamma och Pappa är borta ikväll och syrran har två kompisar här så jag ligger och slöar i soffan och kollar på en film! Nu fortsätter den!

Ha det bra! /Ellen

Lördag-Fotbollsmatch och BIO

Tjoolahopp! Vad ska du göra denna lördag?
Jag ska snart gå och sätta på mig fotbollskläderna. Fanny kommer och hämtar mig om en timme ungefär för att vi sedan ska åka till matchen. Lite små pirrig är jag faktiskt eftersom det här är första ute matchen för mig, 11-manna. Men det är ju bara en tränings match så så farligt är det väl inte om jag gör lite fel.. haah :P Efter matchen åker jag hem och duschar och sätter på mig lite snyggare kläder. Vid 3 går bussen till stan som jag, Fanny och Elin tänkte ta. Det ska bli jättetrevligt och roligt! Jag får se om jag hinner med ett inlägg innan jag åker till stan men annars blir det nog ett när jag kommer hem!

Fotboll

Ha en bra lördag! ( och önska mig lycka till på fotbollen.. :S )

Kram /Ellen


TV-kväll

Tjoo!
Jag verkligen älskar sånna här kvällar! Godis skål, popcornskål, god middag och hela familjen framför TV:n. Just nu är det Let's dance som gäller och efter det hjälp. Sedan ville mamma se någon film som gick ikväll, så det blir väl den efter hjälp också! :D Nu börjar Let's dance igen efter pausen!

Haha, vi har väl inte riktigt lika mkt godis här hemma, men nästan ^^

Kram/Ellen


Fredag! :D

Hejsvejs! :D
Nu har den efterlängtade helgen kommit. 3 dagars helg eftersom vi har studiedag på måndag! Yippi! Imorgon har fotbollen (inklusive mig, alltså) tränings match vi 12. Planerna för lördags kvällen är BIO med Elin och Fanny! Ska bli jätte trevligt. Eftersom vi "gamla" kompisar inte träffats tillsammans på jätte länge! Vi tänkte se Bröllopsduellen och innan tittar vi väl runt ett tag på stan och äter något gott någonstans! :D Söndags planerna är inga speciella en så länge, men på måndagen ska jag och farmor ut och shoppa! :D Det är nämligen så att jag fick det i födelsedags present av farmor, alltså lite pengar och en dag när vi ska shoppa! Trevligt va?! Så jag ska ta en titt i garderåben och lådorna och se vad jag kan rensa ut innan jag fyller på med nya saker! Nu ropar mamma på mig att jag ska hjälpa till med nått där uppe, så ha en bra fredags kväll! :D Någon mer än jag som ska se Let's dance och hjälp?

Kram /Ellen :D


UTMANAD

Hej igen!

Jag har blivit utmanad av Lucy:
Utmaning:
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1, såklart)!


1. Vad heter du? Ellen

2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak

3. Flicknamn: Ella

4. Pojknamn:  Edward

5. Yrke: Elefant skötare

6. Färg: *Ha! Kom på en färg på E... Går det? Nej..

7. Klädesplagg: Enkel T-shirt

8. Mat: Esters potatismod :P

9. Sak i badrumet: Elkontakt

10. Plats/stad: Enköping

11. Orsak till att vara sen: En hund bet sönder min sko :P

12. Något man skriker: Engelskan är inställd!

13. Film: En prinsessas dagbok

14. Något man dricker: Esspresso (stavning?)

15. Band: Electronica

16. Djur: Ekorre

17. Gatunamn: Englagatan

18. Bil: *Är inget vidare bra på bilar.. hehe :P

19. Sång: Everybodey danc now!

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Eee... *kommer inte på nått..

Nu ska jag och och göra mig iårdning för att sova. Eller jag tänkte ligga och läsa lite tidning innan jag sommnar! Hur som hälst, Godnatt allihopa! :D

Kram /Ellen

Rolig hemkunskap!

Hallåj! Haft en bra dag?
Det har jag i alla fall! Förutom en jobbig förmiddag med lektionerna matte, svenska och NO. Men efter lunch var det hemkunskap! Vi sitter ju i grupper på hemmkunskapen och idag var Felicia och Denise sjuka så det var bara jag och Amanda. Vi skulle göra kanelbullar och chokladbollar och eftersom alla gör efter samma recept skulle jag och Amanda få super mkt! :D Faktiskt lite för mycket, hehe :P Det blev 19 kanelbullar och 11 chokladbollar. Problemet var att det är någon knäpp regel i skolan att man inte får ta med något från hemkunskapen men jag och Mandi lyckades smuggla ut våra kanelbullar som vi inte hunnit äta upp! Haha :D Först såg vår lärare det, men sen proppa vi luvan min full igen och lyckades få ut bullarna ändå! Hahah :D Det kanske inte låter så kul, men vi garva skit mkt! Ha!! Nu ska jag göra läxor och kanske kolla runt på lite bloggar!

Kram /Ellen


SOMMAR KOM!  LÄÄNGTAR SÅ HIMMLA MKT EFTER SOMMAR NU!
Bild: I sommras när vi var och seglade träffade vi på några får :P


Slapp kväll

Hejsansvejsan! :D
Nu har jag varit på fotbollen, dushat och ätit middag. Det gick faktiskt bra på fotbollen idag. Det kan vara lite jobbigt ibland eftersom de andra tjejerna har tränat i flera år längre än mig. Men som sagt, idag gick det bra! :D Det var första uteträningen för sesongen och ute är roligare än inne tycker jag! Nu ska jag, mamma och syrran sätta oss framför TV:n och eftersom vi inte har fler än typ 5 kanaler tänkte vi leta fram någon bra film. Pappa är och jobbar någon stans och kommer hem först på fredag så det får bli en tjejkväll :P

Kram /Ellen

Recept på cocosdrink

Hej igen!
Här kommer mitt (igentligen Elise) recept på en jättesmaskig cocosdrink!:

Du behöver:
Pineapple och cocos juice
Isbitar
BOB:s Kiwi, jordgubb och smultron saft.

Gör så här:
Häll i några isbitar och juiceen i en mixer och mixa det så att isen hackas i småbitar och det blir vitt skumm av ungefär hälften av blandningen. Häll upp i glas och häll sedan lite (konsentrerad) saft i glaset så att drinken får en fin färg! :D

Jag har inte dirket räknat isbitar / glas, men du märker hur mkt du behöver till ett glas eller om du ska ha drink till 4 glas!

Kram /Ellen

Onsdag

Hejsvejs! :D
Jätteskön dag idag! Vi hade ingen bild idag så vi slutade vid ett! Superskönt! Igentligen skulle jag bara åka hem efter skolan idag och träna ikväll men jag bestämde mig för att följa med Elise och Malin till Täbban. Tove, Sally, Amanda och Sofia åkte också dit och vi alla tog en fika på Esspressohouse (stavning?) . Frapino där är så himmla gott! Som en milkshake med isklumpar! Mums :D Jag han bara sitta där ett tag för mamma var i täbban och jag ville gärna få skjutts hem och hon skulle hem och jobba. När vi var hemma tog jag en snabb prommis med voven och ja, nu sitter jag här. Kl 5 är det fotbollsträning och nu ska jag ta och kolla runt på lite bloggar!

Dagens outfit:

Rosa Kofta: JC
Linne: H&M
Jeans: Filippa K (insydda av mamma och mig)


Ha det bra! :D /Ellen

Springning och slapparkväll

Hejsan!
Jag orkade aldrig skriva ngt efter springningen men inlägget kommer nu! Eftser skolan idag var jag hos Elise. Vi åt mellis, skrattade, gjorde engelskaläxan och, otekniska som vi är, satt vi jättelänge och försökte få singstar att fungera.. hah :P Tillslut fick vi igång det och hann sjunga två låtar innan mamma kom och hämtade mig. Eftersom jag inte hann till träningen tog jag en springtur med vovven när jag kom hem och därefter tog jag en dush. Mamma och jag åt middag tillsammans eftersom pappa och syster redan hade ätit. Efteråt fixade jag en drink till mig och mamma som Elise har lärt mig göra. Jättemumsig! :D Jag satte mig i soffan och läste den nya FRIDA tidningen och drack den goda drinken! :D Därefter blev det andraavenyn. Och nu.. dags att sova tror jag. Eller åtminstone göra mig iårdning för att sova :D



Hur har din dag varit?
Kram /Ellen :D

Tisdag

Tjoo! :D
Jag kom på att min fotbolls träning började kl 17.30 när jag var hos min kompis idag så jag insåg att jag inte skulle hinna, men därför tänkte jag ta en liten springtur med hunden innan maten! Jag skriver mer på bloggen när jag kommer hem!

Kram /Ellen


Fadderbarn och Picasa 3

Tjolahopp allihopa! :D
Då var det skola igen, men måndagen har varit riktigt enkel! Data, idrott, engelska, drama och teknik. När jag kom hem åt jag lite mellis, kollade lite på TV och upptäckte att det hade kommit ett kuvert från SOS-barnbyar där vi ska få ett fadderbarn! Brevet var till pappa så när han kom hem frågade jag om jag fick öppna och det fick jag. Gissa vad som fanns i det! Fakta om vårat fadderbarn! Jag hade längtat jätte mycket efter att få veta hur det såg ut, om det var en tjej eller kille, var den bodde osv. Och i brevet fanns det en bild på en supersöt kille på 8 år som bodde någonstans i afrika i en av SOS barnbyar! Jag vart så himmla glad! Det känns så bra att hjälpa andra som har det svårt när man har det så bra själv! Så jag ska ta och försöka skriva ett engelskt brev till mitt fadderbarn så snart jag hinner och jag vet vart man ska skicka det och så.
I alla fall, läxorna är inte så många denna vecka och de som är är gjorda. Jag sitter nu och försöker fixa och trixa lite med det nya programet jag laddat ned, Picasa 3. Julia berättade om det och det är faktiskt bra (även om jag nu inte fattar så mkt, Hehe..) . Det jag inte fattar är hur man sparar och hur man får text.. hmm.. nu tycker nog folk att jag är dum i huvudet, haha :P Jag får försöka lite till nu. Vi får se om jag skriver nått mer innan jag ska sova men annars får ni höra mer av mig imorgon! :D


Picasa



Ha det bra! Kram /Ellen

Ps. Glöm inte att komentera inlägg jag skriver! :D


Bilder...

...Det kommer bli många! Jag lovar!


Julia och Ellen redo för backen.


Rammla kan alla göra, till och med Julli! Under en gran, haah :P


Påväg till backen.


Ansiktsmask blev det också.


Bakom mig finns skogen som var vårat lilla hem i backen, hah :P


Julli äter mina hembakade kakor :P


På kvällen spelades det kort (plump) Jag och Julli mot mamma och pappa. :D


Syster i solskenet. Kolla staven så fattar ni hur mkt snö det var! :D


Vovven var med! <33


Syster och jag tog iden som jag och Julli fick. Hoppa från taket ner i djupsnön! Skitkul! Tyvär fick vi aldrig någon bild när jag och julli var uppe på taket..

Nu ska jag gå upp och fika med mamma, pappa, Syster och hennes kompisar.
/Ellen

Lång prommis

Hej igen! :D
Nu har jag precis kommit hem från en 1 timmes promenad i skogen med mamma och hunden. Härligt men lite jobbigt. :P Det känns ju så dumt om man inte är ute när det är så fint väder som idag! Hoppas på våren nu! Det känns ju faktiskt lite som det i luften nu tycker jag!
Hur som hälst jag sitter och laddar över bilderna på kameran till datan just nu. Det är bilder från i julas som vi inte har laddat över än så jag tyckte det var dags nu. Haha :P Efter det är klart ska jag ta och måla mina naglar med fransk manikyr. Jag har faktiskt lyckat ganska bra med att inte bita på dom! Manikyren som jag målade för ca. 1 veckan sedan har försvunnit under fjälls veckan, så det blir kul med lite ny! Sen ska jag kolla på andraavenyn avsnittet jag missade i tisdags, men det får nog bli senare eftersom syster nog också vill vara med på det.

Kram /Ellen

Hemma från superhärligt och roligt sportlov!

Hallåj!!
Hur har ditt sportlov varit? Mitt har varit underbart! Men det har gått så himmla fort!
Jag kom hem igår kväll och tog nu på morgonen en lång och härlig sovmorgon! Nu är också packningen upppackad! Idag har jag inga spec. planer, jag vet inte om det är fotboll men jag tror nog inte det eftersom så många är borta... Hur som helst, sportlovet var helt underbart och super roligt! Jag lovar! Julia var där till onsdag morgon då mamma skulle skjuttsa henne till hennes familj i Mora och så skulle mamma hämta syster som var nära mora med en kompis. Jag och Julli hade superroligt! Vi åkte pullka, (ni ska se jullis blåmärke, stackarn!) , var ute i backarna, spelade kort, kollade film, pratade, drack barndrinkar och så såklart skrattade! :D På onsdagen åkte jag skidor med Jennifer, Hanna, Jenny och Frida. Det var riktigt skoj och vi hade lite problem när vi skulle åka tre stycken i ankarliften.. haha :P Torsdagen hölls till i klövsjö tillsammans men syster, Emelie och hennes kompisar. Det var jätte kul och vi höll till (precis som julli och jag) i skogbacken. :D  På fredagen, då jag var med pappa och syster, hyrde jag ett par skidor! Det gick faktiskt oväntat bra och jag tog en skidlektion på eftermiddagen. På fredagkvällen var det dags för Kevinkonsert! Jätteroligt! Jag stod längst fram vid scenen tillsammans med Emelie, Jennifer, Jenny, Hanna och Frida! Haha! Jag och Jenny hade väldigt skoj när vi skulle skrika Kevins namn högt när det var ganska tyst, haha, alla glodde! Kändes det i alla fall som.. :P
Bilderna finns bara på kameran än så länge, men jag tänker nog ladda över dom på datan under dagen! :D Jag snor några bilder från Julia så länge!


Jullis skidor och Ellens snowboard :D


I skogen (där jag och Julli hänge hela dagarna, nästan!) Haha :P


Sötaste Julli när vi var påväg till backen. <33


Glömmer aldrig pullkaåkningen! :D


Julia får mig att skratta! (okej, jag ser lite knäpp ut men kolla Julli istället! Hon är supersöt!)


Supergoda drinkisar på storhogna inneträdgård!

Nu ska jag typ damsuga någonstans här i huset! Kul va..? Nej.. inte så jätte.

Ha det bra! Kram /Ellen - som har haft det super ifjällen! Haha! Det rimma! :P

RSS 2.0