Adjöken!

Tjing!
Tänkte bara sticka in huvudet och säga adjö till er alla! Åker som sagt upp till fjälls nu och är på hemmaplan igen lördag nästa vecka.

Hoppas ni får ett underbart påsklov!

Kamar till er!

FJÄLLS!!

Hoho!
I know i'm a bad girl.. Har inte uppdaterat på evigheter och kommer heller inte göra det så mycket de närmsta dagarna. :(
Hinner heller inte svara på kommentarerna men lovar att göra det så fort jag får tid!

Nu är det ju nämligen så att det bara är lite mer en 1 dag innan jag och Julligulli ska ta bussen upp till storhogna! Fy * vad jag läängtar!!
Håller på att packa för fullt just nu och sedan ska jag hinna städa rummet lite innan vi drar.

Hinner säkert uppdatera någon gång innan vi bär av men sedan blir det slut på datan för en vecka! :O Det finns inget internett i stugan... Men aja, inte kommer vi ha tid med någon bloggning inte! Vi ska pulka åka, hänga i backarna, leta killar(haha), käka godis, skratta, snacka, spela kort, spela gitarr, sjunga och mycket mer. Visst låter det som om vi kommer klara oss utan internett?! Jodå, vi kommer ha grymt kul ändå!

Nu blir det mer packning!
Bigga kramar /Ellen

Fix och trix

Tjoo på er!
Vad  tycker ni om nya header min?
Har suttit och trixat ihop den nu på morgonen. Jag vet att den är somrig, men ni vet, somriga bilder är sånt som jag gillar! ;)

Ska snart iväg och dansa med Fanny. Efter åker vi till Elins gympatävling. Jag kommer säkert gråta en skvätt när jag ser alla duktiga gymnaster på golvet. Saknar de tiderna!! Men kul ska det bli. Hoppas något av täby lagen kommer på bra placering! Lycka till Täby!

Vad ska ni göra denna lördag?

Kramkalas

Maybe I'm amazed

VILA Havanni Dress
Hittade en sån där extra "Ellen style" klänning! Från bubbleroom, 299 kr.

Bloggar säkert mer om ett tag!
Så länge kan ni väl lyssna på en väldigt fin låt:


Bye so long!

Glädjeskutt!

Twingswong!
Just nu kännser jag mig bara så himla lättad! Denna stressande vecka är över och det vill säga alla 4 jobbiga NO-prov vi haft den närmsta tiden(De 4 senaste veckorna. Sista idag). Äntligen kan man släppa det!
Efter skolan åkte jag och Densie till täbban innan dansen för att fira. Fira att den mesta stressen är över. Vi köpte varsin stor underbara smoothie. Mums! (Det har blirvit min nya drog. Köpt 4 st. bara sedan förra fredagen...)

Mitt nya favvoställe! Rekomenderar!!

Ska hjälpa mamma och pappa att städa undan lite här i huset innan jag hoppar in i duschen för att sedan slänga mig i soffan och bara slappa hela kvällen!
Skulle egentligen åkt in till stan med Julli, Astrid, Denise och Vicke ikväll och käkat pizza, men jag var för trött. Det hade verkligen varit superskoj! Var länge sedan vi hade en tjejkväll... Men ibland måste kroppen tala för sig och ikväll behövde jag verkligen en slappkväll i soffan framför TV:n med familjen.


Ha en toppen fredagskväll!

New day

Godmorgon!
Skulle åkt för några minuter sedan men kom på att jag kanske kunde åka med Astrid. Det kunde jag. Skönt! Då sparade jag in 10 minuter! Och de 10 minutrarna går till bloggen!

Idag blir det skola och sedan moppekurs. När jag anländer till hemmet mitt blir det en massa plugg inför No-provet imorgon...



Bamsekram

Bara 8 dagar kvar!

Tjingelling!
Titta vem som hinner blogga även om jag inte trodde det! Hinner kanske är fel ord, men det handlar om att prioritera! ;)
Just nu kände jag att bloggen var viktigare än NO boken men det lär jag väl få ångra...

Dagen har varit helt OK. Det gick ganska bra på moppekursen förutom att det var väldigt segt. Men jag är ganska säker på att det kommer vara värt det när jag får min lilla söta ciao! Läängtar!

Nu är det bara lite drygt en vecka innan jag, familjen och söta Julli ska upp till fjälls! Det ska bli såå kuul!
Bjuder på några bilder från förra årets succé.

Soon we do a comeback!


Huu.. Detta blir resulltatet av sjukt kul pullkaåkning (stackars Julia)


Våra små skogsvägar! ;P


Jag försöker fånga killen i liftens uppmärksamhet..

Nu blir det Desperate Housewives!
Kramkram


Intensiv vecka på g

Pling pling!
Mår ni bra?

Tänkte berätta en liten tråkig nyhet.. Kommer inte kunna blogg så där värst mycke den här veckan. Kommer ha fullt upp!
men förhoppningsvis är det värt det. Vet ni vad jag ska göra? Jag ska gå moppekurs! Ska verkligen bli kul att se hur det går för mig att köra runt på ett motordrivande fordon. Haha! Tror ni jag kommer kracha? ni behöver inte vara oroliga. Jag ska nämligen bara ha en liten ciao-moppe.

Har inte köpt någon ännu men jag hoppas på en röd. Sedan ska jag spraya vita prickar på den! Fint va? =D

Inte nog med att jag har moppekurs tisdag och torsdag, har även ett stort NO-prov(VG-MVG-nivå) på fredag som kräver en hel del tid att plugga till. Så som ni kanske förstår blir det kanske inte någon mega bloggning.

Bamsekram


Wipeout

Tjong i balljongen!
Sitter och garvar år alla klantar på wipeout. Haha! Skulle lätt vilja prova på den där banan! Men kanske inte när hela svenska folket tittar.. hehe.. Det är nog svårare än det ser ut.


Vad tycker ni? Passar jag in? Haha! Ska sticka upp och titta på finalen nu!

Kramkram/Ellen

Sunday

Hello!
Ska böja med att säga grattis till min lilla pappi som fyller år idag. Happy birthday Daddy!

Har nyss skrivit klart mitt lilla SO-arbete om homosexualitet Det blev faktiskt bra. Eller jag är i alla fall själv nöjd med det.
Nu ska jag och pappa till kyrkan. Har fortfarande inte bestämt mig om konfirmationen, men jag ska gå idag i kyrkan och se hur det känns!

På eftermiddagen blir det till att träna småttingarna i gympa.

Mer bloggning kommer framöver under dagen antar jag!

Tack och hej!

Trolleri-trollera, detta fick jag hem idag

Tjolahopp!
Har nyss ätit en god middag med familjen, mormor och en kompis till familjen. Trevligt, trevligt!

Efter dansen idag var det meningen att jag och Fanny skulle till täbban en kortis bara för att hitta present till min daddy, men där gick vi runt och glömde helt bort tiden och vårat mål.. hehe, det blev helt enkelt lite smått och gott till mig själv också!


Vita skidbyxor till påsklovet i storhogna - Team Sportia
Svart bh - JC
Munktröja - H&M
Pappas presse, Badbyxor - H&M

Nu blir det att hyra en efterlängtat film, New Moon! Wihoo! Jabadabadoo!

See ya! /Ellen

Snabbis

Sving, svong!

Sitter här med Elin och Fanny. Hann aldrig blogga igår, men de har nämligen sovit här. Skoj, skoj! Ska snart iväg på dansen men tänkte bara titta in och säga att jag lever! ;P



Nu hoppar vi iväg!
Kramis kramis

(Lovar att svara på kommentarer när jag åter är hemma!)


Dubbelliv

Hoho!
Sitter och pluggar men var tvungen att ta en liten paus.
Tänkte ta och tipsa er om en serie som är grymt bra! Den går på onsdagkvällar 19.00 eller på svt play. Och det som gör att jag började titta på den är att min kompis är huvudrollen i den! Hon är skitbra och även de andra skådespelarna!

Så, om ni har tid, kan ni se alla avsnitt på SVT play! Jag lovar, ni kommer fastna för den!
Klicka här så kommer ni direkt till första avsnittet

Nu ska jag gå vidare i min roliga plugg historia (Som tyvärr inte är historia utan verklighet.. Men imorgonär provet avklarat! Jippi)

Tingis/Ellen

Plugg monster

Tjoo!
Här sitter pluggmonstret. Det är den som tar all min tid! Pluggmonstret tar över min kropp! ;P Haha... Nepp, nu har jag faktiskt lagt ner pluggningen inför kvällen. Ska ta och lyxa till mig och titta på Grea's anatomy nu och dricka en kopp te!
Idag blev spanish provet i alla fall avklarat. Skönt! Om det gick bra eller inte kan jag inte avgöra.. men just nu orkar jag inte bry mig! 

Tänkte börja med dagens possitiva och dagans negativa! Om ni vill får ni gärna också dela med er av era possitiva respektive negativa händelser under dagen genom att skicka en kommentar!

Possitiva:
Lite information från barngympan: Fasiken vad duktiga tjejorna har blivit! Vi strömmade på en massa hoppvarv idag och alla var skitduktiga! Sånt blir man som tränare väldigt glad för!

Negativa:
Måste plugga en massa inför NO-provet...

Kramar från Ellen!


No more homework, please!

Tjing pling!
Måndag igen. Och vad händer då? Jo, PLUGGA! ;P
Hehe, japp, det är det jag sitter och kämpar med nu. Pluggar inför spanskan på onsdag... Sedan, om jag hinner ska jag göra matteläxan.
Ungdomar som vill ha allmänt bra betyg måste fasiken lägga ner 90 % av sin livstid på att plugga! Hallå!? Vad är det för liv lixom...? Men ändå gör jag det! Pluggar, pluggar och pluggar lite till... Blää!
Jag menar, det borde ju räcka med skolarbete när man slutar för dagen, men icke, då har man de underbara läxorna! Ni vet inte hur mycket jag längtar efter påsklovet nu! Åh! Det ska bli så himla kul! Ska upp till storhogna med familjen och Julli-gulli.
Please give me påsklov nu!


Bild från det underbara sommarlovet förra året när jag var en vecka på Jullis land.
Vi ska inte tala om hur mycket jag saknar det!

Kan ni gissa vad jag ska göra nu? En ledtråd finns högre upp i inlägget... och då menar jag inte att jag ska gå och bada i solnedgången på Jullis landställe.. tyvärr!
Nepp, för jag ska plugga!

(Förlåt för ett litet tjatigt plugg inlägg)
Megakram /Ellen

Läsning på full hand och gympa för full fot

Hoppla!
Vet ni var jag "roar" mig med? Jag läser en superbra bok! :/ (Om någon inte förstod så var jag ironiskt).
Det är nämligen så att vi ska läsa ut en bok som vi har fått på svenskan till på måndag. Och måndag betyder ju faktiskt morgondagen!! Jag känner mig faktiskt väldigt duktig som lyckats läsa 70 sidor denna helg! För er som inte vet är jag en riktig liten segläsare, så för mig är detta ett stort framsteg! Haha ;P

Snart ska jag iväg och träna mina små söta gympatjejor. Vet ni? Vi kanske ska tävla snart! Ska bli väldigt roligt. Det får mig att tänka tillbaka på tiderna då jag själv var den lilla gymnasten. Saknar de där tiderna. Med hela gympalaget!
Men nu är det jag som är den stora flickan ;P Hon som ska träna de små, som var som henne förr. Känns faktiskt lite konstigt! Hur tiden har gått så fort.
Nej, nu babblar jag alldeles för mycket.


Mitt lag på den gamla goda tiden! Saknar det otroligt mycket!

Kramisar! /Ellen

The hiphop style

Tjång plång!
Nu är jag hemma. Det blev en jätterolig kväll med pannkakstårta, chokladtårta, skratt, bilder och snack.

Jag var väl kanske inte bäst på att veta hur hiphop stilen ser ut.. men jag försökte i alla fall ;P

Yo, yo! I'm a hiphopare ;P

Hoppas ni haft en rolig kväll!
Nu blir det sovdags här hemma. God nattis!

Dancing and party!

Tjolahopp!
Igår var jag bara såå trött när jag kom hem efter dansen... Slängde mig pladask i soffan och glodde på let's dance och solsidan med familjen. Min vanliga lilla rutin på fredagar ;P Haha! LOVE IT!

Idag är mina tre främst prioriterade saker:
1: Läsa ut boken som vi har redovisning för på måndag! (panik!!)
2: Danska juzzfunk.
3: Gabbis "Super sweet 15" pary! (Göra mig iordning med Fanny innan, jippi!)

Ska försöka hinna emd ett litet blogg inlägg mellan dansen och festen, men lovar ingenting! Förhoppningsvis kommer en liten outfit bild. Det är nämligen utklädningstema och alla har fått en speciell stil. Jag ska vara hipphoppare ;P


My new style?? haha ;P

Kram på er!


Eclipse och natti nattit

Tänkte ta och pallra iväg mig till sängs nu. Ska bara ta en snabbdusch innan för att tvätta piercingen!

Innan jag lämnar datastolen måste jag bara lägga in eclipse trailen:

Läängtar till premiären!!

Sov så gott

Varför ha rubriker??

Tjingelling!

Jag vet att jag inte skrev igår men så blir det när man knapt hinner med att äta och gå på toa pågrund av stressigt vardagsliv! ;P Haha, okej, jag kanske överdriver lite... Men ibland känns det som om allt bara är stressigt och på tok för svårt att hinna med!

Tänkte ta och slänga in en liten " Vad jag hade på mig idag" (i annat ord outfit ;P)

Hängselbyxisar: H&M
Linne: Kapphal

Kofta: Lindex
Strumpor: H&M

Om någon är intresserad av att veta vad lilla Ellen sprang runt och gjorde idag kan jag berätta att jag var i skolan och sedan i täbban med Fanny. Där letade vi present till Gabbi.(Köpte även en frapino och en smoothee! Hehe.. Man får väl lyxa lite ibland??) 
Har ni gjort något roligt idag?

Nu blir det lite plugg och sedan blir det väl lite TV antar jag :)

Bumbikramar

Svåra beslut..

Hoppla!
Haft en bra dag?
Min har varit bra för att ha varit i skolan. Mycket skratt och så! Sånt jag gillar ;D

Måste ta beslut nu... Hur jag ska göra med konfan. Om jag ska boka av eller inte. Har någon av er konfirmerat er? Hur var det? Var det kul eller tråkigt? Var det värt all tid?
Berätta i en liten kommentar så kanske jag får lite hjälp på traven med hur jag ska välja!






Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi kanske till kvällen :)

Sleepy

Hallihallå

Dags för lilla mig att hoppa in i duschen och sedan hoppa vidare till sängen.
Hoppas ni har haft en bra dag precis som jag :)

Vill ni lyssna på en fin sång innan ni somnar?
Här en utav mina favoriter:

Underbar. Vad tycker ni?

Massa kramar/Ellen

Yoga är bra för kroppen

Hejsvejs alla bakom skärmarna!

Nu blir det lite dinner och sedan bär det av på yoga! Har gått på yoga nästan en halv termin nu. Det är faktiskt riktigt skönt. Första gången garvade jag åt det, haha ;P Det såg ganska larvit ut, men man mår verkligen bra efter ett pass.
Så varför inte prova? Har ni provat någon gång?

Oj! Tänk om man vore så vig!? Men man ska aldrig säga att det aldrig kommer hända. En dag står jag sådär jag också på en strand ;P

Tjingeling!

Back to school

Tjolahopp!
Tänk, det trodde jag faktiskt inte... Att första skoldagen efter lovet skulle bli ganska rolig! Det blev en skrattfyld dag och faktiskt inte så mkt jobbigt arbete.

Sitter och funderar på om jag ska hoppa över yogan ikväll på grund av min lilla navelpiercing eller om jag ska gå ändå... Jag får se.

Ska snart sätta mig och äta lite smaskit mellanmål och plugga lite.

I love the biologi bok :S

Hörs senare! /Ellen


Kvälls-skoj

Tjabba, tjena hallå! ;P

Har varit ute och åkt pulka med Fanny och Elin! Skojsigt! :) Man får väl ta och nyttja snön när den väl finns ;P
När jag kom hem blev det middag och projekt runway. Någon som såg? Tyckte ni det var rätt person som vann?

Nu ska jag upp och titta på parlamentet och dricka en kopp te. Myspys :)

Sov så gott på er! /Ellen


Sommar collage

Har suttit och trixat ihop ett enkelt collage. Såhär skulle jag gärna gå klädd i vår/sommar!

Usch vad jag suktas! Det ser så underbart ut!
Slappa "boyfriend" jeans tillsammans med en söt liten topp med bikini under. Enkelt lite kaxigt armband, enkla skor och en söt väska! + ett par heta solbrillor!
Please! Someone give me! ;P

Nu ska jag nog hitta på ngt vettigt! Inte slösa bort hela dagen framför en skärm ;P

Elefantkramar/Ellen


Morning

God morgon säger jag nu då!
Jag vaknade vid 12 idag igen... Sånt gillar inte Ellen. Jag har ju fasiken sovit bort halva dagen!
Nä usch.. men om jag ska säga ärligt så var det väldigt skönt, haha.

Gud så söta! Visst ser det ganska skönt ut? (Jag kände mig väl ungefär som dom fast kanske inte riktigt lika söt.. haha)

Hmm... mamma fråga nyss om jag kunde hänga tvätten. Inte det roligaste, men idag är jag snäll och säger glatt ja! ;P

Har inte så mycket skojsigt att skriva för tillfället, men jag ploppar väl förmodligen upp lite senar med något lite roligare!

Har ni några roliga planer för dagen? Dela gärna med er dom genom att klicka er till en liten kommentar! :)

Kramis-ramis /Ellen

Liten nattuggla

Sover ni??
Eller klockan är väl inte så mega sent, men ändå... tjugo i ett.
Ska snart ta och sova, men tänkte först ta och höra med er vad ni tyckte om bidragen som kom vidare i melodifestivalen??
Ja menar.. Hallå?! Tänker Sverige med rumpan eller? (Okej, jag ska inte säga så mycket eftersom jag inte ens röstade, men ändå?!)
Vad tyckte ni? Var det inte fel bidrag som kom vidare eller är det bara jag som har konstig musiksmak?

Nej, nu ska Ellen försöka sova. Om jag kan... Huuw, såg "World Trade Center" filmen precis. Så himla hemsk! Kommer få mardrömmar! Ni kanske tycker jag är en liten mes, men jag klarar inte av läskiga filmer! Någon annan som är som jag?

Sov sött och dröm någon gullig dröm! /Ellen


Vilka blir de sista finalisterna?

Ikväll är det ju andra chansen!
Vilka två sista bidrag vill och tror ni kommer ta sig till finalen?


Här är de som är med under kvällen:

Pain of salvation: Road Salt
Pernilla Wahlgren: Jag vill om du vågar
Pauline: Sucker for love
Crucified Barbara: Heaven Or Hell
Kalle Moraeus & Orsa spelmän: Underbart
Neo: Human Frontier

Alcazar: Headlines
Jessica Andersson: I Did It For Love

Har ni lust att lyssna på någon av dem innan kvällen så kan ni titta
här!

Själv hoppas jag på Road Salt, Sucker For Love eller Heaven Or Hell!


Alla lov har ett slut...

Pling, plong!
Allt bra med er??
Sorry om jag inte bloggat under hela dagen och nästan inte igår heller.. fy på mig!
Men nu är jag back on track ;)

Kvällen igår tillbringade jag hos Malin. Vi tittade på film, tittade på solsidan och satt och snacka. Trevligt som bara den! :)

Idag har mammis, Hedda, Fernando, mormor och jag varit på värmdö och fikat. Mysigt.

Har lite panik eftersom skolan börjar på måndag!! Hallå?? Vart försvann sportlovet? Har någon ätit upp det eller?
Så känns det i alla fall. Skulle behöva minst 1 vecka till innan jag kan börja anstränga hjärnan igen! Men icke sa nicke, här är det inga långa lov... Men, men. Sånt är livet! Inga sura miner inte ;P

Ni ska få lyssna på en superfin låt som jag har hittat! Berätta gärna vad ni tycker om den:


Faktiskt en svensk artist!

Bumbibjörnskramar/Ellen

Jag vill ha vår & sommar!

Tjing sa pling!

Jag tror nog inte bara det är jag som håller på att tröttna rejält på den här kylan som vi har utanför fönstret!?
Tittade på bilder från mobilen igår, där jag hittade en solig vår bild den 29 mars från förra året. Så det finns väl kanske hopp om att vårt lilla kalla land kan få lite värme snart! Hoppas! (Men just nu skiner ju faktiskt solen!Wihoo!!)

Titta! Såhär fint var det i slutet på mars förra året!!


Nu åker jag hem till Malin!
Antagligen hinner jag inte blogga något mer idag... :( Men jag lovar att uppdatera så fort jag kan!

Big-hugs /Ellen

Snabbis

Nu är jag nyduschad och är redo att slänga mig på soffan för att titta på Glee.

Det blev en väldigt trevlig kväll i stan. Middag, konsthallens utställning och sedan en rundtur på djurgården med bil för att titta på den fina belysningen!

Vad har ni gjort för roligt idag då??

Bamsekramar/Ellen


Välkommen glimmande diamant ;P

Hejhopp!
Kom nyss hem från Fanny-panny. Vi har haft, somvanligt, väldigt roligt! Dock var vi båda väldigt sega idag, så vi har mest drivit runt i huset, målat naglarna och ätit.

Nu ska familjen snart in till stan för att käka middag och gå promenad inne på djurgården. Myspys! :)

Men först, tänkte jag ta och berätta för er lite hur det gick till när jag fick min lilla navel-prick ;P Kanske någan av er blir sugna på att ta!
Det var väldigt nära att den inte blev gjord, men tack vare Fanny, tog jag tillsist beslutet.
Man tror att det ska göra megabajs ont, men faktiskt, så var det inte så farligt. Först klämmer man dit en tång och sedan sticker det till. Sen är det över! För er som har tagit hål i öronen; Det var faktiskt inte alls mkt farligare att ta hål i naveln, och nu efter känns det nästan inget alls! :D


(Haha, jag får väl ta och erkänna att jag redigerade bilden en aning.. ;P Jag såg alldeles för blek ut innan!)
Där ser ni även mina nymålade naglar! Made by Fanny ;P

Vad tycker ni? Känns fortfarande lite ovant och jag undrar o jag verkligen passa i det, men antagligen blir det väl bättre i sommar eftersom man då får lite färg på magen! :)

Megakramar/Ellen

Alice i underlandet 3D och ...

Tjingis pingis!
Nu har jag och Fanny anlänt till hennes hus.
Ni ska självklart få reda på vd jag har gjort för något busit! Funderar fortfarande på om jag verkligen har gjort rätt val, men det tror jag nog! ;P
Jag har piercat naveln! (Förknippa mig inte med en massa töntiga fjortisar bara för det.. hehe)
Lovar att vis bild imorgon, men det kanske ser lite konsigt ut eftersom det är rött runt om just nu de första dagarna.
Och, Denise var den som gissa rätt först, så här kommer din länkning: denns.blogg.se

Sedan var vi ju och såg "Alice i underlandet" 3D. Den var en helt klart sevärd film dock inte den bästa jag har sett, men helt klart bra! :)

Jag vet inte riktigt vad Fanny tycker om att jag sitter här och bloggr just nu, hah! Därför borde jag nog säga Adjö!

Sov så gottis! :P
/Ellen

Bokat tid!

Hallå där!

Tack för alla fina kommentarer vill jag börja med att säga!

Ska käka lite lunch nu och sedan bär det av till city.
Nu har jag bokat tid! För det jag snackade om i förra inlägget! Hmm.. Kan ni gissa vad? Ni får vänta med spänning tills jag kommer hem! ;P
Varför inte göra en minitävling av det: Den som gissar rätt först får en länkning i nästa inlägg!
Allt ni behöver göra är bara att kommentera vad ni tot jag ska göra för ngt busigt! ;P
Men eftersom jag ska till Fanny ikväll kan jag inte lova med 100% att ni får veta redan då, men förhoppningsvis kan jag låna Fannys computer ;P

Ha en bra dag!
Björnkram /Ellen


Godmorning sömntutor!

Tingeling!

Lov = Icke tidiga mornar!
Så sant! Vaknade nyss. Kanske inte sådär hybersent, men lagom liksom. Man vill ju inte sova bort hela dagen.

Hur som helst, idag ska little Fanny och jag hitta på något skoj! Senare ska vi in på bio och se "Alice i underlandet 3D" Ska bli superroligt!

Och kanske, kanske, ska jag göra en annan grej i stan... En sak jag gått och funderat länge på nu, som kanske blir av idag!
Men det är inte säkert! Jag lovar att berätta när jag kommer hem ;P
Sålänge kan ni väl försöka klura ut vad det kan vara!


En knäpp bild på mig och Fanny förra veckan. Vi fick för oss att gå ut och leka i snön! ;P
(Vi satte på oss en massa konstiga kläder, så tro inte att det är sådär vi kör runt i skidbacken, haha)

Nu väntar duschen på en skitig liten Ellen ;)
Bamsekramar

Mina små fynd

Tjolahopp på er igen!
Jag har hjort matteläxan! Wihoo! Duktig Ellen ;P

Nu ska ni få se mina små fynd från lördagen och dagen:
Kanske inte världens bästa bild, men, men, får duga!
Det blev i alla fall:
Rosa blus - Lindex
Mönstrad blus - Lindex
Skinnjacka - BikBok
Spets topp/bh - BikBok
T-shirt - ZARA

Nu ska här städas bort gamla saker i garderåben, men först, en god middag som pappis har lagat!

Kram på er/Ellen

Shopping is allways shopping!

..And I love it! ;P

Ni kanske förstår vad jag har gjort idag? Jag har varit i stan med sötaste Julli-gulli. Fick med mig hem 3 fina fynd. (Visar senare.) Men det blev inte bara shopping, utan även lunch och fika. Myspys!

Nu var ju min plan, efter en sådan här trevlig dag, att göra lite nytta genom att städa garderoben, plugga matteläxan och byta sängkläder... Men, hmm.. jag undrar om jag kanske inte kan skjuta upp det till lite senare ikväll, hehe..

See you! /Ellen

Galen Måndag

Tjingis!

Hinner inte blogga i alla evighet just nu.. Men tänkte bara sticka in huvudet och berätta att jag haft en jätterolig, helt galen och flummig dag tillsammans med underbara Denise! Vi har skrattat helt galet mycket och spelat in en helt knäpp video! Vi har även skapat en liten speciell blogg www.realdeals.blogg.se

Gå gärna in och titta! ;)

Nu blir det filmen Greas 2 med syster! Imorgon blir det stan med Julli :)

Kramis /Ellen

RSS 2.0