Adjökens

Hejhopp!
Jasså, då var det dagen innan man åker på konfaläger. Shit vad tiden har gått fort! Jag menar, att det har gått 3 veckor av sommarlovet har väl ingen riktigt hajat ännu!?

Idag har jag haft en kanon mysig dag på stan med Elise! Vi handlade present till Malin som fyller år på onsdag, GRATTIS I FÖRSKOTT SÖTASTE MALIN!
Senare på eftermiddagen skulle jag på mitt lilla uppdrag. Jag var nämligen och spelade in en reklamfilm för libresse! Det var väldigt roligt och gick mycket bättre än jag väntat mig! Skojskoj! Den ska användas till en ny libress hemsida för tjejer i tonåren. Vet inte när den kommer upp eller så men det får man väl se.

Som sagt, imorgon bär det av på Shamrock. FY VAD TAGGAD JAG ÄR! Ska verkligen bli kul! Men jag kan säga att min mage pirrar ;)


Yes, denna vackra båt ska bli min boplats de närmsta 12 dagarna :)

So, godbye to you all! Vi ses om två veckor!

Aktivt dygn

Tjolahopp!
Hade det supermysigt med Emelie igårkväll och i förmiddags. Vi tittade på film, solade, bakade, handlade, lagade mat, kelade med hennes valp, snackade, skrattade och hade det som sagt väldigt trevligt!
Idag när jag kom hem träffade jag Soffy. Vi hade det också riktigt roligt med ring åkning, jogging, bad, fika och en cyckel tur till Vaxholm. Efter allt skoj jag haft måste jag nu, tyvärr, ta tag i mig själv och säga åt mig på skarpen.. :P Jag har fortfarande inte packat klart.. Åker på tisdag! :O Aja, det löser sig nog.

Jag! Haha, skoja ;P (som ni kanske förstod,hehe) Riktigt så galet åker vi inte, men nästan!

Imorgon ska jag göra en riktigt rolig sak. Först blir det fika i stan med Malin och Elise. LÄÄNGTAR! Vi har inte träffats på jättelänge känns det som och jag saknar dom verkligen! Ska bli jättemysigt! Efter fikan ska jag iväg på en rolig sak. Lovar att berätta i morgonkväll vad jag har gjort ;)

Kram på er!


Midsommardröm

Aloha!
Bloggade aldrig igår pga att vårt internett slutade fungera... :S
men nu är det igång igen! Hinner dock inte blogga så mkt eftersom min fina vän Emelie kommer och hämtar mig om några minuter! :)

Hade en mysig midsommar igår! Berättar mer sen och lägger upp bilder då också. Här kommer iaf en bild:
Syster och jag med hemgjorda sommarkransar. <3

KRAAM!


Det är vad jag kallar sommarlov

Tjingpling!
Gaah vilken underbar dag jag haft! En alldeles perfekt sommarlovsdag. Precis så här ska det vara på sommarlovet!
Jag började denna härliga dag med ett bullbak innför midsommar. När bullarna var klara, ca klockan tolv, tog jag cykeln hem till Elin och Fanny. Vi tog Elins båt ut på det stora havet för att åka ring. Skitkul som vanligt! Efter ett tag la vi ankare och stannade för att bada. Faktiskt 18 grader i vattnet!
När vi efter en härlig utflykt kommit hem till Elin igen tog vi oss varsin bulle och macka, vi stekte i sköna solstolar, snackade, badade i poolen och bara hade det lovely. När klockan närmade sig halv 6 gick vi en sväng till ica och köpte glass. Därefter blev det mer snack och skratt på studsmattan innanjag var tvungen att dra mig hemmåt.
Så tack mina fina vänner för denna minnesvärda dag! Kommer sakna er megamycket de här närmsta 3 veckorna som jag ska klara mig utan er... Men sen blir det Gotland och vi återförenas! Hihi, tänk vilken bra sommar det här är och verkar bli! Me is happy this moment!

Mihi <3

Nu måste jag skriva klart min packlista. Sticker ju på tisdag!! :O Kul men pirrigt! ;)
Kramar på er alla grisar! ;)


Spring och bada

Tjolahopp!
Shit va proppmätt jag är just nu. Har just tryckt i mig en 4 portioners sats american pancakes. Himla gott asså, men jag kan medge att det kanske blev en aning för många... Haha! ;)


Fanny ankommer om några minuter och vi ska ta en joggingtur. Därefter blir det direkt att skutta i vattnet. Härligt! (Eller iaf vattnet, men kanske inte joggingen..) Hmm.. hoppas jag får med hela frukosten när jag sprungit klart... Just nu känns det inte riktigt så, men önska mig lycka till vettja! :P

Bye!

Skärgården is where I belong!

Skepp och hoj mina söta läsare! Det vill säga om jag nu har några ;)
Sorry för dålig uppdatering denna dag, men jag har inte orkat.
Har haft en sjukt mysig kväll då familjen åkte ut med båten och satte oss och åt middag på en klippa i kvällssolen. Underbart! Vet inte vad jag skulle göra om inte detta underbara hav fanns. Jag älskar det! Känslan när man sitter på fördeck på båten, havet under en, syster bredvid en och man sjunger alla möjliga sorters låtar samtidigt som solen strålar värme. Den känslan är helt otroligt underbar!


Bild från förra sommarens härliga segling, min och fina Emelies hand <3

Godnatt på er!


HELIG HAND!

Okej, vart ska jag börja??!! Ahahaa!! Gaahh!! JAG HAR FÅTT TAYLOR LAUTNERS AUTOGRAF!!!!! Någon som kan fatta!!!? Inte jag iaf! En av världens snyggaste, sötaste, gulligaste, hetaste, och ja, allt vad man nu kan komma på, har skrivit sin autograf på MIN hand!!! Det är ju helt galet!!
Det har varit en underbar kväll som kommer vara ett minne för livet, helt klart! Skrik, bra musik, skratt och så klat, det bästa; Taylor och Kristen!
När vi gick ut från själva hovet blev jag, syster och systers kompis intervjuvade :) Får se om klipet kommer upp på datorn senare.

Som ni kanske förstår är jag både trött och lycklig! Ska ta och krypa ner i en varm säng och drömma om Taylor ;) Haha, nä, nu låter jag som ett helt gaalet fan! Kanske är jag det, men galnare finns det nog :P 
Eftersom jag lovade bilder ska ni få några innan jag skuttar iväg.

 
Tyvärr var vi inte ensamma om att vilja träffa Taylor och Kristen...



Kanske inte den bästa kvaliten men helt klart det sötaste motivet ;) <3


Ett av banden som spelade + jag och Ebba.


Eclipse bil, vart kan man köpa sånna? ;)


Den heliga handen! TACK SÖTASTE TAYLOR! :D <3

Hoppas ni haft en lika underbar kväll som jag! Och, om någon vill fota min hand är det bara att slå en signal ;)
KRAAM!

Pippi

Tjoobrää!
Pyser iväg om några minuter men här får ni en liten outfitbild.

Pippitröja - Skolavslutningspresent från mammi and daddi. (Gracias!)
Shorts - Zara

Hasta luego!

TWILIGHT FAN EVENT

Godmorgon kompisar!
Vet ni vad det är för dag idag!!? TWILIGHT FAN EVENT dagen!! Jabadabadoo! Det ska bli fettanice kuul! ;) Hahah, ska ta och fixa ifordning mig och äta lite frukost nu. Slänger upp en outfit innan jag åker.

Pöss på er!

Everything in one

Tjolahopp!
Har tillbringat denna dag med min granne, Hanna. Vi gjorde inte så mycket utan tog det ganska så lugnt. Solade lite, snackade, plockade smultron och tittade lite på TV. Väldigt trevligt! Hann även med kyrkbesöket med min kära mormor. Så nu är det bara en gudstjänst kvar! Hela gänget konfirmander drar ju ut med båten redan nästa tisdag! Herregud vad tiden går fort! Ska bli skitskoj!
Nåja, får se om jag och systeryster sätter på en film nu. Det är verkligen en grej som jag älskar med sommarlovet. Man behöver inte oroa sig för att man tittar på film till klockan två på natten! Man kan ju sova hela dagen efter ;)
Fast det kan vi ju faktiskt inte imorgon. För vi ska nämligen på "TWILIGHT FAN EVENT!" Shit va kuul det ska bli!
Kameran följer mina fotspår och självklart får ni bilder när jag kommer hem. Kanske morgonen därpå ifall jag är för trött.


Nä, nu blev texten en aning lång kände jag... aja... Sov gott och dröm sött! /Ellen


Buenos Días

Tjoo!
Vaknade nyss, har käkat lite frulle och har inte bestämt mig ännu vad jag ska göra utav denna dag. Kanske blir det ännu en slappdag eftersom jag inte hinner åka någonstans innan jag ska till kyrkan med mormor kl 16.00. Min nionde gudstjänst!
Hmm... Ska nog sätta på mig bikini och dra ut i solen och klippa gräsmattan. Det låter bra! ;)


En liten blommbild jag tog igår.

Se ya!

Staden och the big wedding

Hallåj!
Någon mer än jag som varit i Stockholmstad denna dag? Ojojoj, smockfullt med folk kan jag säga!! Jag, mamma och lillasyster var där en stund på förmiddagen. Vimlade runt lite på alla folkfyllda gator. Trevligt! Sedan åkte vi hem till barndomsvänner och tittade på brölllopet på TV. Jag är egentligen inte sådär superintresserad av hela den här bröllopsgrejen, men faktiskt fick jag lite gåshud när de stod där i kyrkan och svarade "ja" på prästens fråga. Så söta de var!
Hur som helst, mamma frågade nyss om jag ville spela lite strandtennis ute på gräsmattan så jag ska ta och pallra mig iväg från denna såkallade dator. Men först får ni en liten dagens outfit:




Keps - H&M, Linne - Kappahl, Shorts - Zara, Skor - H&M.

KRAM!


Slappidappi

Tjingeling!
Fråga mig inte om rubriken.. ;) Det betyder väl något i stil med "slappdag". Haha. Och det är faktiskt precis vad denna dag har varit. En härlig slapp dag. På förmiddagen låg jag ute på verandan i den underbara solen och läste en bok. På eftermidagen har jag hoppat lite studsmatta, suttit vid databurken och allmänt traskat runt lite i huset och på tomten. Kan tyckas verka trist, men ibland behöver man lite små trista och lugna dagar.
Igår var det en trevlig kväll på resturangen. God mat, trevligt sällskap och helt enkelt en lyckad middag!

Och som jag lovat, en bild fån min, Malins och Denise mysiga kväll;


Kram på er getter!

Underbara sommarlov

Hej på er alla grisar!
Ska om några minuter hoppa in i bilen och åka till en resturang med familjen, farmor, farfar och mormor. Det blir som en liten försenad avslutningsmidag. Myspys.
Dena dag har spenderats i stan med Fanny. Först var jag på en casting och sedan strosade vi runt lite i affärer. Hittade en klänning och ett par shorts.
Början på sommaren har varit underbart rolig! Kväll med tjejorna, Bio med Denise, Urmysig kväll med Denise och malin, Ringåkning med Fanny Elin och Maria och en allmän njutning av att det faktsikt inte är skola! Tjohoo!

Bilder från Thaikvällen kommer(troligtvis) men så länge en liten titt på kvällsoutfiten:

Naturilg face. No makeup! ;)


Klänning från urban outfiters. Ny för dagen! :)


Munktröja från H&M ifall kvällen blir kylig.

Shit! Nu stressar pappa mig som en galning! Ha det bra!  /Ellen

Goodie day

Tjenis!
Back on track ;)
Idag blir det en toppen dag! Ska möta upp sötis Denise i stan för att sedan titta på bio. "Last Song". Ser verkligen fram emot det! Filmen verkar grymt bra och även sorlig. Och vad är inte mer underbart än att få fälla en tår till filmer? Härligt tycker jag då man gråter åt något annat än det som rör en själv! ;)
Efter bion blir det hem till Denise där fina Malin också kommer hålla hus. Vi ska ha en mysig kväll med thaimat, snack, skratt och roligheter!

Nu ska jag städa akvariet mitt innan jag hoppar på bussen! :D

Kramkraam!

Eclipse

Hajhaj!
Vet ni... kvällen då midnattsvisningen av eclipse filmen visas är jag borta!! :'( Så hemskt! Jag drar ju på konfa den 29:e och det är just den kvällen! Men när jag kommer hem är det direkt till biosalongen som gäller! ;)
Hmm... fick för mig att jag skrivit detta förut... Kanske jag har! Haha, aja...
Kommer ihåg hur kul det var när jag och Malin var på midnattsvisningen av new moon. FY VAD ROLIGT DET VAR! Och nu får jag inte uppleva det igen... Humhum... :'(

Hur som helst, den här dagen har varit helt ok. Sista vanliga skoldagen! Tjohoo! IImorgon blir det städa skåp och på fredag.. AVSLUTNING!

Kram på er!

Denna dag

Tjing!
Har nyss ätit en mumsig middag och är trött som en get. Bää... ;)
Hur som helt, denna dag har varit blandad. Jag kan ju inte påstå att jag haft det sådär superskoj på våran rundvandring i stan med klassen och fadderbarnen. Muséer och sådant är väl kanske inte riktigt min grej... Men faktsikt så var tekniska muséet ganska kul.
Efter en seg dag på stan, (dock försökte jag med den positiva attityden hela dagen!), åkte jag, Malin och Elise hem till Malin. Det var desto trevligare! Vi fick även träffa hennes pojkvän som verkligen verkade supergullig. Skojskoj!

Just nu känner jag mig väldigt rastlös... Hmm.. Vad ska man göra när man inte har några läxor!? Ovant!! :O ;P Men UNDERBART!

Kram!


Det var ett tag sen!

Hejhopp!
Jag tittar tillbaka på bloggen och märker hur kass uppdateringen har varit de senaste veckorna. Men som ni vet har jag ju mina små svackor. Tror ändå att blogglusten börjar komma krypandes tillbaka nu faktiskt! Har gjort mycket skojigt sedan dess vi sågs sist. Bland annat varit på gröna lund en heldag med finfina vänner. En riktigt rolig dag blev det med massa åk, godis, skratt och skrik!
Denna dag har varit en aktiv städdag och nu ska jag och syster dra ner til ica och köa glass för att belöna oss själva. ;P

Vi hörs!

RSS 2.0