Film med syster!

Hallåj!
Har haft en jättehärlig dag på seglebåten med kussinerna, syster och farbror. Vi har seglat våran segelbåt, "lilla blå" som den heter. Jättetrevligt! Det var tänkt att jag skulle till allsång på skansen under kvällen med Julli och Asse ju, men jag var så trött efter dagen och gårdagen, så det blev hemma kväll istället. God middag med familjen på balkongen! Riktig sommarkännsla! Jag och syster har planerat lite inför seglingen också. Vi har kommit på lite tävlingar och lekar! Hihi! :P Roligt!
Nu ska jag och syster sätta på en film, "blades of glory" om någon har sett den! Kul att syster är hemma nu så jag slipper sitta själv framför TV:n när mammi o pappi gått och sovigt eftersom de ska upp och jobba!

Japp, nu var det ju film! :)
Pussen /Ellen


Gårdagen...

..tänkte jag berätta lite om nu eftersom jag inte han skriva något då! Som sagt var jag på grönana under dagen, och det var väldigt roligt! Jag var där med Fanny, Min gamla kompis Felicia och hennes kompis. Åkte insane 4 gånger! Den är grymt kul ju! :) Ingen ville tyvärr åka frittfall tilt med mig, men eftersom jag har velat det så många gånger, men det aldrig har blivit av, bestämde jag mig för att åka ändå! Det var typ 2 sekunders lång kö! Det är helt otroligt vad lite folk det var även fast det var en sån fin dag! Men hur som helst, jag åkte tilt och det var så himla kul! Måste göra om det! När klockan var kvart i 5 gick jag och Fanny. Vi hade hunnit med väldigt mycket eftersom vi kom när de öppnade. Jag skulle möta mamma vid T-centralen och därifrån skulle vi till min kusin som fyllde 15. Det blev en väldigt lyckad och trevlig kväll. Men lite avundsjuk blir jag allt när han har fått en supersnygg, ny moppe.. Hah :P Men, men, jag fyller ju faktiskt 15 om bara 7-8 månader! Men i alla fall, efter middagen där kom pappa som hade hämtat syster från Arlande. Hon har nämligen varit och hälsat på en kompis i Umeå. Det var jätte kul att träffa henne igen. Jag hade faktiskt saknat henne väldigt mycket!

Planerna för idag är inte helt säkra.. men kanske ska jag ta bussen in till allsång på skansen, som förra tisdagen! Asse och Julli är nämligen där!

Hoppas ni orkar läsa hela inlägget! :P
/Ellen


En bild när vi åker vildamusen! :D (Köpte även en nyckelring till den bilden!)

Grönana imorgon!

Japp, det är planerna för morgondagen! :) Ska dit med en gammal kompis från Rimbo och hennes kompis + Fanny. Ska bli jätteskoj! Senare på kvällen ska jag direkt till min kussin i bromma som fyller år! Då förstår ni om det inte skulle bli någon bloggning imorgon! Kanske hinner slänga in ett inlägg på kvällen, men jag får se!

Nu väntar sängen och jag måste sova för att orka gå upp halv nio imorgon :S
Sov sött /Ellen


Hoppas på att åka "Insane", men gör det helst inte själv så det bli bara om någon anna vill! ;)

Dag med Malin + foton från igår!

Tjenamors!
Oj vilken dag det har varit! Jätterolig och verkligen aktiv.
Gick upp vid 10 och mamma o jag gick ned till vattnet och tog ett morgondopp. Vid 11 åkte mormor, jag och mamma till arninge för att handla mat + att jag skulle byta en kjol från lindex. Efter handlingen åkte vi till åkersberga för att hämta upp Malin. Vi gick direkt ned till vattnen för att bada. Sedan åt vi lite lunch och bar ner kajakerna till vattnet. ingen av oss kunde paddla men det var kul ändå och inte för att skryta men vi var faktiskt ganska bra på det! :) Efter kajakturen gick vi upp och pumpade våran nya ring för att sedan åka. Det var skitkul! Vi garvade så vi fick ont i magen! :P
Tyvärr har vi inte fotat något under dagen.. men, men.. ni får klara er utan det! Igår var mamma, pappa och jag ute och seglade och då fotatde vi lite så, ni får några bilder från gårdagen istället!


Jag hängde efter i en badring! :)


Det glittrande vattnet! <3


Sommarfötter.

Nu ska jag gå o kolla på ett pogram som Malin och Denise tippsade mig om! :)
Ha det bra! /Ellen


God morgon!

.. Fy vad trött jag är.
Somnade ganska sent igår och imorse, kl. 8. vaknar jag av, dels att min blåsa i munnan gör skit ont! + att en dum fluga surrar runt i rummet. Försökte bara lägga mig ned och sova igen, men det gick inget vidare.. :S Kudden krånglade och flugan surrade! Jag gick upp och fick tillslut ut flugan ur rummet, sedan lyckades jag i alla fall somna om till typ halv 11.
Ajah.. hur som helst, idag är inga planer bestämda än. Ska ringa Malin och fråga om hon vill göra något idag eller imorgon bara!

Skriver mer senare! (Tror jag)
/Ellen


God natt! :)

Toodiloo! :)
Nu ska jag gå och sova! Tänkte bara berätta en snabbis om dagen innan.
Började med tennis skolan och sedan cycklade jag och Fanny hem till mig. Vi packade matsäck och seglade över till en ö och badade lite där och mumsade i oss mackorna vi gjorde! Jätte trevligt! Sedan seglade vi runt ön och hem igen. När vi kom hem skulle vi åka ring efter båten men eftersom vår ring är så gammal (typ 5-6 år) och soltorkad gick den sönder mitt i farten så jag och Fannt flög av! Haha! Det var skitkul! :D Men jag ska ta och höra med syster om hon är med mig och köper en ny ring! Kvällen var en mysig kväll tillsammans med mammi o pappi.Vi åt middag på balkongen och sedan gick vi en skogsprommis med voven innan vi gjorde te och åt mjölk med smultron som vi plockade på prommisen! Mums! Bland det godaste som finns på sommaren! :)

Nu är det nattis för mig! Sov sött! /Ellen :)

Om lite mer än en vecka blir det segling i 10 dagar! Jippi! Ska bli supermysigt! :)


Liten stund för bara mig!

Tjiingeling!
Kom precis hem från tennisen och det var meningen att jag skulle ta bussen till Malin nu, men jag ringde henne och sa att jag faktiskt inte orkade.. Det var liksom 5 bussbyten typ och jag skulle inte komma till henne förrän vid 3-4 så det kändes lite oindödigt att sitta på nussen så läänge i det här fina vädret! Vi bestämde att vi skulle ses i helgen troligtvis istället. Så nu ska jag göra iordning ett fotbad till mina fötter som är väldigt slitna´. Tänkte unna mig lite fina sommarfötter nu! Hittade också FRIDA tidningen i brevlådan och det passar ju perfekt! Sedan får också twilightboken "så länge vi båda andas" även följa med ut! Hoppas på att få lite fin solbränna också! Ska smörja in mig så jag inte bränner mig!

Ha en trevlig dag! :)
/Ellen

Allsång på skansen med Julli!

Hallå!
Vilken dag det har varit! Började med tennisskolan och sedan var jag med Elin och Fanny hemma hos Elin på eftermiddagen. Vi höll till vid hennes pool och tog ett snabbt dopp i havet också! Väldigt trevligt! Klockan halv 4 cyklade jag hem, duschade, fixade iordning mig och slängde i mig lite mat innan jag sprang till bussen som tog mig till skansen, eller ja, jag fick ju byta buss.. hehe :PMen hur som helst, väl framme vid skansen gick jag upp till scenen där fullt genrep pågick så när det var klart mötte Julli mig och vi gick till platserna som Julli, hennes syrra o kompis hade tagit! Superbra platser! Jag o Julli gick runt lite och köpte lite godis innan den riktiga sändningen började! Superkul! Någon som såg mig i TV? Jeans shorts, vitt linne/blus med små blommor? Haha :P Hoppas det iaf! Efteråt kom mammi o hämtade oss! En supertravlig dag vill jag lova! :D

Här bjuder jag på några få bilder:


Framför den stora scenen! Jag o Julligulli <33


Sötaste Julli<33


Nja.. inte så bra bild, men det var superfin utsickt när man var där! :)

Nu ska jag gå och natta! :) Sov så sött <3
/Ellen


Tennis, Elin, Fanny och Denise!

Hallåj på er!
Har haft en jättetrevlig dag idag! Började med att gå upp, tidigt! Usch, det var kanske inte det roligaste nej, att gå opp halv åtta! :S Fattar inte hur jag ska klara mig när skolan börjar.. men det problemet får jag ta då! :)  Vid halv nio stod jag, Elin o Fanny vid paveljongen(där tennisbanan är) för att prova vilken grupp vi skulle komma i under veckans tennis skola! Vi fick reda på vilken tid vi skulle vara där och cycklade sedan hem till Fanny för att hitta på något innan vi åkte tillbaka till tennisbanan och spelade! Vi är liksom amatörer, hah :P men kul var det iaf! :) Direkt när jag kom hem hade Denise kommit! Hon väntade på mig medans jag tog lite att äta och sedan gick vi ner och roade oss vid bryggan med badminton, kubb, strandtennis och havet såklart! Jättetrevligt! :D Vi bakade sedan kokostoppar som blev platta.. :S Haha, men goda! :P Denise åt sedan middag med mig och efter det hoppade vi lite studsmatta och snackade!
När Denise åkte hem cycklade pappis och jag ner igen til tennisen och slog några bollar!
Nu ska jag nog titta runt lite på bloggar innan jag kokar lite te tills mamma kommer hem från prommenad! :)

Hur har eran dag varit?
/Ellen :)

(bilder kommer när Denise lagt in dom :P)

Nytt i garderoben + outfiten

Hejsan svejsan!
Kom nyss hem ifrån 50 års festen! Jätte trevligt! Lite pingis med kussarna och jättegod mat som avnligt hos farmor! Och ännu en gång Grattis till min gudfar, Lelle!
Lägger nu ut outfitten för kvällen och det nya som jag köpte idag!


(Glad man ser ut då.. ;) Haha, tog typ 1000 bilder innan någon blev ok :P)

Klänning: Ny från Lindex! Love ;)
Skor: Rizzo
Blomma: H&M


Skorna igen.. :) Jag kan verkligen rekomendera dom! Supersköna!


(Klicka för större bild)
Linne med rosa blommor: Lindex
Vitt linne med lite dekoration upptill + snöre i midjan: H&M
Blommor till håret: H&M


Ha en bra kväll! :)

Shopping, springtur och 50 års fest!

Japp, det är det som gäller för idag!
På förmiddagen var mamma, jag och syster för att köpa lite saker till henne i arninge. Jag tänkte inte shoppa något spec. men det råkade följa med en del saker hem i alla fall! Uppsi.. :P Hah! Jag blev lite förälskad i en klänning och ett annat supersött linne som jag lägger ut bild på senare. Sedan fick ett gullit linne från H&M följa med hem också + en söt blomma till håret! Som sagt, bilder kommer senare! :)
Idag fyller pappas brorsa år (som även är min gudfar) så det blir middag med släkten hos farmor och farfar för honom! Trevligt! Köpte en lien skoj presse till honom som jag blev riktigt nöjd med! Han röker nämligen och det hatar jag, så han ska få nicotin sugtabletter! Bra idé va!?
Hur som helst, nu ska jag sticka ut en kortis runda och springa innan jag hoppar in i dushen! :)

Hur har eran dag varit?
Kram /Ellen

Gratismakeup

Tjenare!
Tänkte bara ta och tipsa om en sida som heter gratismakeup där jag är medlem. Man samlar ihop poäng och får sedan ett presentkort på H&M, Åhlens, nelly.com eller Kicks. Presentkortet är på 150 kr. om man har samlat 400 poäng och 250 kr. om man samlat ihop 600 poäng!  Man får poäng när man värvar medlemmar, gör erbjudanden och besöker olika hemsidor. Ni kan ju läsa mer om det på själva sidan men om ni vill bli medlem klicka på den här länken så gör ni även mig en tjänst genom att bli medlem så att jag har värvat er! Klicka här och fyll i medlemskapet!



Hoppas ni vill gå med! :)
Kram /Ellen

Midsommar!

Glad midsommar på er alla!
Har varit nere på ängen vid paveljongen med familjen nu och vi ska snart åka iväg med båten till pappas kompisar som bor en bit härifrån!



Kram /Ellen

Dag med Elise

Hallåj!
Har nyss ätit middag med mammi och pappi. Kom hem från Elise vid halv åtta ungefär. Vi hade det jätte trevligt! Elli (hennes tvilling syster) hade också en kompis där så vi fyra började med att spela eye toy (stavning?) och sedan kollade vi på en film samtidigt som vi åt Elise goda sockerkaka! :) När filmen var klar satte vi igång med buzz. Haha, riktiga TV nördar var vi idag! :P Men vad ska man göra när vädret är regnigt och typ 8 gradigt.. dumma väder! Ajah.. vi hade det iaf väldigt roligt!
Tänkte fixa en ny header och kanske ny design också men det får väl bli lite senare ikväll eller någon annan dag! Nu ska jag gå en prommenad med pappa, mamma och voven!

Ha en bra kväll! /Ellen

Juste, kolla in det här vidio klippet Denise har fixat! Så gullit!

God morgon!

Sovit gott?
Vaknade för ett tag sen och pappa kom med ett litet smultonstrå till mig, Tack pappa! Supermumsigt! Han aldrig ta någon bild.. hehe, åt upp det så fort! I alla fall, jag tog en liten prommis med voven, duschade och nu ska jag snart bege mig till Elise. Jippi! Ska bli väldigt skojigt eftersom vi inte har träffats sen avslutningen!
Jag skriver mer när jag kommer hem!


(tagen från google)

Ha en bra dag! /Ellen

Segling!

Hallåj! Allt bra med er?
Denna dag har, som ni kanske förstår av rubriken, bestått av mycket segling! Japp, det har den! :P Jag cycklade till Elin vid 12 tiden och vi bestämde oss för att ut och segla med våran lilla segeljolle. Varken jag eller Elin kan segla men vi tänkte att det värsta som kunde hända var att vi tillar i.. Med lite hjälp av grannar och lite fix och tänk fick vi till sist ihop alla rep, segel, bommar och allt var det var! Haha :P Kanske överdriver lite, men lätt var det inte! Det blåste riktigt bra faktiskt! Och vi båda har kommit på våran nya tallang! Segling! Vi var faktiskt riktigt grymma på det! :P Haha! :P Vi seglade till marinan (båt brygga) oc käkade glass med Fanny, sedan hem igen och hämtade kameran för att åka ut igen och ta lite bilder som ni får se när Elin har skickat dom till mig!
Nu på kvällen var jag och tittade på båten familjen ska hyra om några veckor! Jättefin! Jag tog några bilder med mobilen som jag slänger in här och nu!


Lilla Maja, sötis voven <3 (systers kompis fötter :P)


Majsi dissar min puss, hah :P



Sötnosen igen :)

Hehe, det blev kanske inte så mkt "båt bilder" men voven fick iaf vara med på bild! :)

Nu ska det drickas te med mammi! :D
Kram /Ellen

Bilder och God natt!

Hej!
Jag har inte skrivit de senaste dagarna eftersom jag har haft mycket för mig och jag lovade ju att lägga in bilder och skolavslutningsoutfit så det ska ni få se nu!


På torsdagen efter systers avslutning blev det enkel middag på kajen i Waxholm.


Jag försöker vara seriös medans Hedda flummar lite.. haha :P Är vi inte lika..? :)


Efter skolavslutningen i bergtorp, Asse, Julli, Vicke och Denise <3


Julligulli och jag!


Klänning: London (Primark), Kofta: H&M, Sandaler: Rizo, Diadem men rosett: H&M
Ring: Skolavslutninges present, Halsband: Fått av syster, Armband: Olika...


Nu har ni fått se lite bilder och jag märkte precis att klockan är  kvart i ett.. hoppsan! :P Ska gå och sova nu, men vad gör det att man är uppe lite sent, vi har ju sommarlov! :D

Sov över hos Annzi igår, vi hade det jätteroligt, gick i täbban under dagen! Hittade en bikini och ett par shorts som jag funderar på att byta storleken på..? Men ni får se sakerna imorgon! På kvällen skrattade vi, pratade och gick och la oss ganska tidigt! Idag var jag hos farmor med syster. Där var det också väldigt trevligt och på kvällen gick vi till kussarna på middag eftersom en av de fyllde år, Grattis Maria!
Glömde ju att berätta att familjen, farmor, farfar och mormor var på "Gondolen" på middag efter skolavslutningen i fredags! Jätte trevligt och god mat! Träffade Julli där också och vi lyckades äta samma efterrätt! Ett tips till någon som går dit, Eriks chocklad dessert! MM! Supergod! ;)

Nu är det time for bed! God natt! /Ellen


Fredag-Söndag

Hej!
Jag vet att jag inte har skrivit men jag har inte haft någon lust... Men jag ska berätta om allt som har hänt de första dagarna av sommarlovet! Först ska jag bara sura lite och klaga av mig här på bloggen för det här jävla vädret! Hallå!
Det är sommarlov! Det ska vara sol, 20-25 grader minst, varmt i vattnet och man ska ju kunna vara ute utan att sätta på sig mössa! Åh!! Nu har jag i alla fall fått avreagera lite..

Fredag: Avslutningen var klockan halv nio och jag o Julli sjöng bubbly! Tyvärr var min microfon av typ mer en halva låten.. JAG HATAT MICROFONER! Men ajah... har typ varit sur för det alla dagar sen fredags och tänkte att jag aldrig mer skulle uppträda så men nu har jag bestämt mig för att jag inte tänker ge mig! Någon gång ska väl även jag få lyckas.. hah :P
I alla fall, när jag kom hem från avslutningen var jag med Elin och Fanny. Eftersom vi hade bestämt sen typ 2 månader tillbaks att vi skulle åka ring tog vi på oss våtdräkter och väntade på att Fannys pappa skulle komma med båten. Galna som vi var åkte vi i typ 5 gradit varmt vatten och spöregn.. mm härligt va?! Nja.. vi frös som bara den men vi garvade lika mycket! Haha :P

Lördag: Fanny kom hem till mig och vi kom på att vi skulle spela sims 2. haha.. vi hade ite gjort det sen typ 1 år så det var faktiskt roligt. På kvällen tittade vi lite på film, spelade hej knekt, var ute i regnet och skrattade och flamsade som vanligt!

Söndag: Jag och Fanny vaknade vid 11 tiden och åt frukost. Sedan gick Fanny hem för att vi skulle spela match. Klockan halv tre samlades laget i regnet och började förträna. När det var ungerfär 10 min. innan vi skulle börja spela hade spånga (som vi skulle möta) fortfarande inte kommit... hmm.. så vi fick spela lite på skoj med laget istället.. lite surt när man ställt in sig på att spela.. men ajah..
Nu ska jag och pappa snart åka och titta på en liten båt som vi kanske ska köpa till mig och syster så vi kan ha och åka till kompisar i närheten själva i sommar! Kul va!?

Bilder och skolavslutninges outfit kommer i inlägget efter det här! Hoppas ni orkar läsa allt, hehe :P

Kram på er! /Ellen

Här ska firas!

Japp! Snart är sommarlovet är här! Syster har skolavslutning i kväll och eftersom vi imorgon, när jag har avslutning, ska på resturang för att fira mitt och systers sommarlov, firar vi lite idag också genom att fixa små bakelser! Vi tänkte göra en stor jordgubbs tråta men både jag och syster var inte så hungriga och trodde inte att vi skulle orka äta så mycket av det så vi bestämmde oss för att göra små bakelser! Superfina! Titta:


Jummi! :P 
Ser ni, solen skiner på dom! Sol för fösra gången på evigheter känns det som! I am happy!


Dagen har också varit bra! Vi gjorde inte så mycket förutom att vi fick våra nya skåp och skriva lite utvärderingar och sånt.. Jag blev supernöjd med min nya skåp plats! Jag fick många av mina närmsta vänner runt om mig, så jag säger bara, tack för en rolig dag! :P Hoppas ni också har haft det!

Niornas Bal

Tjenamors!
Här sitter jag och är faktiskt avundsjuk på alla nior i vår skola som ska på bal ikväll.. Det låter så himla kul! Min kusin var på bal i torsdags och sa att det var superkul! Läängtar tills det är min tur! Tänk att fixa en fin klänning, bestämma hur man ska fixa håret, sminkningen och alla de där förberedelserna! Sen ska man också gå på balen! Skratta, dansa och allt vad man nu gör!

Hittade några söta klänningar från fröken söt som jag skulle tänka mig att när det är min tur att gå!

         
Ur gulliga tycker jag! Vilken skulle du välja?

//E

Gamla Stan

Hallåj!
Idag har klassen + paralell klassen vandrat runt i gamla stan och svarat på en massa frågor. Superskoj! Eller.... haha, nej, det var inte det roligaste man kan göra men bättre än att sitta och somna framför en tråkig mattebok tillexempel! Vi var klara ganska tidigt och efteråt tog jag och Denise en sväng till täbban för att hitta smycken till fredag (avslutningen). 
Hittade ingenting men kom på en rolig idé! Jag köpte två band, ett rosa och ett vitt. Nu har jag flätat dom och de passar som pricken över i till klänningen som jag ska ha! :)

Här kommer bilder från dagen:

Lunch vid Riddarholmen.


Astrid, Denise, Jag, Julli och Vicke vid vattnet!


Stadshuset! (Snygg min man gör i bakgrunden.. haha :P

Lånade från Astrid och Denise

Vi hörs! /Ellen

Datalektion + Gårdagen

Hejsan svejsan!
Har inget att göra på datalektionen så jag slänger in ett litet blogg inlägg! :)
Igår var det en väldigt trevlig dag! Jag han inte blogga eftersom det var full rulle hela dagen! På morgonen åkte jag och Fanny in till täbban för att jag var desperat att hitta ett par skor till avslutningen. När vi var i täbban ringde Elin och vi sa till henne att hon också kunde komma in. När klockan var ungefär halv tre hade vi hittat skor, ätit och kollat runt lite allmänt! Vi åkte då hem till Elin för att bada i hennes pool. Riktigt kul kan jag säga! Senare på kvällen var det middag hemma hos farmor eftersom hon fyllde år i fredags! Jätte trevlig kväll med som vanligt den godaste mat man kan äta! :D

Nu slutar snart datalektionen! Ha det bra! /Ellen

God Natt!

Hejsansvejsan! Har ni haft en bra kväll?
Här hemma var det väldigt trevligt! Vi åt god mat, kollade på film, gick promenad med hundarna (Våra gäster hade med sig sin hund) och kollade på matchen, Sverige-Danmark. Någon annan som gjorde det? Sverige var lugnt bättre! Vi hade ju typ 100 målchanser medans danskarna hade typ 3 och gjorde ett dumt mål på en av dom! Åh! Men ajah..

Nu ska jag sova, eller, hmm.. tror jag ska läsa lite ur "Så länge vi båda andas".
Hur som helst, jag säger iaf God Natt nu!

/Ellen


Nationaldag!

Hejsan igen!
Det är ju Sveriges nationaldag idag! Så, Grattis Sverige! Hihi :P
Matchen idag gick rikitgi bra för laget! Vi vann med 4-0! Själv gjorde jag några tabbar, men, men.. sånt gör väl alla ibland! :)

Nu ska jag duka bordet inför kvällen!

Imorgon ska jag till täbban för att köpa skor till avslutningen! Funderara på gladiatorsandaler, men kanske med kilklack.. hmm.. får se!

Fornarina - Jenny                            
Keep - Homer
Eller varför inte de här.. haha :P Var tvungen att lägga in dom bara, så söta! Skulle faktiskt kunna tänka mig de, fast inte till avslutningen! :D

Skorna är från nelly!

Ha det bra!

Fredag och Lördag

Tjenamors!
Det blev aldrig något inlägg igår eftersom att tjejorna i klassen åkte direkt hem till Asse efter skolan! Hon fylde nämligen 14 år! Det blev en riktigt lyckad kväll med tårta, bullar, bad, skratt, flams, middag och film. Vi såg en superbra film! Den hette "Walk to remember". Någon som har sett den? Hur som helst, den var grymt bra men också sorlig!

Idag är det match på hemmaplan. Såg nu när jag var inne på lagsidan att vi ska möta IFK Täby. Mina klasskompisar! Roligt men lite läskigt... Då måste man ju vinna! Hahah :P Vi får se hur det går! Håll tummarna! :D
När jag kommer hem blir det bara slapp för min del. Vi ska ha gäster under kvällen så det är skönt att få en lugn stund innan.

Tänkte lägga upp lite bilder från gårkvällen, men eftersom jag inte fattar hur man ska kopiera bilderna från Jullis blogg (Hon har gjort så att man inte kan ta dom) får ni gå in där och titta istället! Så klicka HÄR om ni vill se bilder!

Ha en trevlig dag! /Ellen

Singing on the "skolavslutning"!

.. Hahah! Jag vet! Jag är inte spec. bra på engelska! Skulle bara reta min vän Julli lite som tycker jag är så störande när jag översätter allt på engelska! :P Då menar jag inte så bra engelska liksom.. haha :P
I alla fall, det är sant det som står i rubriken! Om ni nu förstår.. :P Jag och Julli ska sjunga på skolavslutningen! :S scary.. men skoj! :D Vi ska sjunga "Bubbly" om ni vet vilken det är! :D Låten kommer här nedanför!



Ha det bra! :)

Världens bästa måndag!

.. Närstan i alla fall! Så mycket bättre kan man i alla fall inte få en vanlig skoldag! Efter idrotten sprang vi, så inte vår lärare såg, ner till sjön och hoppade i med gympaklärderna! Det var typ 20 grader! :D Sen kom vi på att vi började om 10 min. så vi kutade tillbaka till skolan och hann precis (lite sena, men, men..). Lektionen innan lunch blev inställd så vi hade en superlång lunchrast och gick ned till sjön igen! Badade och solade i en hel timme innan vi stack tillbaka till skolan! Så härligt och så varmt! :) Efter plugget var jag, Julli och Vicke i täbban för att köpa presse till Asse som fyller 14 på fredag! Tog typ evigheter men tillslut blev vi nöjda! Sen träffade jag några som jag känner som bor på resarö i täbban och jag kunde åka med dom hem! Jag slapp åka buss i värmen + att jag typ känade 40 min! Jag var lite busig, haha, för jag skippade fotbollen.. men jag har varit på varända träning under terminen så jag tänkte att det skulle funka endå..! :P

Ingen årkar säkert läsa hela det här, men ajah..! :P  Haha :D

Puss och Godnatt /Ellen

RSS 2.0