Sorry..

.. för att jag inte skrivit så mycket på sistonde. Men eftersom jag och Lovisa har skapat vår twilightblogg läggs det ner rätt mycket energi på den istället! Gillar du twilight får du gärna besöka den! :)

Nu är i alla fall Robinsonfinalen avslutad. Jag tyckte igentligen att alla var värda en vinst men jag hejade på Anna och innan Erik åkte ut hejade jag på honom med. Av de två i finalen tror jag att jag tyckte att Jarmo skulle vinna. Han var liksom en bättre överlevare än Ellinor och så himla rolig Men ajah... Som sagt tycker jag att alla var duktiga och värda att vinna!


Vem hejade ni på från början och vem tyckte ni skulle ha vunnit av Jarmo eller Ellinor?

Kram /Ellen

Emelie och jag

Igår kom Emelie till mig vid nio tiden. Vi kollade på film och låg och pratade ett tag, men eftersom vi båda var så enormt trötta slocknade vi vid typ tolv-ett något sånt.. Vi hade det i alla fall väldigt roligt! Nu på morgonen har  vi spelat in ett program på videokameran. Haha! Superkul! :P  Ni kanske får se den om jag orkar lägga in den. Idag kl. 2 skjutsar vi hem Emelie och åker in till stan. (Mamma, jag och syster) Pappa kommer in senare för att hela familjen ska äta middag där. Trevligt, trevligt!

Ha en bra dag! /Ellen
Ps. Jag och Lovisa har startat en ny blogg tsm. som heter www.twilightnow.blogg.se så gå gärna in och besök den!

Fredag

Goodmorning!
Igår kväll var vi på middag hos min gamla dagiskompis som jag skrev i inlägget innan. Mitt i middagen ringde deras farfar och behövde åka in till sjukhuset, (Inget jättefarligt, och allt gick bra) så pappa skjutsade Lovisas pappa till sjukhuset och hennes mamma till Lovisas farmor. För att Lovisa skulle slippa vara ensam tog vi med henne hem till oss. Vi hade det riktigt roligt. Låg uppe och pratade till typ 3 på natten. Nu på morgonen har vi suttit och dreglat över Twiligth. Det är helt sjukt hur snygg man kan vara. Någon annan som älskar Rob Pattinson? Taylor är ju också helt sjukt snygg. De båda verkar liksom också ha en så himmla gullig personlighet!
nej, nu får jag inte babbla mer om dom. Vi blir liksom galna! Hah :P Lovisa får typ gåshud när hon ser Rob. "She is in love"





LOVE TWILIGHT! <33

Fröken randig


Med kofta


Utan kofta..

Munktröja: H&M
Jeans: BikBok
Linne: H&M
Rosa blomma: Glitter troligen?

Vi hösr! /Ellen

Härliga lovdagar

Hejsansvejsan!
Har bara varit hemma idag och fixat mer med trädgården och bara tagit det lugnt. Hela dagen har gått på en sekund känns det som! Men nu ska familjen i alla fall bort på middag hos min gamla dagis kompis, Lovisa, och deras familj.
Det är lite kul för jag och Lovisa gick på dagis tillsammans i 5 år i täby och var typ bästisar. När jag sedan flyttade till Resarö tappade vi kontakten helt. När jag sedan skulle börja i 6:an i bergtorpsskolan (som ligger i täby) såg jag Lovoisa. Självklart var hon mycket äldre, men man kännde klart igen henne. Så ja, det visade sig att vi skulle gå i musikklass båda två, dock ej i samma klass men vi träffas offta på raster.

Hur som helst, vi ska åka om ungerfär en halvtimme och jag ska ta och leta fram något snyggt att ha på mig.
Om jag hinner slänger jag in en outfit! :)
Puss!

Linne + Hårspännen

Idag var jag ju som sagt i täbban och med mig hem kom..


Från H&M och Glitter..

Döljer sig dessa saker..


Randigt linne med ficka på magen och enkla hårspännen.
(Dålig bild så det kanske inte syns att linnet är blå vitt och hårspännerna guldfärgade, men ändå..)

Nu är i alla fall gräsmattan klarlagt (nästan)! Det blev superfint! Bilder på det kommer, men eftersom de finns på kameran och inte i mobilen tar det lite längre tid att ladda upp.

Sov Gott!


Onsdag - Lyckad dag!

Hellu!
Det har varit en jätteskön dag. Vi började med svenska som gick ganska enkelt och sen engelskan.. det läskiga! Jag darrade typ när jag skulle få tillbaka mitt prov.
Det är helt otroligt, helt amazin! Vet ni!? Jag fick UM (uppnått målen)!! Är så jävla glad! Jag trodde liksom att jag inte skulle klara det men jag fick faktiskt bra! Okej, inte riktigt UMV (uppnått målen väl) men nästan! Hur som helst, nu har ni fått veta att jag är överlycklig över det! Sedan var det ju redovisningen kvar, gick helt OK förutom att jag glömde bort vad 30 hette på engelska! Haha :P Fick typ hjärnsläpp när jag stod där framför hela klassen, men ajah..det gick iaf ganska bra! Därefter var det bara en kort spanska lektion kvar innan vi slutade. Efter skolan åkte jag och Denise till täbban och åt lunch + shoppade lite. Hittade ett linne och hårspännen som ni får se senare. Nu ska grannar och familj hjälpas åt att få på våran rull gräsmatta som har kommit idag! Kul va!? Haha :P Ska faktiskt bli lite spännande! Att liksom se hur tomten blir grönare och grönare :D Jag lägger kanske in lite bilder på det också sen!

Har har eran dag varit?
Puss/Ellen


Annzi och jag på grönan i söndags <33

Godnatt!

Som vanligt blir det alldeles för sen läggdags för mig. Fy på mig själv. Inte konstigt att jag inte orkar upp på morgonen. Fråga mig inte varför jag sitter uppe och skriver det här onödiga inlägget när jag absolut borde gå och sova... Ajah.. vill i alla fall bara säga godnatt!

Önska mig lycka till inför morgondagens redovisning i engelska! ;)

Sov gott :D


Tisdag

Hallåj!
Har precis ätit middag, systers hemmagjorda potoatis och purjolöks soppa. Mums! :D Ska ta och göra lite läxor innan jag och Elin tänkte gå en liten sväng.

Imorgon är det engelska erdovisningen... Usch... jag bereder mig på att alla kommer gapskratta åt mig. Sen får vi också tillbaka proven... Huu.. Jag är inte alls säker på att jag kommer få UM (uppnått målen). Tror till och med att jag faktiskt inte kommer få det! :(

Här kommer bilder från helgens grönan dag med Annzi! Kanske lägger in fler senare, när jag har laddat ner dom från mobilen, men först kommer de bilder som Annzi har lagt upp på sin blogg!


Extreem :)


På resturangen!


Annzi på bussen <3


Jetline :D


Fullproppade fickor, hah :P


I väntan på att få åka insane! Jag kan säga att man var pirrig, men den var så himmla kul! :D

Och som sagt, mer bilder kommer nog! :D

Puss/Ellen

Måndag

Hej!
Fy vad jag är trött. Kom nyss hem från en lång skoldag men med ganska enkla lektioner. Eller ja, förutom SO:n då.. höll seriöst på att somna. Ögonlocken föll liksom bara ner. Usch.. Kanske berodde på att jag och Annzi sov över från lördag-söndag-måndag.
Just! Det var i alla fall jättekul på grönan! Men nästa gång tänker jag inte gå en så fin dag. Ni ska bara veta hur mycket folk det var! Sjukt mycket i alla fall. Lyckades i alla fall åka INSANE! Den var helt otrolig! Så jävla kul! Satt och asgarva hela åkturen. Haha! :P

Nu måste jag göra läxor innan träningen ikväll.. nej, verkligen inte lust med träning, men ska man vara med i laget får man leken tåla. Som man brukar säga. (eller?) :P

Hur har din dag varit?
/Ellen

Vinnaren är..

"trumvirvel" 

Damda..!!!



Nr 8: Steffiis blogg

STORT GRATTIS TILL DIG!


Hoppas eran dag har varit lika rolig som min! Har varit på grönan hela dagen med Annzi! :) Superskoj! Berättar mer imorgon och lägger även in bilder då! :D

Puss /Ellen

Gröna lund!

Tjoolahopp! :D
Är på toppen humör eftersom jag och Annzi snart ska bege oss till Grönan! Jippi! :) Solen gassar in genom fönstret till mitt rum så jag kunde inte somna om. Gick därför upp och räknade alla röster och vet nu resultatet! Ni får se det i nästa inlägg.
Igår hade vi en riktigt trevlig och rolig kväll. Kollade på robinson, melodifestivalen, pratade, skrattade, var inne på datan och massa andra roliga saker! Annzi ska sova här till måndag också! Kul va!
Ska ta och väcka Annzi nu, fattar inte hur hon lyckas sova med strålande sol i facet, men ajah.. haha :P

Hoppas ni får trevlig söndag!


Jodå, jag vill åka! Hoppas bara inte Annzis fegis sida hoppar på oss. Haha :P Sitter helst inte själv och skriker i den där. Huu..

Puss /Ellen


Till Kullö Trädgård...

..Cycklar jag, mamma, voven syster och hennes kompis till nu. Vi ska köpa lite blommor till trädgården. Tråkigt nog så mår jag lite illa. Kanske beror på att jag inte ätit så mycket idag, men jag är inte så sugen på¨mat.. hmmm... Får INTE bli sjuk!  Annzi kommer ju ikväll och vi ska ju till grönan imorn.. Ajah.. Ska ta en macka och se om det blir bättre!


Tagen från google.

Vi hörs! /Ellen

Godmorgon!

Hallåj!
Är ni vakna? Jag kan säga att jag är riktigt trött... Gick upp kvart i åtta imorse.. snark :P Matchen jag skulle döma började 9 och jag var tvungen att vara där halv 9. Jaha.. Nu är jag i alla fall 100 kr. rikare! Jippi! :D
Idag, på eftermiddagen kommer bästisen Annzi hit! Hon ska sova här och imorgon ska vi till grönan! Woho! Roligt va!? Läängtar super mycket!

Hade den här låten i gitarrläxa för ett tag sedan och hittade den här variationen på youtube. Visst är den fin?!
 

Ha en bra dag! :)

Kom ihåg att rösta! lillburken.blogg.se/2009/may/dags-att-rosta.html

Fredag-Helg!

Yes! Äntligen! :) Har varit en rättså jobbig fredag. Började med idrottsdag (volleyboll) där vårt lag kom typ näst sist eller ngt sånt... Haha :P Det var inte riktigt våran gren.. men, men..:P Sen var det tre lektioner kvar. När den långa skoldagen äntligen var över åkte jag hem för att byta om, äta och sedan iväg på fotbollsmatch.. Tyvärr så förlorade vi med 1-0. Vi hade inga avbytare och jag som aldrig har spelat en hel match tidigare. Jobbigt kan jag lova! Ändå så känner jag mig ganska nöjd, gjorde mitt bästa och försökte verkligen så gott jag kunde! Hela laget kämpade men tyvärr gick det inte denna gång. Något lag måste ju förlora.

Nu ska jag lägga mig i soffan med en skål med godis i knät. Är trött och måste vila innan morgondan. Ska upp tidigt då också.. Döma match. Känner mig väldigt aktiv, haah! :P

Hoppas eran kväll blir bra! :)
Glöm inte att rösta på veckans blogg i inlägget nedan!
Kram!


Dags att rösta!

Japp, nu kan ni börja rösta på de 12 bidrag som har anmält sig:

1:

www.sundqvistlouice.blogg.se/

2:

www.vunique.blogg.se/ 

3:
 
www.intenso.blogg.se/

4:

www.samanthalouise.blogg.se/

5:

www.pickesflikka.blogg.se/

6:
www.miniizza.blogg.se/

7:

www.jjuliae.blogg.se/ 

8:

www.steffiis.blogg.se/

9:

www.toovess.blogg.se/

10:

www.danielfagerholm.webblogg.se/

11:
http://www.fashionbyjulia.blogg.se/

12:

www.anniesmodeblogg.blogg.se


Japp, det var alla bidrag! Nu är det bara att rösta på! Man får inte rösta på sin egen såklart men om du är med i tävlingen får du absolut rösta på någon annan om du vill!
Ni kanske ser att det på 2 av bloggarna inte finns någon bild, det är för att det inte går att ta bilderna från deras bloggar.. Men gå gärna in på bloggarna så ser ni hur hela bloggen ser ut! :)
Eftersom det är många deltagare får de som röstar rösta på 2 olika bloggar om man vill! :)
Röstningen avslutas på lördag. Man kan alltså rösta ända fram till 00.00. Därefter lägger jag ut resultatet på söndagmorgonen! :)

Kul att så många ville vara med!
Kram /Ellen

God natt!

Hejsan igen! :)
Förlåt om jag är lite "rörig" men jag hinner inte lägga upp alla bidrag idag.. man jag lovar, imorgon eftermiddag finns de klara att rösta på!

Nu måste jag tillbaka till Grey's på TV:n!

Sov så gott!


Onsdag

Hellu, hellu! :)
Allt bra med er?

Kom nyss hem från gitarren. Har varit en ganska bra dag i skolan också! Inte så där jätte mycket att berätta om, ska iväg på fotbollsträning vid 6 tiden.

Måste också påminna om "veckans blogg tävling"! Fortsätt anmäla er tills kväll! Ändrar alltså lite på datumet eftersom jag redan fått in många anmälningar. Så någon gång vid 9 ikväll finns alla bidrag att rösta på! Då går det alltså inte att anmäla sig längre, så har du inte gjort det än, rulla ner lite på sidan så hittar du inlägget!

Nu; Plugga matte till provet. JIPPI! *Host.. :P

Kramis

Outfit för tisdagen

Japp, som jag lovade här kommer outfiten för dagen:

Vit t-shirt: Lindex
Blom/spets mönstrad, vit, kort, kofta: Gina tricot
Slitna baggi jeans: Primark (london)
Halsband(syns dock inte så mkt.): Fått av Fanny W.
 

Hoppas eran kväll blir bra! Någon som ska kolla på semifinalen i eurovision songcontest?
Här hemma ska vi drar vi fram popcorn skålen och gör lite vardagsmys framför TV:n.

Kram

Tisdag

Hallåj!
Hade ingen musik idag i skolan så jag hann hem innan teatern. Ska gå upp och äta mellis nu och sedan göra matten. Har prov på tosdag! Vid 5 börjar teater och jag antar att jag tar bussen dit. Hoppas eran dag har varit bra!
Lägger in en outfit bild i nästa inlägg!
Puss!

Trött fotbollsflicka

Hej på er!
Kom hem från träningen för ett tag sen och har ätit middag tillsammans med familjen. Skolan slutade inte förrän halv 4 och jag kom inte hem förrän kvart i 5. Då var det bara att äta mellis, göra spanskaläxan och iväg till fotbollen. Är ganska trött nu och ska ta en dusch innan jag kryper ner i soffan och tittar på "spårlöst". Jag tycker det programet är så gullit. Det handlar om adopterade ungdomar som får hjälp att träffa sina biologiska föräldrar. Så sött när de hittar dom och blir så glada! Någon som har sett det? Det går i alla fall på 1:an kl 21.00 ikväll.

Hoppas dagen eran har varit bra!
/Ellen

Söndag

Tjolahopp!
Har inte hunnit med att skriva under dagen.. men jag skriver en kort sammanfattning nu;
Morgonen började med gympauppvisning för mina små gympa barn och det gick väldigt bra! De är så söta och duktiga! :) Efteråt gick jag direkt till fotbollsmatchen som redan hade börjat. Vi vann! 3-1 till oss! Jippi! Det känns väldigt bra eftersom vi förlorade alla träningsmatcherna men har faktiskt vunnit de två första i st. Eriks cupen. Efter matchen åkte jag hem, dushade, åt lunch och bestämde att Fanny skulle komma hit. Vi hittade på lite allt möjligt och hade väldigt roligt! Som vanligt! :) När hon gått hem hjälpte jag mammi med lasagne. Den vart riktigt mumsig! Nu är det snart sovdags för mig. Den "roliga" skolan väntar imorgon! Woho! ;P Nja.. så tänker man kanske inte, men kul att träffa kompisarna efter helgen! Man får se det possetiva! :D Haha!

Sov så gott!
/Ellen

Vad kul att så många vill vara med i tävlingen!  Så ni förstår, alla som anmäler sig kommer att bli nominerade! :D
Har du inte anmält dig, gör det i inlägget under! :D

Veckans blogg tävling

Hejsan svejsan igen!
Jag tänkte att det skulle vara kul att ha en veckans blogg tävling här i bloggen. Har aldrig haft det förut men tänkte att det i alla fall skulle vara roligt. Dvs. om någon ens anmäler sig! Haha :D



För att vara med och tävla ska du göra två enkla saker:

1: Skriva en kommentar att du vill delta och såklart skriva vad din blogg heter.
2: Skriva att du är med och tävlar och länka till tävlingen från din blogg i ett inlägg.

På torsdagkväll kommer jag lägga ut alla bidrag här på bloggen och därefter så får man rösta på sin favorit!
Hoppas så månnga som möjligt vill vara med!

Kram /Ellen

Ska försöka hinna med bloggen!

Hejsvejs! Mår ni bra?
Jag har bestämt mig för att försöka börja blogga igen och det är faktiskt lite tack vare er! Jag gick in och kollade på statistiken och jag har ju aldrig haft speciellt många besökare men några har i alla fall vart inne och tittat även fast jag inte har bloggat!
Jag kan inte lova att jag kommer blogga varje dag, men jag ska göra mitt bästa för att blogga när tiden räcker till!
Dagen har än så länge inga planer, men hinner jag så kanske jag uppdaterar mer senare!


Puss /Ellen


LONDON

Hej!
Det var länge sen! Jag har varit borta ett tag från bloggen för att hinna med mera läxor och fritid sammtidigt som jag slipper känna "bloggbehovet". Man blev nästan beroende av bloggen förut och tvingade sig själv att skriva fast man inte hade lust...
Hur som helst, det har hänt ganska mycket sen jag slutade skriva men jag kan ju inte sitta och skriva om varaje dag, haha :P Men jag tänkte visa lite bilder från min och pappas london resa. Jag får se om jag kommer fortsätta att blogga härefter men jag lägger i alla fall in bilderna!


Vi var såklart på det fantastiska Madame Tussåd (vet inte riktigt hur det stavas).
Här är jag och snyggingen från titanic.



Där fanns även Cristina Aguilera.


Brittan, som ser sjukt verklig ut i ansiktet.


Kan ni gissa? Rätt! Barack Obama och jag som hans assistent :P Haha!


Hyde park och jag.


Lunch utomhus med mina nya brillor. :P


Jag och london eye i bakgrunden.


Big Ben, som faktiskt inte var så stor  som den låter :P


Solnedgång i luften på väg hem!

Ser det ut som jag haft det bra! Det kan jag lova! Det blev en superbra resa med en massa shopping och "utflykter". Jag kan nästan hela unnelban systemet i london nu, haha :D 
Alla saker jag har köpt orkar jag tyvärr inte lägga ut bilder på men nu har ni fått sett lite av min resa! :D

Pussen /Ellen


RSS 2.0