Helgen

Hej på er! Haft en bra helg?
Jag sitter här med en stukad fot efter fotbollsmatch... :S Hehe.. Får se om krykorna får följa mig till skolan imorgon, men hoppas på att det blir bättre!
Annars har helgen varit riktigt lyckad! På fredagen träffades jag, Elin och Fanny på ica och hyrde en film, Hancock, och köpte godis! Sedan gick vi hem till fanny och hade roligt och åt god tacosmiddag! Sedan kollade vi på filmen, ganska bra, och försökte göra anden i glaset. Ni vet det där när man viskar till ett glas osv... orkar inte förklara hela grejen, men hur som helst, det gick inte så bra.. haah! Glaset ville inte flytta på sig.. hmm.. Sen skrattade vi och somnade hyffsat tidigt. På lördagen åkte Elin på gympa vid tio, helv elva ungefär och jag och fanny bestämde oss för att ta en sväng till stan. Där åt vi lunch och jag hittade en tjocktröja från H&M. Lite osäker på den.. men jag antar att jag sparar den! :D Efter stan åkte jag hem till farmor och farfar och träffade även kussen Maria där. Syster kom också dit, och vi åt middag, kollade melodifestivalen och hade väldigt trevligt! På söndagsmorgonen skjuttsade farmor oss tillbaks till vaxholm igen för att syster och jag hade match + gympatränare för gympabarnen för mig. Matchen gick väl sådär eftersom jag gjorde illa mig i första helvlek och hann bara spela ca. 10 min. Och dum som jag är ville jag demostrera mot min dumma stukade fot och prang ut på planen de sista 5 min. Det kanske inte gjorde saken värre men just nu känns det som det, för det är nu det onda kom.. Efter fotbollsmatchen åkte jag tillbaka till farmor och farfar och duschade och tog det lugnt innan mamma och pappa kom och hätade mig. Det vart tyvär ingen BIO med Julli för det gick nästan ingen film på camera.. men, men.. Vi tänkte ta det på fredag istället! :D Nu är nog middagen klar snart så det är bäst att jag slutar skriva!

Puss /Ellen

Vad tyckte ni om låten som vann i melodifestivalan? Själv tyckte jag att de flesta dåliga bidrag kom i toppen men vad tyckte ni?

Kommentarer
Postat av: världens bästaste linus

SV: haha ja verkligen :D

2009-03-15 @ 20:34:36
URL: http://linaebersjo.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag håller med dig om Melodifestivalen ! ;) <3

2009-03-15 @ 20:44:01
URL: http://eejrika.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-03-15 @ 20:44:05
Postat av: Denise

Hej! Det är frågestund i min blogg just nu. Klicka på länken nedan för att ställa en fråga eller två. Kram! ♥ http://denisecolbraand.blogg.se/2009/march/stall-en-fraga-eller-tva.html#comment

2009-03-15 @ 22:10:13
URL: http://denisecolbraand.blogg.se/
Postat av: annie

ja tkr hon inte var bra.. :( jag tkr hon emely skulle ha vunnit ! ;)



äälskar dej med bvn ! <333333

2009-03-16 @ 06:57:27
URL: http://anniesmodeblogg.blogg.se/
Postat av: Deniesé

Du får gärna kika in o svara på dagens fråga för att hjälpa mig o min vän i en statestikuppgift i skolan. :)

2009-03-17 @ 10:48:48
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: BJERNHAGEN

Sugen på en blåhårig metalbruds life and style?

du kanske vill hålla dig uppdaterad om min sång och mina band? I'm heading the top. du kan höra mig sjunga ensam på bloggen :>



- check me out, bring the alternative stylish in here!

2009-03-17 @ 18:52:46
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hoppas foten blir bättre snart :D

Men jag vet hur ont det gör.. blä för dumma fötter som inte vill stå rakt utan vill trampa snett!

<3love

2009-03-17 @ 19:00:27
URL: http://kruumelur.blogg.se/

Skriv dina tankar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0